14

Един от Северозапада

преди 6 години

До Анонимен5 Много добре знам на какво вървят, но ти май не знаеш, че акумулаторите на електрокарите не бяха оловно кисели...Впрочем, правеха тук там опити да ги заменят, но едно е стартерна акумулаторна батерия, друго-тягова.

13

(-_-)

преди 6 години

Също е хубаво да се обясни колко време отнема зареждането.. Общо взето за сега това не е решение.

12

м даа

преди 6 години

Много яко, купуваш си една Tesla за някаква скромна 6-цифрена сума и от администрацията решават, че неможеш да си платиш синята зона,нищо че заемаш за две коли.

11

Анонимен

преди 6 години

Той един средностатистически ел мобил развива до 90-100 км и със зареждането по пътя от няколко часа...ми че аз трабва цял ден да карам до Варна и да се убия от път бре.

10

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 6ЗАВИСИ В КОЙ РАЙОН СИ!!! АЗ СЪМ ПОД РЕЗИДЕНЦИЯТА БОЯНА И ВЪЗДУХА Е ПОВЕЧЕ ОТ ЧИСТ!СОФИЯ НЕ Е МАЛКА ПО ПЛОЩ

9

Един с Лада

преди 6 години

То по пътя тоалетни няма, а комо ли колонки за зареждане. С тая сапунерка ще ме хване тромбоза.

8

:):)

преди 6 години

точно с таз съпунерка ще тръгна за варна. Ти си си платил в аванс горивото, така че празно няма.

7

Кратун

преди 6 години

Само 6 лева? Няма проблем, ТОЛ системата ще коригира тази несправедливост. Не се притеснявайте, че пише, че ТОЛ системата ще е само за камиони. Като свикнете, че ч има, ще я въведат и за колите. Сега всички се кефят, че не важи за тях, щото карат леки коли и не подкрепят превозвачите, после превозвачите няма да подкрепят гражданите и така - разделяй и владей. Държавата ще скубе, а поданиците ще спорят помежду си кой кой е....

6

Анонимен

преди 6 години

В София въздухът е плашещо мръсен. Вчера излязох с колелото , 8 км , и то половината през парк и сега се събуждам със запушен нос.

5

Анонимен

преди 6 години

До Един от СеверозападаНищо общо няма между едновремешните електрокари и сегашните електромобили.Нали не мислиш, че това на снимката върви с оловно-киселинни акумулатори?

4

Един от Северозапада

преди 6 години

Най-слабото място са акумулаторите.поне 80% от цената на автомобила я образуват те, а и имат трайност3-5 години. За сега това е скъпа играчка. Другото, което не ви казват, е че зимата, паркиран на студа, батериите падат много бързо... Третото-само преди 30 години бяхме едни от първите, в смета, по производство на електрокари, произвеждахме от игла до конец всичко за тях, но, демокрация. Цяла нощ ги зареждаха , а денем работеха, бяха навсякъде, по гари, заводи...

3

Анонимен

преди 6 години

И като реша да тръгна от София за Варна къде ще си заредя батериите по пътя? Щото 460 километра с едно зареждане не могат да се минат това е ясно. М?

2

Анонимен

преди 6 години

В Румъния държавта ти поема 10000 долара от цената на автомобила, ако решиш да си купиш електромобил. Целта е да се насърчи купуването на електромобили.Тук сигурно ако си вземеш електромобил и ще има специални данъци и ацизи та да се откажеш завинаги от такъв тип кола.

1

Анонимен

преди 6 години

Един милион лева за автобус? ЗНАЧИ ЦЕНАТА НА БИЛЕТА ЩЕ СТАНЕ 2 ЛЕВА.