143

555

преди 2 години

На 24 септ.2021г. д-р Робърт Малоун във видео представи декларация подписана от лекари и учени от цял свят,заемащи колективна позиция срещу авторитарните мерки на корпорации, медицински асоциации,правителства и техните агенции.Подписалите страни създават информационна платформа за ковид, за да могат гражданите да взимат информирани решения.Общо взето декларацията е срещу външния натиск срещу лекарите да взимат адекватни решения и апел за постепенно връщане доверието към медиците(сега задушавани)

142

Анонимен

преди 2 години

70% нямат ни една доза, а тоя прфесор ми говори за 3-та игла? Алоу, професора, слезте на територията.

141

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - "Дайте да го видим това наъчно изследване, въз основа на което стигнахте до тези 75%." - Да и на мен ми е интересно.... Това 75% е при 3 пфайзера или три различни ваксини? Нали казаха, че с различни било по-ОК. Значи това 75% максимум ли е или минимума за три игли? Пък отначало, когато беше само едно боцкане предвидено - Пфайсер пазеше над 95%, като станаха 2 - падна на 80-85%, а сега 75%! Значи НЕ трябва да се повече боцканията, а по-малко? Така излиза )))

140

Преди и Сега

преди 2 години

Преди: Да преизпълним 5тилетката! (искаха за 3 години)Сега:Даваме защита на 3/4 бустерирани.Прилики нещо?!

139

Анонимен

преди 2 години

До Факти - "Вижте страните с ваксинитано население над 80%Там витус има, но смърт заради вируса почти няма." А нещо за ЮАР ,от където уж тръгна Омикрон-а ? Заразени средно на ден ,смъртни случай ,% ваксинирани ?

138

Анонимен

преди 2 години

Добре сега, правилно ли е да рекламираш 3-та бустерна доза, когато болниците се пълнят от неваксинирани??? Тия с бустерите се редят на опашка вече, а бабите и дядовците за 75лв ли ще хукнат да се бодат? Не я разбирам тая пропаганда, ама не съм и професор.

137

добре е

преди 2 години

Може ли да кажат на колко процента си защитен, ако не си слагал никаква ваксина? Преди да излезнат ваксините говореха, че 80% карат безсимптомно, но сега като се набоде полвината свят и изчезна тази статистика. За преболедувалите също почти няма информация.

136

Анонимен

преди 2 години

Този нали го пенсионираха,а да още е гладен нали сега е консултант в общината!!!Защо продължават да го показват...няма ли млади,а само пенсионери от един стол на друг,ето така ще продължи подмяната.

135

Иба

преди 2 години

За една година 3 ваксини. Аз за 3 години едно хапче не съм пил. Как пък не

134

Анонимен

преди 2 години

Ха ха ха, защо ли Португалия не мисли така? И защо Израел слагат 4та? Ааа сетихме се, защото бустера предпазва 75%.... ама наопаки

133

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 145 - Ами щом бустера дава 75% ,значи втората 50% ,първата 25% .Ето защо в Израел слагат 4-та доза ,значи ще пази на 75% от третата + 25% = 100% .А дано ама ,на дали .

132

Анонимен

преди 2 години

Дайте да го видим това наъчно изследване, въз основа на което стигнахте до тези 75%. бъдете така добри...

131

Факти

преди 2 години

Вижте страните с ваксинитано население над 80%Там витус има, но смърт заради вируса почти няма. Една Португалия примерно сега регистрира над 18000 нови случая на ден, а смътността заради ковид под 20 човекаБългария с по 1000-2000 нови случая на ден имаме в пъти повече жертви! Няма такова чепато племе като нашето! Вече мисля, че заслужаваме съдбата си !

130

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - 147. Така е и аз тази опора използвам. Аз от 1г обяснявам, че ваксините се събират като покемони. Ходиш и се редиш на всяка опашка и събираш иглички. Ако удариш 100 ваксини за 100 дни имаш 100% шанс да не се разболееш освен ако се разболееш, но това е щото не си разбрал, че ваксината действа само ако ти я слагат в една и съща милисекунда. Ако пък си сложиш ваксина на Петък 13-ти вируса се матереализира пред теб и си прави ритуално самоубийство! Казах ли ви?

129

Анонимен

преди 2 години

Почнаха да се ослушват и малко да си мерят приказките, видяха че ваксините нещо се провалят по цял свят. Оптимист съм, че ще спечелим Ковид игрите и 2022 г. Само не се заразявайте от ваксаните.

128

Анонимен

преди 2 години

Кое точно му е ПОЛОЖИТЕЛНОТО на факта, че 45% от софиянци са вакснинирани? Видя се, че в страни с 80% ваксинация, 80% от хората страдат от оми-вируса.... Ние към това ли се стремим в София и въобще в БГ-то?

127

Ха-ха

преди 2 години

А нещо за преболедувалите няма ли да излъже? Примерно, че им трябват 3-4 игли, щото естествения имунитет бил слаб...

126

Анонимен

преди 2 години

Ама точно 75 % ли бе? Не 74 или 76?! И кога и кой може да ги е сметнал, хаха. Пишман математика Витанов сигурно. То стана вече национален спорт *** и Пульо да залива обществото с измислени цифри и Факти. Бустерна доза? Добре, но лично шефа на Пфайзер каза, че 3 месеца след бустерната доза нейната ефективност пада до 25%.Извода какъв е? Ще ни карат да се бодем всеки месец май

125

Анонимен

преди 2 години

Ако изкъртите и пейките, защитата става 100%. нали бай шиле...

124

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 144, това е хитро ако се замислиш. Когато кажеш всичко възможно, все ще уцелиш истината. После можеш да използваш опорката "Казах ли ви?"