ГЕРБ: Ако няма правителство с първия мандат, няма да има и с втория

Биков не вижда рационален план от ПП/ДБ, а ексцентрични изпълнения
23 апр 2023 10:30, Йоана Цонева
139
ГЕРБ: Ако няма правителство с първия мандат, няма да има и с втория
Снимка: БГНЕС

"Тезата за втория мандат е екстравагантна. Ако няма правителство с първия мандат, няма да има и с втория", заяви в "Денят започва с Георги Любенов" Тома Биков от ГЕРБ.

По думите му разговорите между ГЕРБ и "Продължаваме промяната - Демократична България" са вариантът за излъчване на възможно най-стабилно правителство.

"Ако ПП/ДБ представят рационален и адекватен план за съставяне на правителство, ние сме готови, но не виждаме това, виждаме ексцентрични изпълнения. Опитваме се да създаден възможно най-стабилния вариант за съставяне на правителство, възможно най-нестабилният вариант е подкрепяйте ни, защото сме много симпатични, няма да допуснем такова нещо", допълни Тома Биков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
0
 
0
 
! Отговори
извода е преди 1 година
ВСЕ ПО-МАЛКО ХОРА ЩЕ ГЛАСУВАТ И ОЩЕ ПО-ТРУДНО ЩЕ СЕ ПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВО-ИСТИНАТА Е-КАК ЩЕ СЕ ПРИВЛИЧАТ НЕГЛАСУВАЩИТЕ,-ТАКА КАКТО ОГРАБИХТЕ ДЪРЖАВАТА ЩЕ ТРЯБВА ДА ИЗМИСЛИТЕ ВСИЧКО ОСТАНАЛО-НИЕ ЩЕ ВИ ГЛЕДАМЕ СЕЙРА
98
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изводът какъв е? Махайте се от политическото пространство!
97
1
 
2
 
! Отговори
не ви искаме преди 1 година
правителството от ГЕРБ + ПППП-ДБ. Онзи дето размахваше юмрука по ирония на съдбата сега е по-малкото зло.
96
2
 
5
 
! Отговори
ъъъ преди 1 година
Гербаджийските крадци,за 12 год. са открадлали около 100 млрд.лв. чрез свои фирми.Това е фат.Официална статистика,пък и и кучетата вече знаят,как се крадеше чрез обществените поръчки.За банкянския главатар да не говорим-всичко е "ачик".Само прокуратурата пречи той да е в затвора.Е,няма да стане отново да се върнете и да крадете,и да ни съсипвате нас-обикновенния народ.Ако трябва десет пъти ще ходим на избори,но герб ще отидат в миналото.И съд и затвор-за много от тях,и за много тодини.
95
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В момента сме на този хал заради ГЕРБ, бутнаха редовно правителство само след 6 месеца от управлението им и сега само реват ами да бяхте мислили по рано, какво ще стане. Пълно падение е за тях да искат да правят правителство с тези които са бутнали има нещо сбъркано в мозъците им. Като си помисли човек кои хора са гласували за ГЕРБ с купените гласове и останалите с минимален умствен капацитет ясно е, че не са любимци на висшисти и подобни, те водят паплачта която е болшинство в Бг.
94
0
 
5
 
! Отговори
ТРАГИКОМЕДИЯ БГ преди 1 година
Всичките в парламента, правителството и президентството сте парашутисти ! 5 пари не давате за България ! Кой от вас е дошъл от Земеделието, Индустрията, от Производството ? Кой от вас е произвел едно яйце през живота си ? Кой от вас разбира от предприемачество ? Кой от вас е управлявал производство ? А ИСКАТЕ ДА УПРАВЛЯВАТЕ ЦЯЛА ДЪРЖАВА ? ЩО НЕ СЕ РАЗКАРАТЕ, ДА НЕ НИ ЦАПАТЕ ВЪЗДУХА ???
93
4
 
4
 
! Отговори
Промяната преди 1 година
Гълъбите на Донев отлетяха, а други кандидати няма. Че дори и министри няма. Скоро и депутати отново няма да има. Ще се направи икономия на средства, за да се намали бюджетния дефицит. Брей, разбират ги тези финанси Харвардците. Но и много от обикновените българи ги разбираме. Да не забравят, че сме им изгладували хиперинфлацията на политиците ни. Тези, бившите.
92
3
 
3
 
! Отговори
Милионер преди 1 година
Не я разбирам много политиката, но нали БЪЛГАРИЯТА СИ ИМАШЕ РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВО. Като го сваляха това ПЕТКОВ си мислеха, че те ще са вечни. а ПЪК ВЕЧНИ СА САМО ПЕСНИТЕ. Тези хубавите, народните ни. Да си правят правителство с който си искат мандат. Че и избори да си правят. Ще им звездичките. Бре воденичарю. ХАРВАРДЦИ СА.
91
3
 
5
 
! Отговори
анализатор преди 1 година
Кои лумпенизирани общностти,са избиратели на банкянската разбойническа организация-чиновници,разбойници и ц-г-ни.Ако не бяха откраднати 120 млрд. лв. народна пара от същите разбойници,сега нямаше да го има проблема.Децата ви няма да ви простят ,че подкрепяте шлаката на българското обществото.
90
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В никакъв случаи не бива ГЕРБ да се коалират с шарлатани и доносници! Щом са много ербап, нека правят правителство те с турците, комунистите и чалгарите! Ще цъфнат и ще вържат!
89
6
 
5
 
! Отговори
ОФчу преди 1 година
Ако допуснем, че "Продажниците" на Киро Т. вече са се договорили тайно с БСП и ДПС, Герб, ще - не ще, няма да им създаде препядствия, убеден съм повече от 100%, че върху Винету се оказва външен натиск от едно посолство. Но ако ПП не успеят да се договорят с ДПС и БСП, ще повторят съдбата на "Няма Такава Партийка".
88
3
 
4
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
До 106И да се съберат с ДПС и ИТН, пак стават 116 гласа! Пак не стигат! А Корнелия мрази Еднокнижника, няма да се коалира с него!
87
12
 
13
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Биков, аз те мислех за юрист, пък то се оказа, че си артист. Макар че не си завършил НАТФИЗ, а в Благоевград. Както и да е. И ПП-ДБ не стават, но и вие не ставате! Това е истината! И затова няма да има правителство! И затова Възраждане ще продължава да качва проценти!
86
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Биков, събирайте се с читаците и чалгарите и си правете кабинет. Нали сте победители!
85
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е, и ...? Прави си сега правителство, като събаряш работещо такова. Хайде, Успех! И поздрави на лидера ти, че ни докара до тук.
84
10
 
8
 
! Отговори
стоян преди 1 година
ГЕРБ са натрупали капитал от субсидии и кражби.Малко да го поразбутат и вкупом да отидат на един три /3/годишен круиз ...А дано...
83
2
 
8
 
! Отговори
Добре преди 1 година
До АнонименНа баба ми дъщерята работи в държавната администрация и всеки ден вижда колко е зле държавата като структура. Ама такъв е мат'ряла баджанак...
82
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От козяк какво мислят по въпроса?
81
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Добре 99, клекнала е на баба ти дъщерята.
80
7
 
20
 
! Отговори
Добре преди 1 година
Още едни избори и държавната администрация ще клекне. Като останат без кинти ще гласуват за ГЕРБ ама некой друг път.