107

Бай Иван

преди 5 години

Т'ва на първата снимка божинката и Б.Б. ли са ?

106

Анонимен

преди 5 години

Магистралите не ги строи Евросъюзът, а ГЕРБ. От яд че нищо не построихте 26 години не можете да спите!

105

Анонимен

преди 5 години

Ние не сме посткомунистическа дупка.С този комунист начело на държавата сме си направо комунистическа дупка.А МАГИСТРАЛИТЕ ГИ СТРОИ ЕВРОСЪЮЗЪТ, ОТ ТАМ ИЗВАТ ПАРИТЕ. ТОЗИ САМО РЕЖЕ ЛЕНТИТЕ И ВЗЕМА ПРОЦЕНТИТЕ.

104

Анонимен

преди 5 години

За щастие, комунизмът свърши.

103

Анонимен

преди 5 години

До недоразбралДай ми конкретно факт коя магистрала., кой точно участък построен от ГЕРБ след 6 месеца се е ремонтирал?

102

Анонимен

преди 5 години

Важното е че не трябва да спира да се внушава на материала,че магистралите ги стори Той - Бойко Борисов.---------Това са фактите!

101

Смешен вой

преди 5 години

Тролетариатът само ни дудне колко лошо е да се строят магистрали. Ами не е лошо. Все повече заприличваме на нормална държава, а не на посткомунистическа дупка.Амин!

100

до 101

преди 5 години

Те хубаво строят, ама си го правят по техен начин.Вместо да раздадат на колкото се може повече фирми различни трасета, 3 фирми строят 15 години 3 магистрали.Първо щото са на дружки и второ щото нГЕРБ искат по 1 млн. от всеки построен километър.По официални данни км магистрала е около 6 млн. лева, като заделят 1 млн за ГЕРБ...няма как да изкара и 1 година.

99

недоразбрал

преди 5 години

ГЕРБ строи, след 6 месеца ремонтира, на следващата година пак, и след 3 години го строи наново. През това време милиони левчета влизат в джобчетата на герберчетата на властови позиции в държавата ... Да живеят обществените поръчки, а още повече европейските фондове! Ама фондовете като ги сецнат, какво?

98

Анонимен

преди 5 години

До Не разбрахПълни глупости си написал за да прикриеш факт, че ГЕРБ строят и работят за България, а твоята партия БСП абсолютно нищо не построи за 20 години управление на България след 1990 г!

97

Разбрал

преди 5 години

Разбрах,че ГЕРБ строи и това са факти,които и БСП не може да отрече.Това,че при БСП не се строи по никакъв начин не означава,че не се краде.

96

Партиен член

преди 5 години

Следва предсрочен ремонт на предсрочно откритите участъци.

95

Не разбрах

преди 5 години

Няколко работи не разбрах.Колко милиона е откраднал и ще открадне ГЕРБ от строежа на арзи отсечка и колко за цялата недостроена част на магистрлата. Не разбрах пак ли ще е двулентова или този път ГЕРБ най-накрая са схванали, че трябва магистралите да са поне трилентови. Не разбрах пак ли качеството на строителството при ГЕРБ е такова, че след година-две магистралата ще се нуждае от сериозен ремонт. Не разбрах толкова ли е лоша магистралата, че максималната скорост ще е 130 км/час, а не 140 км/ч

94

Иван

преди 5 години

На първа страница на в. "Работническо дело" от 5-ти октомври 1974 г. пише: Започна стоежът на автомагистрала "Хемус"Другарят Тодор Живков направи първата копкаНаправо не е за вярване! Това са 50 години!

93

Анонимен

преди 5 години

Пускането ясно, а ремонтът кога?

92

Анонимен

преди 5 години

БОРИСОВ БИЛ СПЕСТИЛ 53 000 ЛЕВА ОТ ЗАПЛАТИ.ДА, АМА ХОРАТА СЕ ИНТЕРЕСУВАТ КОЛКО Е СПЕСТИЛ ОТ ЗАКУСКИ.

91

Анонимен

преди 5 години

Вчера цял ден на всеки половин час всички медии съобщаваха как днес министърът, председателят на АПИ и лично великият Борисов ще благоволят да направят инспекция на магистралата с рекламна цел.

90

Анонимен

преди 5 години

България има ангажимент да поддръжка 2959 километра пътища в страната в състояние, което да позволява преминаване на военна техника, каза в рамките на парламентарния контрол министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков. Целта е по тях да може да мине техника на НАТО при нужда.

89

Анонимен

преди 5 години

Това е добре, че ГЕРБ строят магистрали с парите от Брюксел, но още по-добре щеше да бъде ако тези пари се инвестираха за развитие на собсветно българско производство и български технологии, пък ние после сами можехме да си построим магистрали. А сега тези магистрали служат прдимно за транаспортиране на вносни стоки, Брюксел на практика инвестира в западни фирми износители да им е по евтин транспорта.

88

Анонимен

преди 5 години

Бойко намери цаката на русофилите...прави им магистрали, а те газ пикаят от злоба и после се размазват на асфалта !Кат русофилите няма втори,тъй продажни на света !