19

Анонимен

преди 1 година

Щатите трябва да могат да отговорят на този въпрос :)))

18

Анонимен

преди 1 година

До 38:Ако имаш предвид укрите,които са си живи руснаци си прав.Те палят света и въртят на малкия си пръст ФАЩ.Пдлият даже сам си призна за Ирак.

17

Анонимен

преди 1 година

До 35 и 37 - Хетъриииии ууу.

16

Анонимен

преди 1 година

Подпалиха ги...Израел не искаше да дава на Уcpaйна,а Иран даваше дронове и просто сбиха двете държави след посещение на шефа на СеРеУ в Израел.Там вече наистина може да стане ТСВ.Полудяха с тези войни.Войните не са компютърни игрички...там реално се умира.Водят до глад и мизерия.В една война всички губят.

15

Д-р Челинджър

преди 1 година

До 35: Налудняхо е прекалено меко казано, по - скоро е Сатаняхо ...

14

НИЕ, ВИЕ, ТЕ

преди 1 година

Щом хамерика е замесена, ще има война...

13

долу сащ

преди 1 година

абе има едно решение на ООН за две държави Палестина и Израел, едната нещо липсва! ама май ще се появи ... евреите ще си го получат.

12

Освен руските

преди 1 година

терористи и фашисти никой друг в света досега не е отправял заплахи за използване на ядрени оръжия...

11

23

преди 1 година

Малеее! Защо сте такива! Аз съм под стрес, уплашен, объркан, а вие аамо хули и нападли! Имам нужда от любов, разбирателство, брадство, съчувствие - изконните български неща!!?

10

23

преди 1 година

Не, хораа! Чеатно! Товя, което видях е ужасно и фрапиращо!

9

Анонимен

преди 1 година

До 22 - Аминако е така ... Частна собственост, все пак ...

8

Д-р Челинджър

преди 1 година

До 16 Православен: Аз твърдя, че имотът на който живееш, е бил на дедите ми преди 2000 години, от следващия вторник да те няма иначе идвам с автомата и те почвам! Това подкрепяш общо взето 'интелЕгент' такъв ...

7

православен

преди 1 година

Подкрепям изцяло Израел. За себе си съм уверен, че ако не беше еврейската държава в Европа щеше да има много повече джахадисти, действащи безнаказано,криещи се под маската на правата на човека. А правата на жертвите?

6

Чичо Манчо

преди 1 година

До Бай Дрън 3 Баси мамата. САЩ били враг на човечеството...! Какви ги дрънкаш, бе ?САЩ ни даде всичко, което ползваме в ежедневния си бит. Двигателя на цивилизацията.Ако е вярно че живото на Земята е заложен от извънземни,да видят как ще се развиваме и кацнат в Русия , ще си кажат: Тези за 100 години не са мръднали и крачка на пред.Опита е неуспешен. Закриваме.

5

БАНко

преди 1 година

БАЙДЪНЧОВЦИ НЯМА ДА СПРАТ , ДОКАТО СВЕТА НЕ ГИ ПОРЕЖЕ !!! СЛЕД УКРАЙНА , ОПИТАХА ТАЙВАН , СЕГА БЛИЗКИЯ ИЗТОК ........

4

АбдокодирХоджибобоев

преди 1 година

Много вероятно е в Близкия изток да се пръкне следващата война, особено след атаките с дронове срещу Иран. Тази сутрин обаче дойдоха поне 3 прекрасни новини. 1) Мъдрият Робертс алармира, че все повече страни се отказват от нефтедолара и това може да предизвика катастрофа в Пиндостан. 2) След ремонта, РФ възобнови автомобилното движение по Кримския мост. 3) МВФ измени прогнозата за РФ-икономиката от минус2-3 на +0,3%. 4) Утре влиза в сила отговорът на Путин на тавана на цените на нефта.

3

Я па ти..

преди 1 година

До Бай Дрън 3 Не бъди толкова сигурен. Ситуацията се промени и сега Русия заема първо място като враг на човечеството.

2

Бай Дрън

преди 1 година

Относно кой е главния враг на човечеството, направете една анкета в световен мащаб и ви гарантирам, че 90% ще посочат САЩ :)

1

Бай Дрън

преди 1 година

Какво разбира ДВ под "война"? Та тя не е спирала. Израел постоянно е във война. Същото е и с Турция. Да сте чували България примерно да нанася въздушни удари или да навлиза в съседни територии? Тия постоянно нарушават някакви граници или чужди права.