79

Анонимен

преди 2 години

Заради такива като тоя, все говорещи от името на Европа, си затворихме заводите, унищожихме селското стопанство и селата, демонтирахме четири блока на АЕЦ, сега искат да оставят Мариците без прехана и държавата без ток, защо, за да осигурим на Европа безправни роби за тяхната промишленост и земеделие ли?

78

Анонимен

преди 2 години

Точно така е. За да минеш вкъщи на собствен ток трябват поне 25К. Ветрогенератор-турски, 16К. Монтаж и допълнителни работи. Соларите е същото надуване на цените. Обаче ние не разбираме от материята,нали? Има еколози и те ,,разбират"

77

Авнономен

преди 2 години

Там до човека, дето за 5000 лв. ще спре да ползва енергото и ще има ток постоянно - не лъжи, 50 000 поне ще трябват! А и батериите не са вечни, т.е. ще имаш и покупка на батерии на определен период! Не сме стигнали това ниво още, като научни постижения говоря. Сега няма 100% зелена енергия! Това е истината. Ще се радвам в моя живот да има и да се наложи на изцяло пазарен принцип, но не като оскъпим "мръсната" енергия, а като намерим технологии да произвеждаме и съхраняваме чиста! До тогава...

76

Анонимен

преди 2 години

Някога зелените се наблюдаваха от службите. Един зелен има в мозъка точно 3 синапса. Един за ядене, един за нуждата и един за тероризъм. Такъв е способен да гръмне АЕЦ или да застреля, този който го строи. Грийн пийс, колко пъти саботираха промишлеността, корабите и енергетиката? Спомняте ли си?

75

Анонимен

преди 2 години

Това българин акъл да ти дава равен няма. Нищо, че няма идея от материята :) слушай и пълней :)

74

Весела

преди 2 години

Вие, г-н Сандов, като еко министър, нямате бъдеще.

73

Анонимен

преди 2 години

ВЪН 3EЛЕНАТА ПACMИHA ОТ БЪЛГАРИЯ

72

Анонимен

преди 2 години

Сложете големичкият инсинератор на ВълкЪ в Тецовете и да пристигат влаковете с "гориво" от столичаните

71

Анонимен

преди 2 години

Щом искате да дишате пушек и да *** от болести на белите дробове, нека сме на скъпи въглища. Скъпи, защото като платиш за въглеродни емисии таксите, тока е по скъп от панелите заедно с батериите.

70

до 86

преди 2 години

Ех тоз ЕС ви е виновен за всичко бе :) интересно как пък в другите страни от ЕС нещата си вървят и ходите да им бачкате, а пък все тук ни пречи :) да не би проблема да е другаде а?

69

Анонимен

преди 2 години

Глупости. България е 500 години назад от останалия свят така, че тук имат още хляб.

68

Анонимен

преди 2 години

Значи заради гей съюза сметките ни за ток ще са четворни, а бензина скоро 5 лева - заради тях инфлация и цените на всичко поне тройни. Трябва да затворим централи и заводи дето ще произведат още стотици хиляди безработни. Е какъв е смисълът да сме членки на гей съюза??? щели да ни дадат 6 милиарда евро???? Ние ще затрием най-малко 60. Ако напуснем и си оправим цените на тока и горивата без глоби и емнисии от зелени рекетьори, веднага ни се вдига двойно стандарта на живот, на момента!!!

67

Анонимен

преди 2 години

АЕЦ Белене ще струва най-малко 25 милиарда евро, как точно се избиват тия пари от и без това намаляващата ни нация. С чужди пита, помен не се прави, защото после ние ще ги връщаме.

66

Анонимен

преди 2 години

За да си направиш къщата независима от мрежата, ти трябват само 5000 лв., дали няма бъдеще зелената енергия.

65

you

преди 2 години

Министрите на Радев - Сандов,Нинова,Чашков,Сербезова,Атанасов,Петков,Василевите и двамата и други знайни и незнайни некадърници доведоха до състоянието в което се намира държавата.А то е пълен колапс.Държава в момента няма,няма никакво решение с цените на ток,газ,вода,гориво,заплати,ръст на престъпноста,ръст на смъртността,ръст на цените на храните.Само празни приказки и анализи.Минималната заплата я вдигат защото тяхната е пряко зависима от нея.Пенсиите същите ,че и по малки.Оставкааааа!!!

64

Анонимен

преди 2 години

Прав е човека за всичко. Глобите з тецовете са 500 милиона на година, а и АЕЦ не е решение. Светът инвестира милиарди в зелени технологии и светът ще се промени.

63

Инж. Hoqsan

преди 2 години

"Смешно" е, я виж какво става в Русия и Китай - едните не спират да изнасят, другите не спират да трупат планини от въглища и да строят въглищни централи. Тия соларни панели, ветрогенератори, от член ли да излизат и те.. Въглищата са супер, но трябва да има електростатични и химични филтри на комините и да се улавя въглеродният оксид и диоксид от тях и естествено да излиза сметката от всичко накрая.

62

Анонимен

преди 2 години

Питайте го тоя минисър, на какво работи тец София от няколко седмици, че нощем въздухът е като зад ауспуха на стар дизеляк.

61

Този на снимката

преди 2 години

Вижте го добре. Той сам си каза: "Аз съм от зелените" точно такива като него са на власт в момента в почти цяла Европа и благодарение на техните "зелени сделки" се стигна до енергийната криза (а вече не е само енергийна) със затварянето на АЕЦ и ТЕЦ, заместването (което не е възможно) им със вятърни перки и слънчеви огледала ?!? Които освен че не са способни да произвеждат толкова много енергия са и доста не надеждни а токът от тях е адски скъп ! Джендърите не са могат да управляват автомобили !

60

Анонимен

преди 2 години

При управление на икономиката принципа "защото така" резултатите не са добри. Доста примери в миналоти има и у нас и в чужбина :)