282

Ева

преди 1 година

До защо?Избягали или отвлечени от руснаците?

281

Анонимен

преди 1 година

до 328 рускатаКлоака е родена в позор, съществуваше в позор и ще умре в позор - руската държава е родена като всяка друга държава Но твоята злоба към Русия не е българска - я си помачарски ***, я си някаква друга инссекта - но явно умираш от злоба, че Русия навремето ликвидира господството на османската империя над България

280

Българин

преди 1 година

Еми прав е човекът!

279

Анонимен

преди 1 година

министърът на отбраната е политическо лице. Например, в Германия до скоро министърът на отбраната беше жена

278

Анонимен

преди 1 година

Шойгу е бушон между Путин и военните. Военните трябва да мразят Шойгу и ако го убият, Путин да ги накаже от бункера с гвардията.

277

Божил Божилов

преди 1 година

Имаха крепост създадена от Сталин,разрушиха я дружно и си направиха къщурки да се бият по лесно помежду си.Дураки!

276

blabla

преди 1 година

Руснаците стават малцинства в Донбас след поредния геноцид на Сталин!На мястото на убитите с геноцид украинци Сталин заселва руснаци!Путин и кликата му се оказаха най-големите безумци!Превърнаха Украйна в кръвен враг ,а 50 години завладяване( започнало по времето на СССР) на европейския енергиен пазар го пропиляха за няма и година.САЩ бяха загубили почти всякакво влияние в Европа ,а Путин го върна!Абсолютен безумец ,а някакви хора го защитават!

275

blabla

преди 1 година

Стига с тоя Крим! Постоянно го намесвате ,а даже не сте запознати с него.Крим е бил част от Руската империя ,но това не го прави Руски.Преди Сталин да извърши геноцид над кримските татари заедно с масово изселване,те са мнозинството там.Крим е част и от Украйна след първата световна война.А Азовско море е даже вътрешно на Украйна.Съвременните граници на Украйна са определени от Русия.По съветско време се извършва преброяване ,което показва абсолютно мнозинство на украинците в Донбас.

274

Анонимен

преди 1 година

Дето се викаш гого имаш ли доказателства или си измисляш понеже в такъв случай е клевета и лъжа.

273

Анонимен

преди 1 година

Всеки който пише обвинения без да има доказателства трябва да знае че носи наказателна отговорност. Включително и грантаджиите.

272

Анонимен

преди 1 година

До наблюдател.Какъв Крим,като Хрушчов го даде на Украйна през 54г мисля,че беше.Сега някакво некадърно генералче от бившата СССР дрънка глупости,а вие казвате,че Путин бил комунист.Е той,ако беше такъв нали щеше да се харесва на старите пенсии,че се опитва да възстанови СССР

271

Анонимен

преди 1 година

Най после един да каже " фашиста е гол "

270

до 41

преди 1 година

А защо не .

269

гого

преди 1 година

тръбопроводите северни потоци са взривени от руският Газпром с цел да се оспорват глобите при едностранно спиране на газоподаването към Германия и самоволното променяне на договорите за доставка. Подхвърлените интрижки че това уж били англичани или американци не почиват на никакви доказателства а единствено на голословни твърдения, подобни на "няма да нападаме Украйна", "няма да окупираме никого", "в Крим няма наша войска", "няма да повишавам пенсионната възраст", "не сме сваляли МХ17 самолет"

268

Jokera

преди 1 година

Хора, преди малко са арестували Костадин Костадинов в ресторант Este. На Жолио Кюри е пълно с полиция.

267

30 казах

преди 1 година

Въпроси с повишена трудност за някои .

266

Анонимен

преди 1 година

Тъма Египетска

265

Анонимен

преди 1 година

До 303.Името му идва от ***,преведено от руски означава път.

264

Анонимен

преди 1 година

Г-нЯстребовси.Що не ходиш ти да го превземеш току така тоя Бахмут,да атакуваш от голо поле някой скрил се в сграда.Това да не ти е ПСВ.Артилерията работи,още повече,че има и цивилни.Или пускаш авиацията и няма значение кой е долу.Ха сега кажи що Зеленски прави N-та мобилизация щом толкова печелеше и танкове му трябват още.Май загуби доста да хвърля войници и техника в Бахмут.Там го хванаха на къс пас,щото разбраха,че не може да губи и руснака чисти той праща още.

263

Rico

преди 1 година

Това за мен е гражданска война,Русия срещу Русия.Украйна произлиза от СССР-днешна-Русия.Русия ще победи,като плати висока цена за победата.