Окончателно: Гласуване на проектокабинет няма да има

Точката въобще не влезе в дневния ред на НС
Обновена: 11 авг 2021 10:26 | 11 авг 2021 09:28, Камелия Цветанова
73
Окончателно: Гласуване на проектокабинет няма да има
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Гласуването на проектокабинета на ИТН въобще не влезе като точка в дневния ред на депутатите за тази седмица.

Александър Ненков от ГЕРБ се възмути от парламентарната трибуна, че сме напът от политическа криза да прерастем в Конституционна.

Още по темата
"Първата точка в дневния ред е за дистанционното участие на депутатите в заседанията на НС, наистина ли мислите, че това е съществената точка?.Къде е точката за гласуване на проектокабинета, след като има указ на президента", отсече той, а шефката на НС Ива Митева от ИТН му отне думата.

Тя обясни, че вчера е постъпило заявление от кандидата за премиер на ИТН, с което информира, че поради лични причини се оттегля и няма да предлага състав на МС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
1
 
4
 
! Отговори
**** преди 2 години
Ако някой си е мислил че Славчо ще оправи работата жестоко се е излъгал.Оказа се въздух под налягане.Кантактът през социалните мрежи не е много удачен.Ако искаш да си лидер на партия излез пред народа покажи че уважаваш тези който са си дали гласа за теб.
60
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Доста поизлъгани се оказаха от Славуца, но тези които на следващите избори се връщат при ГЕПП, направо са си безмозъчни овце !
59
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Засега всичко върви както е по Конституция.
58
1
 
2
 
! Отговори
fact преди 2 години
утре, кяата пацо шнорхелът оттегли оттеглянето си, като един същи боби михайлов, кво ше стане?ГЛАСУВАЙ МАВДАТА НА НАГЛЕЦЪТ И ГО НАВРИ У СУЧИ ***!Друго не приемам
57
1
 
4
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 2 години
Тия за какви се вземат в парламента... ще им се плащат заплати и други разходи, а те не мислят ПОЛЗУ РОДУ?/ На слави му било все едно за избори нови?? А пандемията? А пенсиите? А и други разходи? А Тошко и Станев да ходят бръснати и със скэсани кюлоти?? ТРОШЛЯЦИ
56
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако искат да прехвърлят таргета на г- н Радев, парламента да го гласува ,това си искане. Така от въздуха ,няма какво да чакат.Казуса е на парламента,колкото и опроstacheno да са се случили нещата.Той не е решен и виси със страшна сила.Хората изнемогват,бедстват от предишното управление.Спрете с юрист- дикцията и помогнете на народа!!!
55
2
 
11
 
! Отговори
до 52 преди 2 години
Той демонстрира напълно нормално поведение на селски комплексар. В крайна сметка, не може да очакваме повече от него.
54
3
 
10
 
! Отговори
lz2030 преди 2 години
с този ход бай слави, "конституционалистът" пешо барбадоса, бай тошо и цялата *** от итн препикаха, изходиха се и се изхрачиха върху конституцията всички български граждани.
53
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колкото и да плщят мутрите, Ива Митева се справя отлично като председател на парламента, за разлика от герберaстките председатели на парламента.
52
14
 
7
 
! Отговори
ГЕРБ=МАФИЯ преди 2 години
Е, поне го няма цирка, в кояйто Бойко Борисов беше превърнал парламента.
51
13
 
9
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Мутренските трoлове пак са се активизирали. Няма да ви огрее - ГЕРБ са минало. Всеки ден все повече хора осъзнават що за стока са ГЕРБ и гласуващите за тях намаляват. Съвсем ясно е, че да се гласува за ГЕРБ е най-лошия избор. Проблемът е, че останалите не са това, което хората очакват, но пак са много по-добре от ГЕРБ, вкл. и ИТН, за които не съм гласувал.
50
8
 
12
 
! Отговори
Кичка Божурова преди 2 години
Трябва да бъде поискана оставката на Ива Митева за това нейно решение и поведение.
49
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така е като гласувате на инат....На Учиндолския му е много лесно критикува и все някой друг му е виновен...но, когато трябва да поеме отговорност и да свърши работа се оказа, че е само едно голямо страхливо плямпало....пълен кухар.
48
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лични причини - запушил му се шнорхела, защото не си е играл в НДК като малък.
47
1
 
8
 
! Отговори
Хахаха преди 2 години
Народното ни събрание се сменя като серии на турски сапунен сериал 46..47...49...58...64...70...1267... през 2 месеца народни празненства и избори. Докато ги изберат ... и ги закриват ... Спрете се ва . Не можем да изтрезнейме от толкУз весело . П.С. АБЕ ВИЕ С ЧИИ ПАРИ ГИ ОРГАНИЗИРАТЕ ТИЯ ИЗБОРИ ЧЕ СТЕ ТАКА ЛАРЖ ?
46
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой ще спазва Конституциятя
45
11
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Само на слепия и глухия не му е ясно,че Митева НЕ става за председател на парламента.Та това е най-вискокият пост в една парламентарна република!Сега всички,които я подкрепиха за тази позиция,да кажат,слагайки ръката на сърцето,дали това не е всекидневна подигравка със парламентаризъма и здравия разум на хората.
44
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чалгарите насочват държавата към катастрофа Егото и е над България
43
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чалгарите изпълняват перфектно поставената задача да опростачат тотално държавата, но няма да мине номера. Колкото и пара да са взели от мафията, няма да успеят да отвратят хората и да ги накарат отново да предпочетат банкянския толум. ***, не се хабете напразно
42
6
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слави, ти загуби 3 гласа от семейството ми.Съжаляваме, че гласувахме за партията ти и помогнахме за този хаос.Другия път гласуваме за Боко, стига толкова експерименти!