8

Младеж

преди 7 години

Голям народ ,голяма организаци,голям патриотизъм. Тялото на Ботев е било покрито от овчари с няколко клонки и прибрано след десетина дни оглозгано от кучета.Бил е бесен заради отмъкнатите пари от Руснаци и сърби и изяде куршум от своите. Левски е твърдо против,някой друг да ни освобождава и получи бесило,а поп Кръстю беше само прикритието на золума. Дали и двамата не загинаха в стил Стефан Стомболов,само,че под друга форма.Народецът ни се събужда ама мнооого бавно.

7

???

преди 7 години

Нищо не схванах ???

6

Софийско районно

преди 7 години

Разрешихме всички престъпления в София и България.Само Левски ни остана.От скука и него ще решим.

5

Ставри

преди 7 години

Тоя криминалист да разседва убийства на няколко години ама нещо неможе да разреши ни едно показно убийство ,а тръгнал случай от по по миналия век да разнищва.Изтрепаха българските бизнесмени на пъпа на София и по морските дискотеки, а виновни няма . ПР с Левски ще си правят .....

4

1453

преди 7 години

Поп Христо Стоилов:"Дяконът се държа юнашки. Каза, че наистина той е първият, но че след него са хиляди. Палачът му наметна въжето и ритна столчето. Аз се просълзих и се обърнах към Света София, за да не видят турците, че плача, и си тръгнах.""И СИ ТРЪГНАХ"

3

щщд

преди 7 години

Тази тема трябва да бъде закрита завинаги. Защо ни трябва да ровим за костите на клетия Левски? Той е в дома и сърцето на всеки истински българин.

2

Дизайнеро

преди 7 години

При червената власт ни учиха, че попа го е предал на турците,нали за да се мрази религията .Това факт ли е или пропаганда.

1

1453

преди 7 години

"А след като никой не прибирал тялото му, то е взето от роми и погребано на мястото, за което говори криминалистът. "Защо попа си е тръгнал преди обесването??? Нали попа трябваше да е там и за да го погребат спрямо религията?