196

Бравос

преди 1 година

Бай0ня да стяга мешката и на вокзала....Ние почти не можем да помогнем с оръжие, но като военна помощ може да се предложи жива сила и военни специалисти, значи имаме бивши военни министри, премиер кат Баце за командири или за бойци разполагаме с много яcтpeби като Пacи, Чexльоу, AлЙо, Иво Инджeв, Kpемтодорова и т.н. жълтопaветняци, ДъeБъ-apи и пияни професори даже, които могат да спретнат рота, че и батальон даже!!!И на тея мераклии им идва от вътре, дава им се свише тая работа, от сърце им е, а и ще изкарат и некой лев... бaйизkykyригал е развързал кесията!!!! И така постигаме две цели.

195

Анонимен

преди 1 година

Да пратим тея **** както се наредили там и да не се върнат няма да зягум нишо

194

Augusto Pinochet

преди 1 година

ТОВА Е ПОРЕДНАТА МАНИПОЛАЦИЯ НА ПСИХИЧНО БОЛНИТЕ *** КОИТО УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВАТА - ЗАЩОТО ОТ СКЛАДОВЕТЕ ДО СОФИЯ ТОЧНО ДНЕС ЗА ВТОРИ ПЪТ СЕ ТОВАРЯТ ОРЪДИЯ НА ГОЛЕМИ КАМИОНИ (ТИР) ПРЕДИ ЧАС МИНАХ И ГИ ВИДЯХ С ОЧИТЕ СИ ПО ДВЕ ГАУБИЧНИ ОРЪДИЯ ТВАРЯТ НА КАМИОН. ЧАКАХА 12 КАМИОНА И ТВАРЕХА С КРАН ЕДИН КОЛКО СА МИНАЛИ ОТ СУТРИНТА НЯМАШЕ КОЙ ДА ПИТАМ. НЕ СМЕ СПРЕЛИ ДА ИЗНАСЯМЕ ОРЪЖИЕ И БОЕПРИПАСИ ЗА ХАХОЛИТЕ ПРЕЗ РУМЪНИЯ И ПОЛША. РУСНАЦИТЕ ВСИЧКО ЗНАЯТ И МИСЛЯ ЧЕ ЩЕ НИ СЕ ВРЪЩА ТЪПКАНО ЗАРАДИ УПРАВЛ

193

Бгг

преди 1 година

Ръководството на ГЕРБ, което толкова дълго краде българите сега иска да унищожи Българският лев и да ни вкара във война. Тия, биха били добра висяща украса по стълбовете пред парламента.

192

Гост

преди 1 година

Пълни ***!

191

Германов

преди 1 година

Борисов поръчва убийства на Пернишки килъри, убиват с честоти, убийства по особено мъчителен начин, гонят жертвите в целият Европейски Съюз до смърт !

190

SuCkMyD1Ck

преди 1 година

Видиш ли русофил да се дави, хвърли и децата му при него!!!!

189

Анонимен

преди 1 година

Да прати гранатомета с който запали чакьра и плати с дьржавни пари -50 000 на вдовицата и децата му

188

Lina

преди 1 година

Любопитно ми е с какво инфо държат тикВун и го активират, когато им е удобно от Козяк ? За кики и джен Ди Бг е ясно, там е по любов

187

Дидо

преди 1 година

От всички тези предложения едно няма в полза на обикновения работещ българин.Още не встъпили във власт и вече свалили панталоните и надупени .За съжаление на тези избори за пореден път бяхме принудени да избираме от трите най-дългия.

186

Хюго Бос

преди 1 година

Аз предлагам да ин изпратим ДБ, ПП и ГЕРБ на фронта.

185

Анонимен

преди 1 година

Доскоро същите психопати инжектираха невръстни дечица с невротоксин - "за здраве". Сега пращат оръжия на масовия убиец Зеленски - пак "за здраве".

184

Анонимен

преди 1 година

Кое да изпратим ако го има. Двадесетте ракети С 300 от 1978г., останалите около 75 танка Т72 от 1972г. или петте Миг-29 ако още могат да отлепят от асфалта.

183

рашиски тролове

преди 1 година

На Путинофилите във форума им личи как им прескачат пейсмейкърите от ярост и злоба. Другари - не се напъвайте толкова, че да не дадете фира !

182

Ха ха ха

преди 1 година

Много интересни предложения! Това със оръжията е валидно и сега, въпросът е износът да излезе от нелегалност! Но ще се види , кои стоят зад борбата с агресора, и болшевиките, които не смеят да си го кажат на глас! А и митото върху петрола също е интересно! Защото Кики и Кокорчо докато се набираха за "прозападни", напълниха гушите на Газпром и Лукойл! Да не говорим, как Еврофондове за някакви батерии за два милиарда/!!!/, тихомълком бяха връчени на руска офшорка/Джем-***/!

181

Анонимен

преди 1 година

Евроатлантите при Атлантида - на дъното на океана!

180

Анонимен

преди 1 година

До Неразбрал-Прави разлика между продаване и подаряване. Досега продавахме. Сега ГЕРБ искат да подаряваме

179

Анонимен

преди 1 година

Тези, които го създадоха, го натискат явно. Както и ДБ и ПП. По политиката ще ги познаете. Нищо не се предлага за националните интереси, а само се прокарват чужди политики и се защитават чужди интереси. Предатели

178

Анонимен

преди 1 година

Демокрацията е най попадналите политическа система измислена от човека

177

Неразбрал

преди 1 година

Че не го ли изпратихме вече? Обикновен наблюдател беше заснел с камера покрай жп релсите, как огромен влак натоварен с танкове и бронетранспортьори заминава за сещате се къде ;) Вагоните бяха десетки. Можете сами да си откриете видеото из нета.