88

няма проблем

преди 6 години

До Анонимен 91Обясни,ако обичаш,какво представлява този трети пол, дето го пише в "Пир"!?Щото си мисля,че там става дума за нещо по-прозаично!

87

Анонимен

преди 6 години

Това, че на английски са искали да напишат това, а излязло онова нас не ни вълнува. Да си оправят езика.

86

Анонимен

преди 6 години

Третия пол кой е аз как съм завършил биология незнам?

85

Анонимен

преди 6 години

ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ НЯМА ДА СЕ РАТИФИЦИРА ОТ ПАРЛАМЕНТА ИЗОБЩО.

84

М, да ...

преди 6 години

А защо просто тези които са родени жени/физически дадености/ да не се научат, т.с разгърнат жаната в себе си /4-5тте женски архетипа-социални роли, /, а мъжете своите социални роли! Немисля, че има социален пол, има социална роля на жената и социална роля на мъжа в социума!пп. тази конвенция не защитава никой и нищо, а най малко пък децата-общото европейско бъдеще!

83

Анонимен

преди 6 години

Това са глупости за отклоняване на вниманието,трети пол има откакто свят светува,платон чели ли сте "Пир",но темата е безсмислена,защото като има какво от това

82

Анонимен

преди 6 години

Третия пол си е жив мазохизъм - ако това се приема за нормално, моля...

81

1

преди 6 години

"Според статистиката от 2016 година 90% от 311-те клиенти на Фондация П.У.Л.С са пострадали от насилие, основано на пол, както и техните деца."На насилниците трябва да се търси отговорност според законите на република България а не да се променят законите за да се въвеждат несъшествуващи полове !Не разбирам защо моето дете трябва да бъде учено на извращения в училище само защото някакъв извратеняк е пребил или изнасилил някого !

80

Анонимен

преди 6 години

Ние събираме пари за синът ми. Той иска да е момиче. Надяваме се близките и приятелите ни да помогнат. Всички сме либерали.

79

1

преди 6 години

НЕ не това безумие !Когато едно дете се роди, то се определя като момче или момиче заради полови (биологични) белези. Така е то векове !Аз няма да се преструвам, че мъж е жена или обратното само защото нечия политическа пропаганда се опитва да ми го наложи !Няма да позволя децата ми да бъдат учени на това безумие !НАй - *** е, че надеждите за справедливост са в ръцете на БСП и ДПС. И това ако не е гавра здраве му кажи !

78

Анонимен

преди 6 години

Разберете, че вече активно вървят програми за намаляване на населението на тази планета. Повечето ресурси са крайни и невъзобнявеми, петрол има за още има-няма 100 години и богатите искат да си осигурят спокойно бъдеще, а не около тях да има граждански бунтове покрай свършващите ресурси. Цинично е, но най-доброто за Земята е населението да падне драстично до около 1 милиард, и тези начини са много по-"нежни" и хуманни от концлагери или атомни бомби.

77

Анонимен

преди 6 години

Редно е учебниците да се редактират и да пише за третия пол в тях.

76

Анонимен

преди 6 години

Аз подкрепям приемането на третия пол. Мисля, че е редно и в интернет сайтовете да има опция при регистрация да избереш, че си от третия пол.

75

Анонимен

преди 6 години

Имаше много хубав филм - "Полет над кукувиче гнездо".Кой .... измисли трети пол?Ние нормалните индивиди що пък трябва да сме съгласни с мнения на болни хора.Тия са за специализирани заведения и третополците и адвокатите им.

74

Анонимен

преди 6 години

а комшията отгоре дето цял ден ми прай ремонти и ми наду главата той от кой пол е ?

73

Анонимен

преди 6 години

Кви са тези конвенции измислени сега да не би жените да не са равни с мъжете или да нямат права има си достатъчно закони които защитават жените и мъжете и децата от насилие

72

Анонимен

преди 6 години

Да си свалят и да ми покажат третия пол..

71

Анонимен

преди 6 години

До Анонименвъпрос на време е. Оня ден няква искала да се жени за калкулатора си. Смятай

70

Анонимен

преди 6 години

"Обикновените хора търсят общото помежду си. И много често мислещи се за противоположни, хората намират общо помежду си.Така се е развило човешкото общество.Войните май са се появили в следствие на интересите на определени групи хора, които залагат на различията до такава нечовшка степен и постоянно изтъквайки ги са пораждали конфликти.Мисля си, че "цивилизационното демокраси" изтъква различията и създава постоянно конфликти с определена цел за контрол на малка група хора над човечеството."

69

Анонимен

преди 6 години

Аз съм НПО не трябва да ратифицирате нищо. Кво да ви платя ли искате?