91

анонимен

преди 2 години

До Полупълен член... А така!Показа интелектуалното си ниво и акъла в малката глава в гащите.

90

Полупълен член...

преди 2 години

До АнонименДържа го и като са напълни докрай първо теб ще ощастливя... Да е..а филолозите... Това ако е наука... за пълни членове мечтаят...

89

да преизпълняват

преди 2 години

шестолетките предсрочно и да лягат на печките.....не че не са мръднали напред от поне 40 години, но и вървят назад.

88

анонимен

преди 2 години

До Анонимен 112 Позволявам,но само след като придобиеш непосредствена представа за Русия.Що не разсъждаваш за Германия и Нидерландия,а говориш за нещо,което не познаваш?

87

Без паника

преди 2 години

Има само един истински показател за това коя страна се развива по-добре. А именно на къде най-често хората емигрират, преселват се, отиват да работят и учат. Знаете ли колко деца на депутатите и симпатизантите на БСП , Възраждане и т.н. учат в Москва? Колко русофили карат руски автомобили и ползват руска техника? Питам и отговор не искам. Точка.

86

анонимен

преди 2 години

До Анонимен 106 А на теб и толкова явно не ти дават въпреки правилните ти пълни и непълни членове.Нали ревеш,че заплатите са 400 евро и пенсиите-100.Лъжеш като дърта ромка.

85

Анонимен

преди 2 години

До анонименОчаквах да напишеш подобна глупост. Прав си. Личи си, че си израснал в Русия. Аз израснах в Германия, учих в Холандия и съм на друго мнение, ако позволиш.

84

TOP SECRET

преди 2 години

Русия да предаде Архивите на България да видим какви са ги вършили през 1878 г и по късно през Комунизмъ у нас

83

197 абе хахавия

преди 2 години

ти прочете ли статията?

82

ганЮ сланината

преди 2 години

"Целта на КОВИД...." знае какъФ е световния заговор срещу него.

81

Ха-ха

преди 2 години

Обаче изостаналата Русия е на път да спечели 7-годишната вече война със Запада.Путин се оказа прав,а западните лидери сгрешиха.Те го знаят,но за признанието има още време.Преди време Путин им предложи мир и сътрудничество,а те високомерно отказаха.Смятаха,че Русия ще падне за броени месеци(както смяташе и един мустакат чичко с дрезгав глас).Сега се чудят как да се измъкнат от собствения си капан.Колкото до Байдън-кой се интересува от мнението му...

80

Анонимен

преди 2 години

До анонименКолега, много пари ти дават в провинцията за твоето образование и правопис. Концентрирай се върху пълен и непълен член, моля! Личи си, че си учил в село Дабадътково.

79

анонимен

преди 2 години

До Анонимен 102Пенсията е 150 евро минималната,явно си бил двойкаджия по математика,не можеш 300лв да разделиш на 2.

78

анонимен

преди 2 години

До Анонимен Недей да ми пееш дитирамби за Русия.Израстнах там и сега редовно ходя,така че всичко знам и виждам от първо лице.А ти разсъждаваш наизуст.Българите не ходят в Русия защото трябва да си вадят визи и да се занимават с сумати галимации.За какво им е ,като си ходят из Европа само с лична карта,за което обикновеният руснак може само да си мечтае.

77

Просветна ми

преди 2 години

Ми те са лоши, гладни и безпомощни. Защо ли им обръщаме внимание постоянно един бог знае.

76

Анонимен

преди 2 години

До анонимен100 евро е пенсията. Целта на КОВИД е да намали броя на онези, които я получават и да облекчи пенсионните фондове

75

Анонимен

преди 2 години

До анонименНещо си се заблудил. Имам наблюдение и тук и там и в ЕС. Социалното и образователното ти ниво са несравними с моето, но не го изтъквам, защото е извън темата. Имам наблюдение върху търсенето и предлагането на пазара на труда, а и факта, че повече руснаци могат да си позволят да посетят България, като туристи, отколкото българи посещават Русия с такава цел е безспорен факт. Очаквам да кажеш, че в Русия няма какво да се види, което не е вярно. Гроздето е кисело, защото е високо...

74

анонимен

преди 2 години

До Анонимен 94 Минималната пенсия в България е 300лв,което е 150? + добавка за ковид сега получават.Никой не казва,че са достатъчни,но поне като лъжеш за пенсия в 100? недей да мислиш,че всички останали са шарани да клъвнат на твоите неистини.

73

анонимен

преди 2 години

До Анонимен 94 Явно описваш своят живот.Образованите и интелигентните живеят добре не само в София.Живея в областен град и заплатата ми е 800? чисто.Относно заплатите в столицата си лошо информиран.Що се отнася до Русия,то колкото и да не ти се иска са по-зле от нас.Отиди да видиш,но не в Москва или Питер,а в така наречената глубинка,демек провинцията.Ще видиш комунални аварийни жилища с общи тоалетни навън и много други "интересни" неща.Гарантирам ти,че ще ти се отворят очите!

72

Анонимен

преди 2 години

До Блъди МериСатрапи в днешно време са само САЩ, които нападат суверени държави в различни континенти с цел колонизиране и вкарване на икономическа и политическа зависимост.