165

Анонимен

преди 5 години

Това е казионен псевдосиндикат към властта. КТ "Подкрепа на ГЕРБ". Имаше такива организации около БКП, бяха много - Отечествен фронт, БЗНС, Съюзи на писатели. Тези сега копират структурата на властта преди 1989 година.Протестите са на провинцията и са истински, за разлика от платените разхождащи се и скачащи върху автомобили през 2013 година, които нищо не свършиха и не успяха да свалят Орешарски. Орешарски беше свален с помощта на Ердоган от Турция, с посредничеството на депесе.

164

Анонимен

преди 5 години

Кой е пък този дето ще определя кое е автентично и кое не е?Гръмни се, бе!

163

rr

преди 5 години

То и синдикатите не са автентични аса си чиста мафия. Някой да е чул за организирана от синдикатите стачка в частно предприятие? Няма и да чуе. Колко предприятия не са плащали с месеци заплати ама синдикатите нищо не правят. Изявяват се само в държавното - там е келепира.

162

Анонимен

преди 5 години

Сравнявам месаро с ГЕРБ и не намирам никаква разлика.

161

месаро

преди 5 години

и тия ше бутат правителството, смешници продали се за некой лев, и то еднократно! на мене не ми требе убосновка защо гласувам само за ГЕРБ щото си го убичам и оважавам Бойко щото е голем пич и началник

160

Анонимен

преди 5 години

От цялата статия се разбира, че Манолов е научил нова дума - "автентичен". Нищо повече.

159

Анонимен

преди 5 години

Не му били " автентични протестите"- щото тоя синдикалист не е платил един лев за служебната си колица, горивото, застраховката, винетката, данъка- това му се плаща от народа и работещите!

158

Анонимен

преди 5 години

Този изобщо не го харесвам.Абсолютно измислен "герой".Но голямата част от протестиращите си личи че са платени.Някой плаща и се стреми да създава безпорядък и несигурност.

157

Анонимен

преди 5 години

Не знам кой и дали " плаща протестите и дали са от БСП-то, ГЕРБ, СДС, АТАКА, НДСВ, РЗС, ДСБ, ОП, ДПС" все бивши комунисти, доносници на ДС, роднините им и бизнес бушоните им, всички подкрепяни от политиците в ЕС и САЩ- ЕП, ЕНП, ПЕС, западни посланици и т.н.!От това което видях и чух по медиите протестиращите искат:- нормални доходи като член на ЕС,прозрачност при налагането на монополни и олигополни цени от бизнеса, депутати,политици-горива, ток, газ, храни, лекарства, застраховки, данъци!

156

Анонимен

преди 5 години

До месараТи също не можеш да обосновеш защо живееш и гласуваш за ГЕРБ. Трай си.

155

Анонимен

преди 5 години

Имам чувството, че тоя вместо да приказва се уригва от преяждане и препиване по синдикалните банкети, плащани от народа, дето работи масово за 600 лв. месечно и кръгли софрички с бизнеса.След това изказване, господин синдикалиста най- вероятно се е качил в служебната си количка, за която не е платил един лев бензин, застраховка, винетка, данък и е отпрашил на кръгла среща- банкетче с бизнеса!

154

Анонимен

преди 5 години

Ние "Световната асоциация на анонимните алкохолици" твърдо заявяваме че нямаме нищо общо с това лице! Външния вид понякога лъже!

153

Анонимен

преди 5 години

И тоя службогонец бръмчи с служебна колица, дето му я плащат работещите, и не го бърка цената на бензина, нито на винетките, нито на застраховките, всичко това му се плаща от народа!Кои са против " протестите и намаляване цената на застраховки, горива, данъци, ДДС, цени на тхрани, лекарства, ток и газ"- все висши държавни служители като Менда, ония хранутници в ДКЕВР и те такива синдикални номенклатуристи!Бизнеса си е отделно, той иска да си цица редовно и да заселва имигранти в България!

152

е-БАН

преди 5 години

Ние от е-БАН попитахме Радио Ереван:- Какво ще се получи ако направим кръстоска между шефа на КРИБ - Киро Гела и шефа на КТ Подкрепа - Митко Дамаджаната???От радиото ни отговориха:- Резултатът ще е много *** - Б.Б.

151

дойде му ред и натоя

преди 5 години

По добре тоя номенклатурен подкрепаджия да каже на каква " автентична хранилка при бизнеса и политиците"!Щото синдикатите в Испания вдигнаха с минималната заплата с 500 лв/ 250 евро, тоя на некви кръгли маси все хортува нещо- кюфтета ли, пържоли ли, кви ги върши не е ясно, ама го дават по медиите с " бузинесмените" все заедно и все нещо си дуднье за светло бъдеще, реформи и неквалифицирани кадри!Ми синдикатите и бизнеса изгониха от България над 2. 5 млн. в чужбина, дето се доказаха на Запад!

150

K

преди 5 години

Нищо общо нямате със синдикализма, г-н Манолов. Вие сте най-обикновен слуга.

149

Анонимен

преди 5 години

Днес трябва да си ненормален за да членуваш в синдикат...защото такива съществуват само да лапат и това е. Аз да ги попитам синдикатите от какво се издържат? Сигурен съм, че нямат толкова членове защото те отдавна ги напуснаха. Всички знаем от къде де, но да излязат и да си го признаят

148

Анонимен

преди 5 години

Тоа синдаклист, дето е *** на Бойко и бизнеса що не каже за бензина и заплатите в ЕС, колко са автентични:в България на ЕС- 2, 20лв. / в ЕС е 3 лв.в България на ЕС масово заплатки по 500- 600 лв./ в ЕС по 3- 4 000 лв.И тоя е на неква хранилка на тия кръгли маси къде ги правят, щото цените си растат, заплатките са мизерни, инфлацията си расте, 3 млн. българи " за да не фалират" емигрират!А тоя и Менда се загрижили, че " застрахователите щели да флаират", ми да ходят в фермите в Англия!

147

Анонимен

преди 5 години

Властта е в шок. Не знаят как да излъжат протестиращите, защото няма ясно формулирани искания в детайли, примерно да искат минималната заплата да е 600 лева, а не 560 лева. Как така протестират с общото искане за човешки живот?! Според ГЕРБ не може така.

146

РОБИ,

преди 5 години

ЗА ТВА ЛИ МУ ПЛАЩАТЕ НА ТОЯ ЧЛЕНСКИ ВНОС? МИ ТОЙ ВИ ИМА ЗА ЧЛЕНОВЕ...))): В МЕДИЦИНСКИЯ СМИСЪЛ, АКО НЯКОЙ РЕОТАН НЕ СЕ Е СЕТИЛ))):