30

Анонимен

преди 2 години

В казармата бя артилерист и много се мразехме с кашиците. Имаше един началник, дойде сутрин на работа махмурлия, търси търси па намери някой войник виновен и се провикне: Вижте го тоя, има приятел кашик!

29

dakotabg

преди 2 години

,,Украинските атлетите''...Как ви нарече Бойко?

28

за Украйна

преди 2 години

За ситуацията в Украйна са виновни и руснаците, и западняците.............руските служби проспаха един кървав преврат и не можаха да защитят напълно руснаците на територията на Украйна.........много руски жени, деца и мъже загинаха в тази братоубийствена война...........а западняците финансираха едни главорези и фашисти на власт в Киев.......изпраха се едни мръсни пари на Сорос и други като него от световата глобалистка мафия!!!

27

До 34

преди 2 години

И защо Русия да е бреме за целия свят?Или руснаците са второ качество хора и нямат право да съществуват??Ти си типичен апологет на западната твърда антируска политика от времето на Маргарет Тачър..............за щастие дъртата и грозна вещица пукна и сега в Лондон управлява един рижав клоун и ***.........още едно доказателство за залеза на Запада!!

26

за Украйна

преди 2 години

Загубата на Украйна е удар зад гърба в тялото на Русия.........това беше направено безцеремонно, нагло и агресивно..........аз се учудвам на търпението на руснаците и на Путин.....според мен е нормално Русия да отговори по подходящ начин......връщането на Крим към Русия и автономията на Донецк и Луганск е само началото на една широкомащабна война Русия с/у Запада(САЩ, Англия и Франция)!!Руснаците имат за съюзник Китай, а западните държави-марионетни и слаби държави като Полша, България и др.!!

25

Т.Шак

преди 2 години

И кво ся? Да се гледат лошо ли? Тия прекаляват.

24

Анонимен

преди 2 години

Сепаратисткияг бунт в Донбас и Луганск не беше подкрепен от Русия а беше предизвикан от нея и едва след това подкрепен.

23

за Украйна

преди 2 години

За стратегията на Запада.....нищо ново....те си знаят едно и също:1.разделяй и владей2.иницииране на цветни революции и братоубийствени войни3.пренасяне на хаоса от собствените им държави на чужди територии, за да си спасят собствените кожи западняцитеСпоред мен, много хора по света вече осъзнават това и все повече народи не искат диктата на САЩ, Англия и Франция!

22

за Украйна

преди 2 години

Западните държави.............най-вече САЩ, Англия и Франция в голяма степен постигнаха целта си..........Русия изгуби една изконна своя територия.........Украйна............но това беше голямата грешка на руските служби, не хванаха в зародиш този преврат, наречен Майдан.......Русия ще изплаща грешките си..........лошото е , че руснаците няма да оставят нещата така, ще намерят начин да отмъстят на Запада.........това е съвсем разбираемо!!

21

Анонимен

преди 2 години

Ако Русия водеше класическа война с Украйна.................отдавна половината част на Украйна щеше да бъде част от Русия..............но сега войните се водят по друг начин!Казват им хибридни войни............тоя термин май американците го използваха за първи път!!!

20

Анонимен

преди 2 години

Много *** е спортният министър на Украйна............олимпиадите трябва да бъдат причина за мир и сближаване, а не да се правят такива призиви!Това е идеята на тези спортни игри..............от дълбока древност!Освен това, дори по време на ВСВ и Хитлер не е спирано провеждането на олипиадите!!

19

българин

преди 2 години

Тия вярват ли си още,че някой ще ги напада?-;(((

18

за Украйна

преди 2 години

Една прокси-територия за сблъсък м/у двете велики сили - САЩ и Русия!!!

17

за Украйна

преди 2 години

Не се изразих много точно в предишния коментар............Украйна дори вече не е държава, тая територия е загубила много елементи на държавност............и се превръща в нещо като Сомалия..............бих я нарекал Европейската Сомалия.........и единствената цел е да се отслаби Русия..........в бъдеще Украйна ще се превръща в източник на войни,конфликти и ще е бреме за цяла Европа!!Една проски-територия за сблъсък м/у двете велики сили - САЩ и Русия!!!

16

за Украйна

преди 2 години

Украйна е една дълбоко разделена държава и е цяло чудо, че все още не се разпаднала на няколко парчета..............Източна с/у Западна Украйна, католици с/у православни, западни с/у руски служби и т.н............за съжаление прогнозата за бъдещето е много лоша!Украйна се управлява и от няколко супербогати олигарха, които дори имат собствени армии и паравоенни организации!!

15

за Украйна

преди 2 години

Още едно доказателство, че в Киев бяха инсталирани на власт неофашистите и бандеровците..............но виновни са не само западните държави, които подкрепиха един незаконен и кървав преврат, но и полските служби и гадната католическа общност в Западна Украйна! Да..........така е , католицизма с/у православието е елемент на хибридната война на Запада с/у Русия, България, Сърбия и другите православни държави!!!

14

Анонимен

преди 2 години

Като водят война с русия защо купуват газ от тях? нещо не схващам или украинската пропаганда надмина комунистическата? ким чен им сваля шапка

13

Анонимен

преди 2 години

до 10-Кличко се били записали за армията. Пишете ги вече мъртви.

12

Анонимен

преди 2 години

10, с кой от двамата братя Кличко? Владимир е пич, а Виталик сам не може да си разбере какво е казал и какво е искал да каже.

11

Анонимен

преди 2 години

Още едно доказателство, колко пpоcти са бандеровците