17

ksarax

преди 7 години

До 7Нямаше как по-точно да го напишеш

16

До 9

преди 7 години

Ами смятайте-първите 3 месеца ,мъника получава следните ваксини-дифт. тетанус,коклюш,полио, менингит x3 пъти ,плюс БЦЖ и хепатит Б, плюс между 12 - 18 месеца-тройната ММР-за която става въпрос -рубеола, морбили итн,която се повтаря още три пъти до 12-14 год .възраст. В тази възраст се реваксинират всичките по-горе изброени плюс новата ваксина за цервикалния рак,плюс някоя друга ваксинация против грип.Има достатъчно инфо по-въпроса и бъдете сигурни ,че многото ваксини не означават- много здраве

15

Анонимен

преди 7 години

Браво. Четири деца по 20 лв. ня всяко глоба. Ще запълните бюджета. Аз моите деца няма да ги имунизирам никога. Ако щете 300 минуса ми сложете и още толкова долара глоба. Фашисти!

14

ionkavitanova

преди 7 години

До Man UnitedОбясни го на родителите, чиито деца са увредени от ваксините. И виж статистиката - колко са били случаите преди години и колко са за миналата година.

13

До кукувицата

преди 7 години

Гайдо, шантаж не се пише с две Ш. Завърши средно и после се изказвай за ваксините. Лейка куха. Знаеш ли, кукувице, какво е полиомиелит и какво прави той на дечицата?

12

Man United

преди 7 години

Ония ден имаше статия за анти-ваксърите и мисля, че всичко се каза!Отделихме им достатъчно време на невежите индивиди!Естествено, че трябва да ги глобяват, естествено че не трябва да им пускат децата на всла и градина щом така пише в закона.Само не забравяйте да го приложите за всички, защото има едни малцинствени групи, които не съм чул да са глобени за нещо някога... досега!

11

100 глоби ще платя

преди 7 години

Здравето на детето е по-важно. А за докторите и медицината какво да кажем, преди 40 години са смятали, че тчтчнопушенето не вреди. Това е само един пример - пълни неграмотници са, еднна настинка не могат да изекуват. Баба ми лекуваше асма, алергии, и какво ли още не а докторите се опитваха да убедят пациентите, че е нелечима. Да живот могат да спасяват, но не могат да лекуват!

10

Анонимен

преди 7 години

Ваксините са най големия шанташ на "модерната" медицина.

9

До 7

преди 7 години

Ти откъде знаеш тези подробности?

8

факт

преди 7 години

Родените преди 30, 40 и и повече години не са ваксинирани за морбили и това не е оказало кой знае какво влияние ,освен че са с по -силен имунитет от съвременните деца,които вече боледуват от какво ли не. В Щатите децата получават около 70 вида различни ваксини ,докато достигнат 18год. възраст.Ние ги гоним-твърде печеливш е този бизнес. Как мислите се отразява ненужното и непрекъснато ваксиниране на имунната система?

7

Анонимен

преди 7 години

Майките, които не ваксинират са същите, които пушат и пият по площадките, пишат глупости в бгмамата, смятат се за сведоющи по всички въпроси без да имат образование или трудов стаж.Те плащат рушвет, за да изкарат бележка от лекар, че детето е бавноразвиващо се,за да го вкарат в градина и после си го държат вкъщи с фалшиви болнични листове, за да пазят мястото си в градината.Водят болно дете на хомеопат и като се стигне до болница- докторите са им виновни.

6

Анонимен

преди 7 години

Колкото до цска сие цска бре верни до гроб както на цска така и на литекс нямало фенове

5

Анонимен

преди 7 години

Глобили са само и единствено родителите на български деца,защото другите се интегрират и за тях законите не важат. Що не се разходят и до село Градец, да видим колко са ваксинираните.

4

От 3

преди 7 години

Сбърках статията.

3

Анонимен

преди 7 години

Жалко, че вече няма ЦСКА, но да наричаш със същото име един преименуван два пъти отбор щеше да е смешно, ако не беше тъжно. Жалко и за феновете на ЦСКА, че не останаха верни на отбора си.

2

Анонимен

преди 7 години

Поредната ситуация, при която лъсва, че законите ни са калпаво направени в частта, която засяга българските граждани живеещи извън България, а те са много, примерно поне 2-3 милиона.

1

zeus

преди 7 години

Да разбирам ли, че са намерили 4 български семейства да ги санкционират, понеже от недосегаемите пари няма да вземат?