419

Джуджето ще загуби

преди 1 година

Полските танкове са готови да влязат в Беларус и да я прегазят за 12 часа.

418

Танкове срещу злото

преди 1 година

Руските фашисти ще бъдат прегазени.Тръгнат ли Лео-тата ще спрат чак на Урал.Този танк се движи само до пълна победа.

417

Абе

преди 1 година

Що си мисля, че пак ще има гдр

416

Teo

преди 1 година

Танкове?!? Машини за самоубийци - абрамс, леопард, армата ... консервни кутии. Всеки танк, влязал в сериозен бой, има загуби. Уцелиш ли боекомплекта ... е, поне смъртта е бърза. Колко надмощие да има над старите Т-65-ци - 1:2, 1:3 ... 1:5?!? Ами Русия има 15 000! Тия 30 бройки какво ще направят?!? Същото като джавелина, нлоу-а, байрактара, хаймарса ...

415

Киви

преди 1 година

Не могат, като всеки друг танк и тези горят. Живучеството на танковете като цяло е кратко. Хусите и талибаните пореха абрамсите като консерви пълно е със снимки в мрежата, а леопардите ги пращяха кюрдите в Сирия, освен това са много тежки, изискват сложно и специфично обслужване от много специалисти. Предстои да видим как ще се представят на трудния украински терен.

414

я

преди 1 година

Докато не изсъхне калта не могат да помогнат, тва са магистрални всъдеходи, заради смотаните вериги.

413

Боко

преди 1 година

Тръгват, ама дали ще стигнат с тия калпави гуми

412

никой

преди 1 година

НИКАК НЯМА ДА ПОМОГНАТ ИСКАТ ДА НИ НАБУТАТАВ ТАЗИ ВОЙНАСАЩ ВОДЯТ ВОЙНА СРЕЩУ РУСИЯ, КАТО ИЗПОЛЗВАТ УКРАЙНА ЗА ПУШЕЧНО МЕСО

411

komitata

преди 1 година

най-голямата грешка на Германия ,като почнат да ги горят и рекламата ще свърши за швабите ,освен това Германия вече губи 2 войни поради глупости последния път ги спасиха сплан аМаршал следващия път няма д аиа възможност щот ще има само територия

410

Анонимен

преди 1 година

а ще остане ли кой да ви чете,като тръгнат С300?

409

Не едно животно

преди 1 година

Леопардите пътуват. Абрамсите тоже.Чаленджърите и те. А най-хубавото е че голяма част от Брадли вече влиза в Украйна.Добре гресирани и смазани,пълни до горе с гориво и боеприпаси Има и клипове от германските магистрали. А да видим сега ще ме тривнат ли и как върви номера с минусите. :)))

408

НА Мадуро Машините

преди 1 година

Превъртът часовника еднополовите.. явно доста ги е досърбяло и залагат на чифт шестаци и два осмака, като хвърлят това което е останоло от Уркиинското нациопълчение. По неофициални данни нито един Окраинец в редовната армия не е доброволец, а за жертвите ще стане ясно наесен-480000. Тогава еднополовите ще имат и нов президент. Жалко за времето в което живеем, но геймарите насита нямат и скоро ще има бан! А фукаарията пак дроб няма да яде, но за това пък сома некастрена. Дай боже скоро МИР!

407

БС

преди 1 година

Както са помогнали през 1943-1945 , така може да помогнат и сега.

406

Нема се плашите

преди 1 година

За танковете.Те ще се претопят преди някой мераклия да ги подкарат да плашат гаргите.

405

Като едно време

преди 1 година

Идваха със трактори и си отиваха с домати,ама свършиха тия времена за България и дойде АЙдушката демокрация на хунтата на Али баба,Мата Хари и рептил бей и разсипаха всичко Българско и родно за ЙОК файда и кючеци.

404

Накрая ще свършат

преди 1 година

В Кремиковци за претопяване.

403

Samo minavam

преди 1 година

При тази система на прицел и прекалено добро оръдие, не им завиждам, на руските танкисти.

402

Анонимен

преди 1 година

Вече сме спокойни. Танкове има. Украинците свършиха.

401

Анонимен

преди 1 година

Разбрах, че направо ще тръгват към Москва. Даже имало надписи на танковете "На Москва"

400

Ха-ха

преди 1 година

Ама, че отговор/дописка на въпроса <как могат да помогнат тези танкове във войната?> Само статистика и никакъв смислен отговор. А простият отговор, който казва истината е : НЯМА КАК ДА ПОМОГНАТ!. Ясно, просто и точно казано. Статистиката е само прах в очите на слабоумните!