102

Анонимен

преди 6 години

Тя слезе от мотора, а другата отиде в Брюксел.

101

Голям прос

преди 6 години

Не я знам каква е Йончева, но успешно им разгащва кирливите ризи. Да имаше стотина като нея, че да хванат санирането и магистралите... Но в България сам човек не може да се пребори с мафията, обхванала всякакви структури на управление и бизнес.

100

кой знае

преди 6 години

Това по-горе е онова което тя иска ние да си мислим.Обаче възможно е това да е подаване на информация към трафикантите.

99

Анонимен

преди 6 години

И защо е смешна бе господин *** ? Защото открива дефектите на оградата ли? Това ли е смешно бе *** безмозъчен

98

Анонимен

преди 6 години

Пичове тая ограда и тя ще се ремонтира всеки сезон като пътищата и там ще отиват кинти като в бездънна яма неясно колко...

97

Анонимен

преди 6 години

Тази усеща ли се колко е смешна????

96

Каталунец

преди 6 години

Колко жалко, че нямаме повече такива хора като Елена Йончева. Трябва да се вадят кирливите ризи на ГЕРБ, иначе ще ще ни съсипят държавата.

95

Анонимен

преди 6 години

Каква е тая умряла ограда бе хора ? Виждали ли сте турската и други гранични огради? Оставка бе ненаситни крадци оплетени с бизнес и мафията.

94

До 87

преди 6 години

Еми сега за оградата може да са прекалили.Разбирам мисълта Ви.Вижте,не защитавам кражбите,не толерирам яростно ГЕРБ,но съм на ясно,че властта се консумира от АБСОЛЮТНО ВСЕКИ,и в този ред на мисли казвам,че аз лично видях положителен лъч за първи път от 30 години.Смисъл инфраструктурата.Не съм станал по-богат от управлението на БСП ,НДСВ,но по тяхно време Бг беше трагедия.Хиперинфлации,разпаднала инфраструктура и мутренски манталитет

93

идиоти

преди 6 години

Оградата на вилата ми , в планина е ,е малко по-ниска и също има бодлива тел отгоре, струва по-малко от 1 000 лв. на километър и най-важното не пада!!! За 1 000 000 лв. на киломитър трябва не от всеки дъжд да се руши, а потоп да издържа, танк да спира!

92

Само така

преди 6 години

Лъжливия ГЕРБ пак ще каже, че не е вярно. По-нагло същество от активист-гербер няма.

91

Анонимен

преди 6 години

с Фотошоп може всичко!

90

Справедливия

преди 6 години

А тя нямаше ли детенце, за което да се грижи...

89

Турчин от К-ли

преди 6 години

Не се наядохте бе братя българиии,за пари сте готови на всичко,продадохте род и родина.

88

До 88

преди 6 години

Нормално е да има ! Комунистите са пуснали корени дълбоко в нашата държава и смучат през различните призми на управление.Аз лично не помня от 1989г.България да е имала управление без комунистическо участие,логично не е имала и просперитет.Едва сега,след близо 30 год.забелязвам възходяща права в графиката,основно като инфраструктора .Но пак е нещо....

87

Анонимен

преди 6 години

И оградата и санирането и магистралите.......

86

до 87

преди 6 години

До До 80 Не е голям проблем ако откраднат умерено но свършат работата ,проблем е че са откраднали прекалено и в резултат оградата не струва! Проблем е че са изхарчили евро кинти ,които повече няма да получим , а резултата е плачевен.

85

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 79 В ГЕРБ да не би да не са повечето комунистически наследници и бивши комунисти? Има и партизански внучки и синове на ДС кадри, има и номенклатурни синчета и партийни секретарки , ако искаш ще ги изброя по имена, но мисля че е излишно защото всички ги знаят.

84

До 80

преди 6 години

А според Вас кои няма да откраднат.Моля Ви,назовете партия !

83

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ ГЕЕБ ГЕРБ ГЕРБ ..виновни няма .. но парите са усвоени - а искаме Шенген