334

Ясно е

преди 2 години

Тези машини са за да се фалшифицира народния вот

333

Запомнете

преди 2 години

Това са последните избори с машини

332

Радев е гол

преди 2 години

Фалшифицирането на избори е престъпление! Обяснението че Сиела, които не са производители, ще демонствсички пътища водят натам. Очакваме прокуратурата да се заеме. Но не като Цацаров!рират на Грузия и Албания чужда стока няма да убеди никой съд не само в Блъгария, не само в Брюксел, ами и във друга слънчева система някъде във вселената. Спонсори на Продължаваме Престъплението са големи софтуерни фирми и

331

Пак лъжи

преди 2 години

228 машини по 1000 манипулирани гласа за Киро и Радев са 10% и ето ти нова фалшива власт

330

Иначе казано

преди 2 години

КУЧЕ ВЛАЧИ - ДИРЯ НЕМА! Между другото, щом останалите машини са минали проверка на БИС и БИМ, върху тях, на ВИДНО МЯСТО трябва да има поставен знак/стикер за държавната проверка и съответствие с нормативните изисквания. Задължително е. Къде ще е поставен този знак върху машините, на които ще гласуваме? Ако няма такъв - к*во пра*им?

329

Анонимен

преди 2 години

До 8 - на света няма нищо по-пробито от комютърните играчки. ДБ-ту вкараха милаим 230 машини за мошенлък на изборите! Добре стана, че има хора в МВР да предупредят за измамата! Сега рашков безимотний ще уволнява полицаи наред, дето се оcpa мошенгията. Иначе "новите" шайки вият от глад, сънуват как барат кашони с евраци и тъпчат пачки в джобовете си! Ха-ха-ха-а

328

Ха-ха

преди 2 години

Щели да се използват за "демонстрация" я в Албания, я в Грузия, ама къде и колко , никой не знаел? Верваме ви! Отказаха да броят разписките, отказаха да броят и машините, ще откажат да броят сигурно и флашките! Има ли още хора, които да вярват на Радев ,Кацаров,Рашков, и техният ментор...Черепа?

327

?!?

преди 2 години

На черепа хората най добре разбират от софтуер на машини! За пример Националната лотария и Спорт Тото! Машини му трябваха и вече си има. Това е сериозна манипулация която включва Медии, Социология, лъжливите им проучвания, и държавни служители на високи постове.

326

8

преди 2 години

Гелберунгели, НЕ СИ ХАБЕТЕ ГЛАСА за вашите вождове. ВРАЗУМЕТЕ СЕ! Власт НЯМА да видите следващите поне два мандата! Разпределете заграбеното открааднатото и усвоеното за да изкарате тази наложена диета от властта! Използвайте времето за духовно пречистване и политическо поумняване! А сега гласувайте ЗА промяната- тя е полезна най вече за вас, защото принудително ще ви очисти, пречисти и дезинфекцира! Останете си със здраве и МИСЛЕТЕ с главите, а не със стомасите и портфейлите!

325

Анонимен

преди 2 години

Интересно как няколко дни преди изборите в склад охраняван здраво от МВР се съхраня чужда техника без значение на кого и как. Нима собственика не може да си намери склад.Всичко е толкова съмнително..

324

Анонимен

преди 2 години

ВЪЗМУТЕНИ ВИСШИ ЧЕНГЕТА ВМЕСТО ДА НАПРАВЯТ СПЕЦ ОПЕРАЦИЯ С 228 ГРАНАТОМЕТА, ТИХО ШУШНАТ НА БУДА КАК СА СТРАШНО ВЪЗМУТЕНИ!...

323

ля ля

преди 2 години

с какво ни занимават та цял сериал с писма и отговори на институции! Герб ги много яд!

322

ЕМО

преди 2 години

Алкохолика е болен човек.... На Рашков му е нужен лекар и психолог, но вече мисля че е закъсннял.

321

Анонимен

преди 2 години

ПО 16 КОНТРАБАНДЕН КАНАЛ НА ДС СА ДОСТАВЕНИ 16 000 КОНТРАБАНДНИ МАШИНИ ЗА ГЛАСУВАНЕ ЗА ПОДАРЪЦИ НА ГЕРБ ЗА ЗАГУБАТА НА ИЗБОРИТЕ. ТЕ ВЕЧЕ СА РАЗПРЕДЕЛЕНИ В НЕЛЕГАЛНИТЕ ИЗБОРНИ СЕКЦИИ ЗА ПОДМЯНА НА НАРОДНАТА ЛЮБОВ КЪМ ГЕРБ. БУДА СЪБУДИ СЕ ПАК ХАЛЮЦИНИРАШ. СТИГА С ТОЗИ ДЕЛИРИУМ ТРЕМЕНС!!! ЯВНО КОВИДА ДЕТО СИ ГО ПРЕКАРАЛ ИМА ПСИХОЕФЕКТ. ОДИ НА ДОКТОР ФРОЙД!!!

320

bunak

преди 2 години

до "анализатор"337 явно от скоро си се пръкнал на тоя свят.на всякъде пишеха и казваха по тв,че никъде в европа не гласуват с машини.така ,че как ще са за грузия и албания.поредната лъжа за наивници като теб,за да могат да ви излъжат и да докарат ком,,,*** на власт.а след това просто не знаеш каво те очаква.

319

ДО 335 ЕМО

преди 2 години

ОТ ТОЗ АЛКОХОЛ, РАШКОВ ОТДАВНА ИМА САМО ТОПКИ.... ХА ХА ХА.

318

анализатор

преди 2 години

Ама как за Грузия и Албания?!Нали дебелия ***,заедно със 17-те джуджета каза,че всяка машина ще докара по 1000 гласа за Радев и протестните партии.Ама моля ви се,палячото е много умен,а пък вие не му вярвате.

317

светнат

преди 2 години

Обикновено най-изпечените измамници са силно недоверчиви и виждат и в най-обикновени ситуации опити да бъдат измамени.Според тази теория няма как на краставичари (опг гроб) да бъдат пробутани краставици.

316

Анонимен

преди 2 години

Немите филми на Лаурел и Харди са класика пред тая порнография изнесена от треторазрядни т...стити ...мъка мъка ! Толкова са плитки , не могат да измислят нищо , а и нямат с което да се похвалят . Рашков излезе пич с топки , събори им *** , а главния извратеняк е готов за среща с бай Ставри .

315

Анонимен

преди 2 години

Хахахаха. За "демонстрации", а?