85

Вьзмутен

преди 2 години

Свьршиха ли опитните морски свинчета та вече се експериментира сьс хора

84

Анонимен

преди 2 години

Ноември 2020 се разболях и го изкарах тежка,20 дни на легло.Ваксинирана съм от Юли месец,Януари ще си направя и бустерна доза,онзи ден си направих против грип.Спокойна съм,пътувам,работя и всички врати са отворени за мен.Хем съм здрава хем си живея живота,а вие борците за свобода още блъскайте клавиатурата и псувайте световния заговор!

83

Най -малкото

преди 2 години

населинието на града ще изчезне...Няма да има хора, а само кукли..

82

Ужас

преди 2 години

полиомиелитната хипотезаСпоред нея, пандемията от СПИН е предизвикана от живата полиомиелитна ваксина, за чието приготвяне са използвани тъкани на шимпанзета. Такава ваксина е била направена на милиони африканци в периода 1957-60 г. при експерименталните масови ваксинации водени от Hilary Koprowski.

81

Боби

преди 2 години

Към анонимен 79 : На какъв език пишете точно в Деня на народните будители? Поради що се срамиш да се наречеш българин?

80

Трол

преди 2 години

До Анонимен има корона зомби филм :D

79

От Берлин

преди 2 години

DW, като видите и ви е ясно, накъде ще духа вятъра... Пропаганда. Истинска *** и подла пропаганда е това!

78

Анонимен

преди 2 години

Verno e Putin im kaza na sreschtata na G 20 Borete se bednosta i glada te sa na pyrvo mqsto i po zle schte stava.Tiq ni pravqt na ludi s koronata a cenite na xranata i toka,gazta stanaxa kosmicheski.

77

Анонимен

преди 2 години

Пак лъжи и пропаганда..

76

Анонимен

преди 2 години

Метавселената тръгва по мед и масло

75

A da vidim

преди 2 години

Sluchvat se izsledvaniq i nabliudenie na opitnite mischletaaa.

74

Анонимен

преди 2 години

Зомби апокалипсис

73

ДДРОнег

преди 2 години

За повечето хора Ковид-а е просто един грип , това е ФАКТ !!!___Както и за някои хора Ковид-а се оказа "оная с косата" - това също е ФАКТ !!!___За жалост не може да се посочи тоно за които хора срещата с този вирус ще е трудна, плачевна или просто досадна ?!___Знае се само,че възрастните и някои болни са в рискова група и точно те трябва да се ваксинират !!!___НО НЕ ЗАКАЧАЙТЕ ДЕЦАТА !!!

72

Трол

преди 2 години

До АнонименВероятно, 64 го е грижа за другите НЕ ваксинираните, реално нито тези, които са ваксинирани, нито тези, които не са по каквато и да е причина (лична, здравословна, преболедуване и т.н.) трябва да се настройват едни други. Всеки сам решава, просто има едни правила, които щом живееш в общност, трябва да спазваш, ако ли не - всеки е свободен да хваща гората.

71

Аман

преди 2 години

Голям тормоз с тези ваксини, всеки ден пропаганда! Аз не тормозя хората, които са решили да се ваксинират, не дудна, не разубеждавам, тяхно право, в крайна сметка и душевното спокойствие е важно за здравето. Те обаче са толкова настъпателни и агресивни, атака след атака! И всеки разговор накрая стига до понятия като интелект и вяра в науката. Ама науката не е религия, а често е резултат от проба-грешка. А лечението на психични болести с електрошок? И то е било научно обосновано...

70

Анонимен

преди 2 години

До До 64Нали сте ваксинирани и защитени, от какво тогава ви е страх от НЕваксинираните? Нали сте ваксинирани, ако се заразите, по-леко ще го изкарате. Нали така ви казаха. Що ви е страх тогава и за какво сте надали вой до небесата? Ей това не разбирам...

69

Трол

преди 2 години

Тролете си на воля, Вие електронната армия. Пишете си избивайте си нервите и комплексите и продължавайте да си мислите, че с писане по знайни и незнайни сайтове - ще се промени нещо. :D

68

Анонимен

преди 2 години

Абе прави ли ви впечатление тия "меценати"на човешкото здраве,защо така не са загрижени за жертвите от Глада в световен мащаб,който по данни на ООН всяка година си прибира между Шест и Седем милиона човешки живота,та почвам да се питам за какво е това Усърдие да се "справят"с тоя вирус и по Такъв начин,след като реално неговите поражения са Два пъти по малко от Людете споминали се от глад?

67

Реклама

преди 2 години

Кой кого лъже, много труден въпрос.

66

Анонимен

преди 2 години

Някога задавали ли сте си въпроса, как едно kyчe, управлява стадо от 500 oфцe? Отговора е лесен - със СТРАХ. Затвориха училищата, затвориха заведенията... сега ако затворят и медиите, идея си нямате какво спокойствие ще настане.