85

Само питам

преди 5 години

Тоя във вилата си за няколко милиона евро в Швейцария ли измисли тоя ЗОВ ?

84

ЕС-джендъризъм

преди 5 години

Тоя мръсен *** заради жалкия си пост иска да поджендъри целия народ и да напълни страната с нелегални емигранти. Държавите от Вишеградската четворка се противопоставиха на Брюкселския диктат и затова им орязаха еврофондовете, а не заради злоупотребите с тях. Същевременно унас фондовете не се спират въпреки 100% им кражба и това доказва истинската им цел - рушвет за управляващите, за да са послушни на гнилия Брюксел.

83

Сата НАТО

преди 5 години

Никога няма да гласувам за тия у роди, които ще провеждат геополитиката на ***. *** трябва да бъде натикана в архангелските блата, не да протягат пипала към Проливите.

82

Анонимен

преди 5 години

Най-голямото престъпление на Станишев беше, че сложи Орешарски за премиер, който докара България до Трета национална катастрофа!

81

Пипи с Чорапчето

преди 5 години

Лъжливия Хамстер. Тоя е такъв мошеник, че дори да го сложат като в рекламата за завива със станиол бонбони, той ще завива камъчета и ще ни ги пробутва. И от станола ще краде.

80

Поручик Балканец

преди 5 години

Предсрочни избори, ляво управление, спрени пари от Европа, опоскан резерв, 5-6 милиарда върху външния дълг и гласуван Закон срещу злоупотребата с власт и против съдебно дирене срещу крадците.Технология на безочието "Станишев"

79

Учуден

преди 5 години

До Анонимен 86А другия другар хич не се е объркал,така ли!?

78

Анонимен

преди 5 години

Този другар нещо много се е объркал...дори може да е слънчасал, лято е все пак.Серго е толкова антипатичен ляв от всякъде субект, че няма как някой пак да гласува за него.

77

Анонимен

преди 5 години

СТАНИШЕВ ДА СЕ ВРЪЩА И ДА вземат властта,с който искат да се коалират,само да не са герберите!

76

Бг

преди 5 години

Тоя като се появи и БСП веднага губи няколко процента.Нинова,колкото и да се опитва да им направи партията нормална,няма да успее да спечели доверие,докато тези стари и компрометирани муцуни се появяват. Бонд!Джеймс Бонд!Гей!Сергей!

75

помните ли

преди 5 години

На 16 Февруари 2013година СтанишеФ ОБЕЩА предизборно да открият нови 250 хиляди работни места,отмяна на плоския данък,богатите да плащат повече от бедните, стабилизиране на малкия и среден бизнес,и дори безплатен достъп до интернет. Обещава се още възрастта за пенсиониране да бъде понижена до предишните нива - 60 г.за жените и 63 г. за мъжете. НИЩО ОТ ТОВА НЕ СЕ СЛУЧИ.ТА И СЕГА ТАКА.

74

До 76

преди 5 години

С другарката йотова активно участваха в създаването на истанбулската конвенция.

73

Бсп са гадове

преди 5 години

До мнение. Не знам на колко години си и дано не стане, но ако БСП дойде на власт, тогава ще видиш какво означава пагубно управление. Ние помним.

72

Байфидан

преди 5 години

Помните ли, че този лицемер по същия начин говореше и през 2013, когато свалиха Борисов, и обещаваше спасение от разрухата и светли бъднини при управление на БСП. После сложи Орешарски, избра Пеевски за шеф на ДАНС и какво стана надявам се не сте забравили.

71

Анонимен

преди 5 години

свършва вече далаверата в брюксел и сега ще пробва да се върне тук! ще е интересно, как ще се разберат с корнелия, кой да командва! и някой знае ли какво изобщо е свършил тоя в брюксел, или е бил само статист-заплатаджия!

70

Мнение

преди 5 години

БСП трябва да спечели следващите избори, защото наистина всеки ден управление на ГЕРБ е пагибно.

69

ххх

преди 5 години

До Червените милионери"Оглупели от бедност",а!?Ти си мислиш!Всеки червен пенсионер получава добавки към пенсията,плюс продукти!Една чистачка към МВР взимаше пенсия от 420 лв плюс добавки от 280 лв!Плюс олио,брашно,захар и какво ли още не!И това е дъното!А нагоре как е,ти си решавай!Тия са си наред,ние да му мислим!

68

до Червените милионе

преди 5 години

Фантасмагории в главата на човек с динозавърско мислене от миналото. България е ограбена от алчни властници. Плочата е изтъркана и вие в неверен тон.

67

нино

преди 5 години

когато започнем да произвеждаме леки коли и да конкурираме мерцедес, бмв ауди, и тирове самолети -тогава ще бъдем ядрото на европа.за сега този на снимката само настройва народа че уж сме ощетенитенагъл човек

66

Червените милионери

преди 5 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.