29

Анонимен

преди 7 години

Има много виновници за днешното трагично състояние на икономиката и държавата като цяло. Но този персонално е с най-голяма вина. И не трябва да е в студиата, а на друго място.

28

Joko

преди 7 години

Нищо не разбрах ! Изказване в стил "СтаниШеф" ....

27

Пешко

преди 7 години

Иначе на Ванката Костов много му се ще да бъде като Кисинджър или иван Кръстев - демек да дава акъл отстрани и сички да са шпиц, ама не му се получава.

26

Анонимен

преди 7 години

""". Иван Костов от Център за анализ и управление на рисковете, министър-председател на България (1997 - 2001). """Натикай си анализите в аналнияотвор.Като премиер беше казалче безработицата не била неговпроблем.

25

Анонимен

преди 7 години

Няма как да стане без партийни реформи и закриване на партии СДС, ГЕРБ, БСП, ДПС и др. които са антибългарски.

24

Oleg

преди 7 години

24, ето ти част от решението: Според мен е видно от всякъде, че парите за държавната администрация са малко и няма нито техника (с изкл.) , нито кадри (с изкл.), нито заплати (с изкл.). Обаче не смятам, че ако вдигнеш данъците нещата ще се оправят. Но трябва всяко нешо като за начало да си отива по предназначение, а не в общия кюп. След като напр. акцизите са наказание за това, че си рушиш здравето (зигари, алкохол) или че замърсяваш (бензин) то приходите трябва да отиват за здраве и ОС.

23

Пешко

преди 7 години

До Анонимен 21,как да няма, та в нашата пътеводна светлина матушката данъкът е именно плосък.

22

Анонимен

преди 7 години

Много му разбира тиквата,като беше на власт,какво добро направи за България,всички са продажници,гледат как повече да се налапат,такава им е целта

21

Факт

преди 7 години

Пак някой бърбори како не трябва да бъде, но не предлага как трябва да бъде.. Чета само критики към сегашната система, но нито едно предложение как да се променят нещата. Типично за Сините, които винаги бяха "против" и никога не бяха "за".

20

Анонимен

преди 7 години

Няма такава данъчна система по света с еднакъв процент да плащат бедни и богати.

19

сминдух енд чесън

преди 7 години

У нас всичко ново е забравено старо,икономическа логика не трябва да се търси у хора с милиционерска и партиина закваска.

18

Анонимен

преди 7 години

Той да си гледа специализацията. Неговата е цитати на Ленин и късаше за тях. Викахме му "Иванчо цитата".

17

СМЪРТ НА ПОЛИТИЦИТЕ

преди 7 години

Всички политици, икономисти, банкери и финансисти са измамници, мафиоти, крадци и убийци! Те само крадат едни пари от бедния гладен умиращ народ и се изказват като капацитети в една област която е само ИЗМАМА , ИЗМАМА и САКО ИЗМАМА! НЕ ПЛАЩАЙТЕ ДАНЪЦИ! ТАКА спонсорирате политическата мафия и мафията на държавните грабители "служители"! А те имитират работа и само "вземат" крадат едни пари - ВАШИТЕ ПАРИ!!!

16

РОССИЯ

преди 7 години

този е измамник измами цяла бг с касовите апарати съпругата му купи от китай по 2 дол.и ги продаде за 10 дол.в зимата касовите апарати спряха да работят под нула градуса и тогава той отмени касовите апарати за пазарите продаде златните мини на американци през канадски фирми. мниго много което продал в бг тайно без никои да знае.и сега дава акъл как бг да пропадне повече за да го изберат отново.на съд народен.

15

Анонимен

преди 7 години

А бе този Костов какво взе да откача в последно време!?!?!?!? Да не е започнал някакви наркотици???

14

Горан

преди 7 години

Разпродалият България за по левче пак се изказва от трибуна! То нали ти им подготви почвата на всичките политици за посочения период, бе!? Вегетарианец-милиардер, бивш премиер и финансист, който закачи България за валутния борд, а сега надува бузи, България да се откачи от него. Влизането в еврозоната не може да се осъществи за държави с толкова ниско жизнено равнище г-н-другарю командир. И да се откачим сега от валутния борд, ще видим еврозона през крив макарон!

13

Анонимен

преди 7 години

Костов, скрий се пак в дупката, от която изпълзя!

12

Пешо*

преди 7 години

Абе този нещо много се размърда и взе да дава акъл...Какво ли е намислил?

11

НЯМА НАЧИН

преди 7 години

КАК ДА СИ ПРЕПЕРЕШ КРАДЕНОТО - ВИЖДА СЕ - А И Е МНОГО . КОСТОВ КАК НЕ ТЕ Е СРАМ ДАЖЕ ДА СЕ ПОЯВЯВАШ В ПУБЛИЧНОТО ПРОСТРАНСТВО , ЧЕ ДАЖЕ СЪВЕТИ ДА ДАВАШ ПО ИКОНОМИКА . ЖАЛЪК КЛОУН И КРАДЕЦ . НИКОЙ НЕ ТИ ВЯРВА

10

Анонимен

преди 7 години

Г-н Костов, добре си мълчахте, оставете упражненията по икономически теми може да ги правите след изборите. В противен случай ще бъде пределно ясно, че сте в помощ на Нинова/БСП.