167

Анонимен

преди 6 години

Браво на жената!Тя е по-мъж от цялата ни политическа класаа!

166

Един от Северозапада

преди 6 години

До Прах в очита Моите адмирации за поста ти, колега по форум! Защоникой не коментира предложената пенсионна възраст за мъжете 75 години, или приетия на първо четене закон за данък "стар автомобил" според който 20 годишен автомобил трябва да се обложи с 1000 лева ГОДИШЕН данък, 15 годишен с 750 , 10 годишен с 500? Приет на първо четене? А ако мислите, че са фалшиви новини-не са, за съжаление...

165

Един от Северозапада

преди 6 години

"Като не искате ***, ходете вие да събирате ***, да метете улиците, да работите в земеделието и т. н. Това че няма държава е проблемът, не ***. В западна Европа като няма *** са се принудили да си докарат ислямисти да им вършат черната работа. Да не би да е по-добре?"---Ами, като не искате де метете улиците, станете доктори, инженери, техници, работете нещо друго? Да не би някой да не пускаше децата ви да влязат в училише, въпреки че всеки ден ги водехте там???

164

Прах в очита

преди 6 години

Истината е,че са намислили някое гадост за народа и пускат изпитаната практика с етно конфликтите,макар да се казват истини...Всеки знае кое как е с братчедите,държавата особено, но по една или друга причина положението ще си върви така и за в бъдеще,но знаят,че народа(българите и турците) се дразнят бързо и силно и лесно им се отнема вниманието от ставащото с подобни писаници..*** се толерират един път от ЕС,а и са верен гласоподавател, така ще е докато ги има тези ,а и другите на влас

163

Анонимен

преди 6 години

Оставят си по няколко ромчета в институциите на безплатно хранене и отглеждане - с нашите данъци, гледат си кефа и си правят нови ромчета...

162

Леле

преди 6 години

Гледам и не вярвам на ушите си!Патриотично изявление от гербаджийка-възможно ли е????Та тия са сред главните купувачи на гласове и НИЩО не са направили досега за озаптяване на тая престъпност,нито за ограничаване на помощите на килограм!Интересен PR-ход,но не хваща място.

161

Анонимен

преди 6 години

Не Томислав, а Светлана е за министър.

160

Хрис

преди 6 години

Браво на тази жена!!! Каза това което мислят всички

159

Анонимен

преди 6 години

Горките индийски семити ще задминат другите!

158

Добре бе, джанъм!

преди 6 години

Нека да няма тояги без повод.Нека само да им спрат морковите, а тоягата да играе само когато нарушат закон и да играе тази тояга точно толкова, колкото играе по гърбовете на българите, нарушили закон или подзаконова разпоредба.Иначе няма да се разберем. Гладуващи трудови пенсионери с по 40 години трудов стаж - защото нямало пари за по-високи пенсии, но има по три и половина милиарда годишно за помощи на млади и здрави роми! Откъде накъде?

157

Анонимен

преди 6 години

Тази пък Дончева от къде се пръкна, и тя много на сериозно се взе. Писала вече и тя, да я видят колко й стига пипето.

156

Толерантна Европа

преди 6 години

В случая не може да се оправдават с "лично мнение". Не може някой да има лично мнение, когато това мнение представлява език на омразата. Личното мнение на всеки трябва да кореспондира с евроатлатическите ценности.

155

Православен

преди 6 години

Браво на жената, сега да зареже тоя плешивия национален предател, за който гласуват ромовете!

154

анонимен

преди 6 години

които не се чувства бьлгарин и не спазва правилата и законите да напускабьлгария свят широк има място за всички

153

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 189Да имало е роми и през българското средновековие, но в много малко количество.Масово се заселват по нашите земи през османския период. Това е исторически факт.

152

Анонимен

преди 6 години

До QwertyИма роми и в Западна Европа, но там са постъпили разумно - дали са им само временно гражданство под претекст, че в миналото са били пътуващи катунари, макар че тези катуни са се движили в повечето случаи само на територията на конкретната държава. И ромите там внимават в картинката, защото знаят, че направят ли някоя по-сериозна беля, веднага ще ги изгонят от страната.Ислямистите бяха поканени със съвсем друга цел. И децата знаят, че само малка част от тях могат да вършат работа.

151

Qwerty

преди 6 години

Като не искате ***, ходете вие да събирате ***, да метете улиците, да работите в земеделието и т. н. Това че няма държава е проблемът, не ***. В западна Европа като няма *** са се принудили да си докарат ислямисти да им вършат черната работа. Да не би да е по-добре?

150

Имало едно време

преди 6 години

Американски филм за НКВД.Мъжът майор от НКВД, трябваше да се разграничи от жена си/враг/ иначе...Само са малко по -"хуманни" днешните - оставка.

149

проф. Ан

преди 6 години

Да обявиш, че законът е и за ромете си е дискриминационно. Няма закон, който да се отнася за ромбовете освен един: Закон е, че няма закони! Всяко действие, което подтиска цветнокожите е дискриминационно и следва да бъде наказвано. Пенсионер не може да противодейства на влязъл РОМБ в къщата, за да си бере! Може само да чака да си свърши работата, да изяде със смирение некой тупаник, а бабата и сиренето на паламарката му и след това само да информират "ОРГАНИТЕ" и техните плоски "ЧЛЕНОВЕ".

148

Robot

преди 6 години

До има разликаТолкова си прав, че ми се иска да ходиш в Индия да си докажеш теорията.