183

Скачали отново

преди 2 години

Що сега да не би да скочили ?

182

Чичо

преди 2 години

До м.юни инфлацията ще го е изяла шест пъти това очаквано увеличение и пак ще сме на минус.

181

пенсионер 1

преди 2 години

До Също ПенсионерГаф има!Няма ги увеличенията с фиксиран процент 2018 и 2019

180

Хан Крум

преди 2 години

Ще скочат. Ама на кукуво лято! Де дано да ги дават, че както са я подкарали ....

179

Анонимен

преди 2 години

ЧУДЕХ СЕ ЗА КАКВО ТОЧНО ДРЪНЧАТ ЖУРНАЛЯТА , ДОКАТО НЕ ОСЪЗНАХ ЧЕ ДРЪНЧАТ ЗА НЕСЪРАЗМЕРНИЯТ РАЗМЕР НА ПОЕТИЯТ АНГАЖИМЕНТ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ПЕНСИОНЕРИТЕ ДА ЗАПАЗЯТ РАЗМЕРЪТ НА АКТУАЛИЗИРАНИТЕ ПЕНСИИ КАКЪВТО Е БИЛ ДЕКЕМВРИ 2021 НЕЗАВИСИМО, ЧЕ КОВИД ДОБАВКАТА ОТ 120ЛВ ПАДА НА 60ЛВ. РАЗБИРАМ, ЧЕ БЯХА ПОДХЛЪЗНАТИ ПРЕДИЗБОРНО ОТ ГЕРБ И ДПС (ПОМНИТЕ ЛИ), НО ВЪПРЕКИ ТОВА СПАЗВАНЕТО НА ПОЕТИТЕ АНГАЖИМЕНТИ ИМ ПРАВИ ЧЕСТ НЕПРИСЪЩА НА СПОМЕНАТИТЕ ПО-РАНО!!!...

178

Shark

преди 2 години

До ссс. Да, така е, трябва заплатите да са по-високи и то доста. Само че това е заради безобразното крадене и съсипията на икономиката през последните 30г. Но понеже се обръщате към мен, нека ви обясня. Аз съм се потрудил и съм си дал зор когато ми е било времето за да получавам сега прилична заплата. И не си трайкам пред никой и се осигурявам на колкото взимам. И да, пълня бюджета с данъците си!

177

afs

преди 2 години

Дотогава инфлацията ще е изяла всички увеличения и спестявания на хората!!! Това правителство на Главоч Ушатий е тотален провал!! ОСТАВКА

176

ссс

преди 2 години

До SharkИскам да кажа, че трябва да се борите за по-високи заплати, ама си трайкате пред работодателя. Искате от държавата. От бюджета, който всички и най-бедните пълнят, щото е по-лесно. Сега разбрахте ли?

175

Анонимен

преди 2 години

Някой като чуе скачат, ще си помисли, че пенсиите ще станат като европейските. Лъжливият министър на социалните грижи се опитва отново да заблуждава хората

174

Shark

преди 2 години

До ссс. Не ви разбирам, какво искате да кажете?

173

Shark

преди 2 години

До 193. А сегашните пенсионери как мислеха преди около 25-27 г когато се направи първото преизчисление на пенсиите и тогава хората наистина взеха по-ниски пенсии! И гък не казаха, защото бяха така научени, да приемат всичко. А вие, вие, които бяхте млади тогава, къде бяхте, защо не реагирахте. Или ви дремеше на сайдера, щото бяхте по на 35-40, нали! Ама скачахте по площадите и ни натяквахте на нас, по-малките, че времето е наше!

172

Анонимен

преди 2 години

За да има повече деца в България и родителите им да имат доходи, които да им позволяват да ги отглеждат, и хората да останат в България, трябва да се направи точно обратното на това, което се прави сега. Трябва да се спрат детските и социалните помощи и да се вдигнат пенсиите. На пръв поглед е погрешно, но не е и само това е начина.

171

ссс

преди 2 години

До SharkЕ и на вас да кажа, че по комунизма никой не ми е издържал детето, нито му е плащал за раждането му, майчинсвтво - за колкото съм платила, не две незаслужени години, нито безплатни закуски или учебници, нито пенсионерите са плащали вместо мен входните разходи. Та айде и вие да се спрете. Искате капитализъм когато печелите, ама за децата си искате сто пъти повече отколкото получавахме по времето на предишният строй.

170

До arsenalfc

преди 2 години

Скапaна е държавата, в която не уважават възрастните. Ти май си мислиш, че ще си вечно млад и няма да остарееш.

169

ссс

преди 2 години

До Тези не се уморихаСамо дето с нищо не си заслужил нито 60, камо ли 120лв.Абсурд да се дават на глава незаслужени пари. На някой с 1400 пенсия, на друг с имоти и наеми, че и бизнес. Крайно време е да разберете, че това са социални помощи, на които нямахте никакво право. Имало ковид, само за вас ли имаше? Ако смятате, че заслужавате по-висока пенсия се обосновете, а на да мислите, чодарените ви пари трябва да ви се дават до безкрай.

168

Shark

преди 2 години

До arsenalfc. *** им обяснявай. Как не са те нападнали, не знам. Откога го говоря това, че само за пенсионерите се мисли. Никой не споменава детските! И че за да се получава прилична пенсия е необходимо да са работили и осигурявали. Лично познавам хора,които докато работеха не си внасяха осигуровки, сега реват. Защо няма добавки за работещите, които се чудят как да идат на работа защото децата учат от къщи и си взимат неплатени отпуски? Някой пенсионер поинтересува ли се от това!

167

???

преди 2 години

До вчера минималната пенсия беше 180 лева, а сега е 370 и още ще я увеличават. Както върви скоро минималната ще се изравни с максималната пенсия. Защо тогава внасяхме тези осигуровки?

166

А

преди 2 години

До arsenalfc Вас кой ви е отглеждал,а донякъде и родителите ви? Мислиш ли, че на тези хора им е било много лесно със 7 долара заплата през виденовата зима?

165

arsenalfc

преди 2 години

Баси скапаната пенсионерска държава. Нищо лично към пенсионерите, но е е нормално един трудещ човек да взима колкото един неработещ. Ковид добавка, за какво? Да ходят по кръчми и да се заразяват ли? Ние работещите и стотинка не получихме по тази пандемия, а отглеждаме деца и тепърва живота е пред нас. Нека всички получават по-равно. Така се получава едно деление на населението, а ако ги няма работещите и пенсии няма да има.

164

Български геноцид

преди 2 години

Престанете да се гаврите с хора, които имат 40-45 години стаж! Цени на ток, парно, вода и хранителни продукти хвърчат нагоре, болниците са търговски дружества, лекарствата са по-скъпи от десетки други държави, висока престъпност по села и градове...