59

Цирк

преди 1 година

Всички работят за кремъл

58

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

Биков е голям държавник, отново се опитда да обясни че ако си прав, значи си седнал. Абе куклен театрал това си е.

57

Съдия

преди 1 година

3:0 -болезнени "победи" на ГЕРБ! Много правилно - никой не трябва да се коялира с токсичната партия ГЕРБ! Тя трябва да изчезне от политиката на България! Клиентите й наречени твърдо ядро са или купени или в мафиотска обвълзаност - трябва да бъдат разследвани и въдворени! Борбата между доброто и злото не може са се случи със смесването им защото тогава резултата е НИЩО!

56

Анонимен

преди 1 година

Подкрепям. Неможе партия която 3 пъти е бият на избори да се прави на голямата работа. Мачкайте ги.

55

Анонимен

преди 1 година

ИЗБИРАТЕЛЯ ОПРЕДЕЛИ ГЕРБ ДА ВЪРВЯТ НА СЕЛО.

54

Мдааа

преди 1 година

Всички работят за радев!!!

53

Анонимен

преди 1 година

Ако ИМА правителство с първия мандата, тогава НЯМА да има с втория

52

Калеко Алеко

преди 1 година

Избирателят определи ГЕРБ да управляват,а ПП да са опозиция.Всипкомдруго е подмяна на вота.

51

Анонимен

преди 1 година

С ВТОРИЯ ЩЕ ИМА

50

Анонимен

преди 1 година

нали ви казах да преведа ако не искате да крадете с нас и няма да крадете и без нас

49

до 52

преди 1 година

А защо няма нито един осъден?Или сега се пазарят колко да вземат за да не ги съдят!Ето вече 2 години ГЕРБ не е на власт и няма осъдени!Приказва се това-онова,ама нито дела,нито осъдени!Добре народът гласува за промяна,но дотук две години нищо ново не видяхме.Значи,че или се говорят празни приказки или се пазарят.За две години ако са искали да ги съдят биха ги осъдили!

48

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами разбира се, това е смисълът на парламентарната демокрация, след като суверенът е казал тежката си дума, спечелилата изборите партия е в правото си да състави правителство, а в условията на продължаваща парламентарна и криза и липса на държавност, това е наложително и другите политически субекти трябва да се съобразят с тези които са получили най-висок вот от избирателя ... !!!

47

Анонимен

преди 1 година

Отиват на избори през юли. Пепе искаха да вкарат Бебе в затвора а сега ще правят коалиции.

46

Анонимен

преди 1 година

Започва шоуто на Лаурел и Харди, и Луй дьо Финес! Всички шоумени, чалгари, рапъри, тиви, комици и смешници на борба за правителство на Чалгария! Куубенд парламент ви поздравява с националния химн - Тигре тигре! Мутри вътри!

45

Анонимен

преди 1 година

Херб сдс , дпс, бсп и костя и славиСтабилна коалиция

44

Анонимен

преди 1 година

Еми логично. Неможе втората партия да определя играта ? Тея момченца от ПП не са в час. Те са още в училище. Колко пъти вече Герб проявяват търпение и предлагат да управляват заедно.... те всеки път- НЯМА ДА ПРАВИМ С ВАС. Еми като няма да правите отново на избори.

43

До Възмутен

преди 1 година

А колко % ще донесе на Борисов това,че за четвърти път не може да състави правителство?А ти си се загрижил за другите.Илу искаш да кажеш,че избирателите на ГЕРБ гласуват под строй и срещу заплащане?

42

Анонимен

преди 1 година

Ръчички ли извиваме??? Мамини жалки лешоячета....като целофам сте ми прозрачни :D

41

възмутен

преди 1 година

Като не правят нищо и дори бюджет не приемат депутатите носят белият кон който Борисов ще възседне и ще спечели следващите избори! Сега го охранват и дресират като да може Борисов по спокойно да го язди! Колкото повече се мотаят толкова повече проценти на следващите избори ще му донесат!Народът гласува за работещ парламент,а не за неработещ!Ако всички в България работехме като тях сега и депутатите ни щяха да са избягали в чужбина!

40

Значи отиваме

преди 1 година

на избори до дупка, заради егото на Борисов и кралите заедно с него да си понесат последиците и да влязат в затвора, за сметка на добруването на българите. Всъщност поради огромното си его Борисов тласка страната към Кремълския план за управление на резидента Радев и ***.