151

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 172: Да вкараме там Корнелия Нинова? А защо не Бойко.

150

БАБА КУНА

преди 5 години

АМИ ЩОМ Е ТОЛКОВА ХУБАВО В КИЛИЯТА ДА ВКАРАТ ТАМ ЦАЧЕВА, А ЗАСЛУЖЕНО МОГАТ ДА И ПРАВЯТ КОМПАНИЯ И БОКО И ЦВЪКИ! БЕЗ ТОВА СИ ГО ЗАСЛУЖАВАТ !!!

149

Анонимен

преди 5 години

Сложете и Нинова в нейната килия, незабавно.

148

ВЪПРОС

преди 5 години

Истината е в СЪДА - дали е взела Иванчева Подкуп , или НЕ ?

147

Анонимен

преди 5 години

До НикиКметовете колкото и да са крали, не могат да се мерят с фирмите приближени на депутати и министри по "усвояване" на еврофондове. Но тях няма да ги вкарат в такава килия, няма да ги разследват даже.Така, че внушенията ти срещу Иванчева не вървят.Ако някой кмет е крал, да го тикат в ареста, а не Иванчева да отнася целия натрупан гняв срещу другите кметове.

146

Анонимен

преди 5 години

Значи щом има 1 дупка и течаща вода, това са нормални човешки условия?!В Алкатрас условията преди 1/2 век са били къде- къде по- човешки.

145

Ники

преди 5 години

Какво я защитавате тази крадла.Знаете ли колко кметове и техните роднини окрадоха от еврофондовете.А вие работите като волове за жълти стотинки.Трябва да вкарат всички крадливи кметове.И да им усигорят сащите условия.

144

Анонимен

преди 5 години

Имало пoри за да се подобрят условията, но не се прави. Защо?

143

Анонимен

преди 5 години

Мдаа Цецка Цачева е родена на село в къща с външна тоалетна сигурно и й се виждат лукс на жената условията в затвора. Я я пратете в някоя цивилизована страна да види нормални условия на задържани.

142

Анонимен

преди 5 години

Тези кадри спокойно може да ги ползвате за филм на ужасите. Явно някой има интерес да смачка психически Иванчева и Петрова за накърнените си интереси. Жените са невинни. По чия воля се държат в този АД? Какво са платили режисьорите на цялата постановка, за да не ги пускат?

141

81759

преди 5 години

Тези условия за арест, за хора без доказана вина, са неприемливи. На теория всеки може да се окаже в ареста без да има вина. Съда решава дали имаш вина, защото си извършил нещо незаконно. Ако те осъдят и те пратят в затвора, няма за какви условия да претендираш, защото си престъпник и пречиш на обществото.

140

Сахара

преди 5 години

Как може правосъдието,ако изобщо го има в България да държи тези две млади жени в затвора без съд и присъда.На какво основание?Как те ги е срам да ги карат насила да живеят в тези мизерни условия.Щакво да кажем за престъпниците с милиони и повече дето те се правят труда да ги заловят,защото онези им пълнят джобовете.Затова се хванаха за тези две невинни жени.Ами то малкото камъче обръща колата.

139

Анонимен

преди 5 години

"Имало е теч това лято...", ако е нормално да текат фекалии в леглото...Условията са ужасни, не сравнявайте с преди години, а с условията в Европа. Да не се озовете вие от другата страна.

138

ПроСоТо

преди 5 години

"..имат тоалетна и течаща вода, придобивки с които доста домакинства в страната не разполагат."...Сега разбрахте ли как герп ще вдигне стандарта на тия,дето немат тойлетна и течаща вода?-..Ами много просто:-"Сичкото бедняк-в ареста,при придобивките!"...Такова ДИВО ЧОВЕКОМРАЗИЕ И ТЕРОР не помни дори и Инквизицията!

137

бай вълчо от хисаря

преди 5 години

Ей, Цецито е много щедра.Дала и отремонтирана килия с южно изложение.Щото съм бил в Бухенвалд.Треблинка и Освиенцим.А тук в България глезотии.WC,течаща и падаща вода от таван и стени, въздух и оправдания. Я холан де?

136

Живите мъртви в БГ

преди 5 години

Т.е. трябва и други да протестират. Може в тази килия да пуснат още 5-6 души. Няма къде иначе. И какво прави Министерството срещу това? Защо не ги пуснат при Горанов, то този неговия апартамент нищо не струва.

135

ПроСоТо

преди 5 години

тоя фашизиран очилат траверсов нос ще надмине по наглост султана си..Алоу,рабфакаджийката израсла с нужник на двора,мястото на Иванчева НЕ Е В АРЕСТА!!!!Ако си бече чела букварите по "Право" щеше да знаеш,че от СЕДЕМ МЕСЕЦА Иванчева на практика ИЗЛЕЖАВА ПРИСЪДА "ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА" БЕЗ ДА Е ОСЪДЕНА!!!!!!Щеше да си чула и за Презумпцията за невинност!!!!..За сега Иманчева е невинна И ПО КОНСТИТУЦИЯ!!!!Какви ни ги плещиш за *** и чешми?!ФАШИ_СТИ!!!!

134

Анонимен

преди 5 години

Mamata така ''мисли'' сега,но като дойде неиното време що ли ще опява

133

Анонимен

преди 5 години

От направените снимки се вежда че бг затвора е една ***.

132

Анонимен

преди 5 години

Лъжици и вилици ,сол, чинии и паници има ли?