73

Анонимен

преди 2 години

Е па от другата страна , майки доброволки ще тествали здрави деца. Сега това нормално ли е , в какъв филм ви вкарват хора .

72

До 76

преди 2 години

Ами вижда се по поста ти че и ти си от тях,значи скоро ще гушкаш карамфилите! Подготвяш ли се ?

71

(-_-)

преди 2 години

Никой не е безсмъртен, но очевидно тъпотия та е!Диабета е страшното заболяване, а не ковид. Е те това ако не може да проумеете на фона на световно известните лекари в Разград.. Ми тури му пепел..

70

Мнение

преди 2 години

Да прекъсна нишката с диабета, преди години осинових 3 деца от малцинствата; те са повече българи, от самите българи! Много държат на моята фамилия, но знаят и за своите биологични корени. След като в цялата фамилия всички сме с диабет, а той води до тъжния край, аз реших, че не желая повече някои да ми говори за кръвна връзка! Всеки един от нас влачи тежки гени, но да имам наследници с гени свързани с диабет, простете, но аз след всичко което преживях покрай баща ми - простете, не желая ...

69

Пловдив

преди 2 години

Кукер,кефиш якооо,аплодисменти.Хахаха.

68

Пловдив

преди 2 години

Да,да,тези сме ги слушали вече,и,един мармот ги завива.Жалки манипулации,на хора с дребни душици,тридесет сребърника им се вижда множко.

67

анонимен

преди 2 години

В София най-нисък процент ваксинирани са в кварталите Люлин,Обеля,Христо Ботев,Факултета,ЛевскиГ и Филиповци.Всеки сам да си прави изводите!

66

 късметлия

преди 2 години

аз имах познат който също беше в кома интубиран в ковид отделение само след 3 дни температура, но за съжаление не оцеля :(((

65

Анонимен

преди 2 години

Обикновено диабетът, ако не се контролира, главно кръвната захар - тя е отрова и те изяжда отвътре. Разкапва ти органите, кожата, очите, косата, зъбите, абе всичко...Накрая изпадаш в кома и умираш!

64

От Aliexpress

преди 2 години

Това е Мишо Шамара от али експрес

63

Брачедо

преди 2 години

Имам братовчед на 56 години , все още не вярва в Ковид! Преди седмица се зарази, разболя се средно тежко, направиха му няколко теста и всички показват положителен резултат за Ковид! В момента пак е зле, но той продължава да не вярва, мисли си, че го лъжат , измама ! хахаха Уникален kaтил, такъв да не ти е у къщата, он си знае неговото

62

Анонимен

преди 2 години

Да е жив и здрав човека!

61

Ямболски цървул

преди 2 години

Браво!Сега да отиде да си направи всички възможни Ковид тестове,да си сложи всичките възможни Ковид ваксини,и всяка вечер да ръкопляска на терасата на медиците!

60

Анонимен

преди 2 години

Аз съм на 35, 170см висок. 60 кила. Имам диабет. Никога не съм бил с наднормено тегло. Просто гени и лош шанс. Не се правете на доктори и експерти тука.

59

Анонимен

преди 2 години

Ба аа си полит изтерзаните шллапугере сте бе. Радев Бойко, майчету, Дългия ***, тримата от дъгата... Айде нещо читаво дайте, ама ако сте кадърни, а не ллаайномети и ллаайййнояди.

58

!!!

преди 2 години

От човек,, кпйто пише "влушиш" акъл не ща!

57

(-_-)

преди 2 години

Аз го виждам така, дано господ ми прости ако греша: Атанас влязъл в болницата с грешна диагноза, естествено го сложили в ковид отделение, където един месец се чудили какво да го правят.. По чудо оживява!Те така..

56

анонимен

преди 2 години

До Румен РадевТи си под полата на Деса бе.Но Свиленски чака.

55

Язе

преди 2 години

Язе нема пъъ дъъ съъ ванцинирвъм оти не сакам дъъ мъъ чеепирвът и дъ не моъ дъ си бера жилезу посленкъ.

54

До39

преди 2 години

Вземи се стегни малко, с тия 5-7 яденета на ден няма да пребориш диабета, а само ще го влушиш. Яж по един-два пъти на ден, като се стараеш да ядеш под 2000 калории. Всяко ядене вдига нивата на инсулин, а ти ядеш често, т.е. инсулина ти спада само през ноща. Виж в нета какво е "периодично гладуване", ще ти помогне много. Ако пък си много гладен, правиш си чай или кафе и разтопи малко масло в него, да ти убие глада. Мазнините не влияят на инсулина, както го правят въглехидратите и протеините.