36

Анонимен

преди 1 година

Само мачкане за такива, къде са социалните, защо не са отнели детето? Цял живот мачкане и подигравки нормално ли е?

35

tzveti8

преди 1 година

Ама как така отказват да кажат коя от тях е майката?!?!?! Тогава на какво основание искат детето да бъде признато и да има гражданство? Ами ако е откраднато?!?!?! Тия пач**ри много взеха да си позволяват! Хайде пък сега и законите да си променяме само за да им е угодно на тия недое******** кифли!!!Аман от либерасти и криворазбрана толерантност! Яяя по една гега и обратно в Англето или където там си искат..... няма да е зле да си заберат и тъпата адвокатка с тях!

34

tzveti8

преди 1 година

Ама как така отказват да кажат коя от тях е майката?!?!?! Тогава на какво основание искат детето да бъде признато и да има гражданство? Ами ако е откраднато?!?!?! Тия пач**ри много взеха да си позволяват! Хайде пък сега и законите да си променяме само за да им е угодно на тия недое******** кифли!!!Ама от либерастими криворазбрана толерантност! Яяя по една гега и обратно в Англето или където там си искат..... няма да е зле да си заберат и тъпата адвокатка с тях!

33

До 37

преди 1 година

Освен това при по-стари статии по темата, защото казусът е на няколко години, става ясно, че двете лесбийки искат да бъдат записани като майки на детето. Явно са сменили тактиката, като са видели, че номерата им не минават.

32

Анонимен

преди 1 година

Тя няма две майки.Има майка и донор.И доколкото се спазва тайната на донорството - какъв им е проблема да се запише - майка износилата я жена, баща - неизвестен.И толкоз!Ама не- двете искат да се пишат майки.Ако искат да се запишат като Голяма и Малка мечка, молбата им ще се входира в НАСА и ще се разгледа в законоустановен срок. Майната му ,че тормозят чиновничките - ще побъркват и детето с отклоненията си......

31

Анонимен

преди 1 година

До 28 Те са се опитали да впишат само едната майка без доказателство, че тя е родила детето. В това е основният проблем. Двете "майки" незнайно защо и от кого подкукоросвани ни искат да направят днк тест. Ами, ако детето не е тяхно? Ако е от донорна майка, която не е подписала отказ от родителски права и не е и осиновено съответно? В биологията и законите има само една майка от женски пол(не дж ендър) и баща от мъжки пол. Който не иска да ги спази, като докаже родителството, да се оправя.

30

Анонимен

преди 1 година

до 30 Закон за българското гражданство. - Останалото е излишно и от това ще страда само детето.Чл. 8. Български гражданин по произход е всеки, на когото поне единият родител е български гражданин.Чл. 9. Български гражданин по произход е и всяко лице, което е припознато от български гражданин или чийто произход от български гражданин е установен със съдебно решение.

29

Анонимен

преди 1 година

Ми проблемът си е техен и на детето им. Явно не им пука че не може да отиде да учи и няма кой да го лекува и няма да получи документи. Много по-важно им е да създадат правен прецедент като отказват да посочат кой е биологичния родител то е ясно че другия е НЕИЗВЕСТЕН. Човек с две майки няма. И човек с два *** няма.

28

Анонимен

преди 1 година

Ами вписва се само българската майка. Все едно детето е на самотна ****ка. Приема имената само на българската майка и точка. В БГ две ****минка няма. Та за да може детенцето да има някакви права го вписват като дете на самотен родител, защото по закон де факто то се явява такова, т.к. брака на двете дами е незаконен у нас. И проблемът ще бъде решен. Има юридически възможности и вратички. Обзалагам се.

27

Анонимен

преди 1 година

Сбъркан.... За съжаление и детето ще бъде такова като порасне

26

28

преди 1 година

Лесбийките не казват коя е биологичната майка и не дават документ за това. Те искат и двете да бъдат записани като "майки" на детето.

25

Анонимен

преди 1 година

Уникално изказване на адвокатката. Имало дискриминация, защото при хетеросексуалните двойки не се искало да се определи коя точно биологично е майката. Сигурно това е защото мъжът не може да роди? Или някак си забравяме биологията? Тъй де, това не е прогресивна наука... При 2 жени не е ли нормално да се пита кой е биологичният баща и дали няма претенции за бащинство? Или "втората майка" някак си е отделила от липсващите си тестиси ***?

24

Анонимен

преди 1 година

След тази информация, заглавието трябва да е ДВЕ *** ОТКАЗВАТ ДА СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ.Когато правят опит да впишат само едната майка - общината изисква доказателство, че тя е и биологичната майка. Калина и Джейн отказват да предоставят тази информация.

23

Не се ли сетихте

преди 1 година

Тя донесена от щъркел !

22

Анонимен

преди 1 година

До 26 - Работата е там, че са се опитали да впишат само едната майка, но пак са им отказали и това дете вече 2 години го няма по документи никъде и няма право на нищо. А за да не става в Англия, основна майка или осиновителка, няма значение е Българката.

21

Бъз

преди 1 година

Ами да пишат българката като майка и да дадат гражданство на детето.

20

До 23

преди 1 година

Работата е там, че лесбийките искат да запишат, че детето е с две майки, а не с баща неизвестен. Затова имаш правен казус.

19

Анонимен

преди 1 година

Абе я и направете един ДНК тест на тази Сара. Щото може да се окаже, че и двете не са и майки. Ако се окаже едната, другата у панделата, за опит за неверни данни.

18

Анонимен

преди 1 година

Ето че проблемите с тия ситуации не са само у нас, а и в чужбина.

17

Анонимен

преди 1 година

до 20 Не съм от тях, но имам достатъчно познати които са се разправяли с месеци с консулства и общини, за да им впишат децата, защото са родени извън България. Това си е практика при нашите чиновници. Да я бяха вписали по името на Българката с неизвестен баща и това е.