48

Анонимен

преди 6 години

Според КАТ на всеки светофар ще трябва да се редим на дистанция според пътя, който следва. Ако е извън града, ще се редим на 40 метра, ако следва магистрала, ще се редим през 70 метра преди светофара, както е в началото на магистрала Люлин в София. Когато има катастрофа или нещо друго,кеото създава задръстване на магистралата, как да спазваме дистанцията от 70 метра. КАТ защо ли още го търпим, а не го премахнем?!

47

URA

преди 6 години

Zemetresenie na Zakintos!!!!!!!!!!!!!!

46

Анонимен

преди 6 години

Ха... и как точно децата ще карат колела, ако живеят близо до парк???

45

Анонимен

преди 6 години

закони, закончета, правила, правилца, но кой следи за тяхното изпълнение? В пространството постоянно се говори за чувството на безнаказаност, което води нарушаване на правилата. Може би трябва да помислите как да промените контролиращите, започвайки от най-високите нива, а те щат не щат тогава ще започнат да контролират и надолу, но нямате сметка, че току се вземе в ръце народа и започне и от вас да изисква спазване на правилата и законите

44

няма филм маняче

преди 6 години

До АнонименНе сме се уплащили. Просто ще е поредния повод да ми искат 20 лева катаджиите. "Ти май беше на 30-40м дистанция само. 70 нямаше със сигурност. Ся кво ше правим ?"

43

аххах да нещо друго

преди 6 години

Мда и за празници като се излиза от града, от последния светофар като тръгнем 15 коли, ще трябва да се изчакваме сума време.. Че все пак сформираме колона от километър.

42

Анонимен

преди 6 години

Как ша ги метим тея 70 метра бе ***?

41

има, има

преди 6 години

До the Ghostбул. Шпченски проход, преди БАН. Там на голямото задръстване, където миналата година се оакаха с ремонта и имаше репортажи. Сато *** архитекти се назначават в Сф. кьорав пешеходец няма там, но колите са във вечно задръстване. На места са и по 3м. широчина. Тази година пак основен ремонт са очертава нищо, че е в гаранция. И пак няма промяна в широчината.

40

Анонимен

преди 6 години

Какво се плашите бе? Да не мислите че патрулката ще кара в съседната лента и докато се движите със 100, катаджията ще се е надвесил от прозореца и разпънал рулетката да измери дали между вас и автомобила отпред има 70 метра? А колко от тротоарите са широки 2 метра? Всичко това е за да ни залъжат че взимат някакви мерки. Пак никой няма да налага никакъв контол.

39

Анонимен

преди 6 години

Няма държава по света, в която свръхвисоките глоби да са спряли нарушителите, особено когато правилата противоречат на всичко смислено. Промените в правилата по предложения на КАТ винаги са противоречали на здравия разум и сега също е така. Най-доброто решение за България е закриването на КАТ, като структура особено вредна за безопасността на движението.

38

пена

преди 6 години

"а за останалите трасета извън града 40 метра."И забравете за изпреварване дори и на трактори и каруци...

37

Анонимен

преди 6 години

В нормалните държави, усвояват всички възможни места за паркиране, асфалтират ги, очертават ги, правят и много закрити паркинги и ... чак тогава започват да глобяват за неправилно паркиране. В България застрояват паркингите, намаляват местат за паркиране и увеличават глобите за паркирането на места, където в нормалните държави са направени нормални паркоместа.

36

Кико

преди 6 години

Ново изискване за ГТП: Всяко превозно средство да е оборудвано с лазерен далекомер.

35

Анонимен

преди 6 години

Не е важно какви промени ще внесета в закона, а е важно винаги при нарушаването му да следва наказание. Когато престъпниците на закона знаят, че неминуемо ще ги заловят и накажат ако го нарушат, тогава няма да го правят.

34

офффтопик

преди 6 години

Чеша тиквата за тези тротоари с широчина 2 метра. Дали ще глобяват общините ако тротоарите им са по 50-100 см? :) Голям смях.

33

the Ghost

преди 6 години

"С новите текстове се въвежда и изискване пешеходците да разполагат с поне два метра широчина при преминаването им по тротоара."Има ли някъде такива широко тротоари?

32

Анонимен

преди 6 години

Ще маркират ли тези 70 км с шеврони

31

Анонимен

преди 6 години

Най- добре да се въведе ограничение за скоростта на магистрали-90км,главни пътища-60км и така по- лесно ще преминем към електромобилите.

30

Анонимен

преди 6 години

Каква е тая диктатура бееее?!?!?! Сегашните правила са достатъчно добри, просто трябва да се наложи ефективен контрол!

29

леле леле!

преди 6 години

Сега Баце ще трябва да направи магистралите на по 3-4 етажа и двойно по широки - да може да се поеме трафика!