7

БГ - не гледай тъпо!

преди 8 години

Гърците издуха гащите и любезно се надупиха!

6

българин

преди 8 години

Какво стана тя? Къде сте сега, доблестни "защитници" на Ципрас и СИРИЗА? Или чакате нови опорни точки от Москва? Нали Ципрас щеше да пребори мръсните империалисти от ЕС и САЩ, също и от Луната? Нали доблестните гръцки малакиа щяха да дадат пример на целия свят, как се отстояват народополезни искания срещу гадните западни империалисти и банкери? Сега, какво правим? Ами, това, което си правите по цял ден - викате на черното бяло и на бялото - черно. Дано поне намалеят зашеметените, дето ви вярват.

5

Анонимен

преди 8 години

Е то беше ясно.30 милиарда ще са ги попривършили до есента и отново почва тетърът "ние не искаме евро,ще излизаме,нищо няма да платим и тн.." оп четиринадесета коледна премия и заплата и така до края на света.

4

Алекс

преди 8 години

Добре и все пак не съвсем добре. Размина се хиперинфлацията и изпадането от еврозоната, но съм скептичен че гърците ще се придържат към обявените мерки. Там избягването на данъци е национален спорт та според мен просто отложиха кризата с някоя година. Дано не съм прав де, ще поживеем и ще видим.Все пак жалко че се съгласиха, щеше ми се да видя на каде ще се обърнат като ги отрежат европейските банки.

3

Аз

преди 8 години

През 1997ма година гърците бяха около 100 пъти по богати от нас, 18 години по-късно до вчера гърците бяха 3 пъти по-богати от нас (говора за доходите им), след няколко дни гърците ще са само 2 или 1,5 пъти по-богати от нас. До няколко години ще ги изравним а може и да ги задминем, ако продължават да си избират популисти като Ципрас.

2

Анонимен

преди 8 години

Гръцкият Жан Сидеров срина държавата за няма и 6 месеца.

1

Анонимен

преди 8 години

Няма ли кой да плясне един два шамара на тая шушумига!