213

иво

преди 1 година

е достатъчен страна ката Англия да ''''''' отиде завинаги дънато на океана'''''. Само за 15-20 минути се образува цунами движаши се над 700 км/ час с височина 30-35 метра което е в състояние да ''''''погълне '''' голяма част от сушата разрушавайки всичко пред себе си.

212

иво

преди 1 година

В 2018 година когато Путин каза,че имат създадени нови системи които нямат аналогия в света цивилизованите и културни колонизатори лицемерно се усмихнаха , считайки това като блъф . ''''''Както лудият не го е страх защото е луд така и тези не се страхуват'''''- защото Путин е достатъчно умен за да прибегне към ядрената си триада.Тези красавици тези ----Оръжие на възмездието или Мечът на възмездието----са единствените средства които спират цивилизованите за нов Световен конфликт.Един Посейдон който е способен и който носи до 150 Мега Тон както нормален така и термо-ядрен който е достатъчен

211

Гадняр

преди 1 година

Следващата стъпка в "гениалния" план на Путин е създаването на достатъчно голяма бомба, която да разцепи земята и да я унищожи.

210

Садно

преди 1 година

ааа и то вече има няколко посейдона на дъното нейде из окена пред бреговете на САЩ, лежът и чакат команда

209

Сандо

преди 1 година

Русия е готова да води война с целият запад и има необходимите стратегически оръжия за това. Затова и влезноха в Украйна. Там имаме локален военнен кофликт който се води с конвенционално оръжие. Препрасне ли всичко глобално, тежко ни и на нас като вече част от запада

208

ало ало

преди 1 година

три месеца тоя ужас може да стои под вода и да стреля, има специална обвивка и е неоткриваем за радари и сателити!....е, как няма да ги е страх янките?

207

Москва потъна

преди 1 година

На думи голям го вади но в Украйна нещо всичко им издиша. Дори на стара техника като HIMARS нямат аналог и здраво бяха изпържени.

206

Големия памперс

преди 1 година

До 265 - Не знам дали Путин е луд, но пос*раното старче, сложено да хвърля л*на във вентилатора и алчната евр*ейска хунта, която му дърпа конците, наистина могат да унищожат света.

205

Васко

преди 1 година

Руски учение на Владимир Путин.... Сашо, и ти ли бе, братче? Четете ги малко тия статии преди да натиснете "Публикувай"!

204

Анонимен

преди 1 година

Помня как се спуквахме от смях, когато лудия Жириновски плашеше как Америка ще потъне за 5 минути, то какво излезе, Путлера не бил по-малко луд от онзи маниак.

203

Горките

преди 1 година

руснаци не били разполагали с ядрен арсенал и нищо не можели да свършат? Те ни направиха АЕЦ-а, дето 49 години не се издъни, че и доста се налапаха от износ на ток някои наши. И втори щеше да има, ама едни продажници о.с.раха положението. Атомните им ледоразбивачи са факт, че и канадците скоро ги молиха за помощ. Турция руски централи строят и руски газ ползват, щото са *** нали. Скандинавците внасяха Лада, щото нали уж за нищо не ставали. Космическата станция, дето е единствена, пак не е тяхна

202

Шрайка

преди 1 година

Дано никога не бъде използвано. Да си остане оръжие за сдържане, като А-бомбите.

201

Анонимен

преди 1 година

Неграмотни журналисти / да не употребявам други квалификации/ и ограмотяваащи се от тях комунопитеци . Ще скриеш 30 желязо движещо се с поне 100 км/ч от космическото разузнаване на една страна дето гражданските и структури следят хиляди астероиди на по близка или далечна орбита, дето предоставя БЕЗПЛАТНО GPS системи на целия свят и ще пропусне ядрено /излъчващо/ торпедо със скорост на лека кола. Смях и безразличие от страна на грамотните. Овчите мозъци се кефят , точно затова са *** мозъци

200

Поздрави ги Путине

преди 1 година

Надявам се Путин да поздрави наглосаксонците, краварите и всякаква гмеж с новите си фойерверки та онова което остане от тях, ако изобщо остане да си наляга парцалите и да си знае мястото.

199

Анонимен

преди 1 година

"Айде бе.....тя и Курск беше " супер подводница ""-----------------------Ти наясно ли си колко подобни случаи на краваристанците са заметени под килима? Най простия и очевиден е чудния им диамантено-платинен Цумвалт, дето няколко пъти го теглеха на буксир от Панама. Ако е за чужд военен провал - вой до бога, за собствен - мълчим кат нас... знаете какво.

198

Курск

преди 1 година

Когато Курск потъна, те нямаха с какво да стигнат до него смятайте с каква техника разполагат. Напоследък са хвърлили всички сили да произведат нещо от полза на хората. нов москвич, пардон да слагат само техни емблеми на китайските Jac.

197

Анонимен

преди 1 година

Лъжа е. Няма такива нещо. Лъжат....

196

Ицо

преди 1 година

Тази новина ме радва

195

Наблюдател

преди 1 година

И Хитлер разчиташе на вундервафе, оръжие чудо, ама накрая глътна цианкалий в бункера!

194

Юдa

преди 1 година

Курск 2,ама х2.:)))