108

Гошо

преди 2 години

До АнонименКато щеш така го наричай ЕС да взимат мерки да си пазят границите а не само скимтят като бити кучета Русия и Беларус ли трябва да им пазят границите

107

Анонимен

преди 2 години

Беларус разпали войната в Афганистан, сега избяга от там и ни натресе тези емигранти. Лагерите са пълни, но ние ще се справим.

106

Анонимен

преди 2 години

Ликашенко е истински политик а беларусите много добър и приятен народ.А за мигрантите е виновна Европа а не Беларус.Навремето ги стреляхме такива на границата ама нали искахте демокрация!Лукашенко е велик гледайте в тубата 8ч.пресконференция да се учите как се държи патриот и родолюбец - Большой разговор с президентом.Белоруссии. Пресс-конференция

105

Анонимен

преди 2 години

Това, че на Запад се критикува и протестира открито и дефектите и грешките не се замитат под килима, не означава, че Западът е по-зле от диктатурите, при които "всичко е наред" и "всичко е прекрасно". Не се надявайте на скорошен разпад на Запада, както ви учат в училище в Русия и Беларус. Докато чакате да не умрете от глад. :)))

104

без име

преди 2 години

А вие какво очаквате, да благодарят за санкциите? Нима ЕС им благодари за репресиите?

103

България над всичко

преди 2 години

емигрантите трябва да се застрелват, както преди 1989 година

102

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 124 "Тоя, дето смята, че Белорус е много чиста и уредена държава, да обиколи селата и малките градове. Защото всичко е една лицеприятна фасада като соцстраните по времето на СССР." Всички, които сме живели през Комунизма знаем за "образцовия магазин", а в Москва и в момента си имат специална полиция около туристическите обекти където има чужденци: облечена по-добре от нормалната за Русия (виждал съм лично и двете). Пълна пародия са червените фалшификатори.

101

Анонимен

преди 2 години

Тоя, дето смята, че Белорус е много чиста и уредена държава, да обиколи селата и малките градове. Защото всичко е една лицеприятна фасада като соцстраните по времето на СССР.

100

Анонимен

преди 2 години

Планът Калерги в действие.

99

Дружбата с рушлям

преди 2 години

дия води до мизерия.

98

Анонимен

преди 2 години

До Оппа:Животът е несправедлив, друже. "Тия държави" да си бяха защитили интересите, та да не ги "ограбват". А може би тия, дето са ги "ограбвали" всъщност са ги цивилизовали и научили на много неща. Абе все по Запада плюете и все натам бягате. Защо? :)))) Ми оправете си неандерталските държави и си живейте. :) Като нашите почитатели на г-н Путин сте. :)

97

Анонимен

преди 2 години

Сега се разхождам южния парк и до централния ход чух нечленоразделни звуци обърнах сеи що да видя група бежанци си опън нали чаршафи на поляната, а около тях нахвърля и отпадъци. После не питайте защо не ги искам.

96

Анонимен

преди 2 години

До Опппаааа "Бре, кой направя тези народи бежанци ? Кой разруши страните им ? Кой ограби ресурсите им и ги направи роби...?!" Кой? :))))

95

България над всичко

преди 2 години

емигрантите трябва да се застрелват

94

м дааа

преди 2 години

Що да не "извлича хиляди евро" ? Или това е запазена марка само за разните евро-НПО дето дебнат на 2км от бреговете на Либия , за да извлекат мангата.

93

Анонимен

преди 2 години

ПО ВРЕМЕТО НА СТУДЕНАТА ВОЙНА СССР БЕШЕ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПАЗИТЕЛ НА ЗАПАДНА ЕВРОПА...МАЛКО И ДОБРЕ ИНТЕГРИРАНИ МИГРАНТИ,ПЕРФЕКТНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И ОБРАЗОВАНИЕ,ПЪЛНИ МАГАЗИНИ С ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА СТОКА,ЧИСТИ УЛИЦИ,УСМИХНАТИ ХОРА...ТОВА БЕШЕ ЗАПАДНА ЕВРОПА ПО ВРЕМЕ НА СОЦИАЛИСТИЧЕСКИЯ СТРОЙ НА ИЗТОК.СЕГА Е ЕДНА КЛОАКА ПЪЛНА С ВСЯКАКВИ ОТ ВСЯКЪДЕ.

92

Анонимен

преди 2 години

Каква хубава българска дума само- "фасилитатори".Тез "мигранти" не случайно искат в Германия, Швеция или Норвегия. Със сигурност имат там роднини, приятели или най-малко съграждани и селски, които даже може и да са ги финансирали. Литва им предлага билет за обратен полет и по 300?. Естествено, че никой няма да се съгласи, при положение че са дали по няколко хиляди за да стигнат дотам.

91

Offff! FuckOfff !

преди 2 години

Сега съчувствие ли очаквате. На кой номер да пратя SMS с текст dms... ?

90

Анонимен

преди 2 години

Прав е Орбан като не пуска мигранти в Унгария. Грижи се за бъдещето на държавата.

89

Анонимен

преди 2 години

Еврогейския съюз че духат супата