41

Анонимен

преди 5 години

"По думите ѝ България е доказала както в историята, така и в съвремието, че е изключително прилежна, изпълнителна и коректна спрямо своите съюзници, а именно Русия."---Неточности. Тя се съгласи, че България е троянски кон на отан в Русия, а не обратното.

40

?!?!

преди 5 години

Безсмислено и ненужно !

39

хахо

преди 5 години

Точно затова навремето въведоха ДДС-ето,щото всеки фирмаджия с финансови въртели и счетоводни еквилибристики занулява фирмата да е без печалба,и от там йок за държавата.

38

Анонимен

преди 5 години

С удоволствие слушам проф. Нина Дюлгерова. Умна жена.

37

Анонимен

преди 5 години

Как да реши щом политическата мафия ГЕРБ управлява страната .

36

х

преди 5 години

лукойл не плаща нищо.над 20 г. откакто черния предател костов хариза бургаската рафинерия на руската мафия лукойл не плаща нищичко.нито данък печалба нито данък дивидент.що се отнася до ддс и акциз, това са държавни данъци,които се начисляват на крайния потребител от продавачът (лукойл) и по закон директно се привеждат в хазната.а руската рафинерия лукойл вече 20 г. работи на загуба???в нормална държава отдавна да са ги изгонили,там откъдето са дошли.

35

Анонимен

преди 5 години

До 35 руски тролА бе вате нка има официални сайтове на НАП отвори ги и виж че Лукойл не е платила 1 лев данък печалба на България.А ДДС и акциза не ги плаща Лукойл а бедните българи през цените на горивата не ни прави на прости като руски алкохолици! Единствено данък печалба е истинската чиста печалба за България, а ДДС и акцизите са данъци наложени от държавата и ги плащат потребителите дори и пенсионерите а не Лукойл! Румъния защо им наложи 80 млн глоба и изгони Лукойл, заради кражби на ДД.

34

Гледна точка

преди 5 години

Медвед чий го дириш?Много поздрави на теб и на Путин от Антон Димитров!

33

хахо

преди 5 години

Идва,за да им набие чомберите на нашенците.Забравихте като ни спряха газта.

32

sofeto

преди 5 години

След като суверенна Р. България реши да се обвърже с НАТО и ЕС, страната ни и народа изпаднаха в немилост, наказвани перманентно от руската управляваща върхушка!

31

Анонимен

преди 5 години

Посещението е с цел. Преди месец американските представители стиснаха едното мадо на Боко и купуваме излезли от употреба самолети за 2 милиарда, сега тоз юнак ще стисне другото мадо и ще ни одрусат с някой друг милиард за турски поток.

30

Анонимен

преди 5 години

Нито знакова, нито безсмислена.Визита на един пропиндостанец при друг пропиндостанец.Знакова ще бъде визитата на Владимир Путин, след падането на Буда Тиквоний.

29

майорски

преди 5 години

До Анонимен 30В периода 2000- септември 2018 година групата "Лукойл" е платила общо над 35 млрд.лв. данъци под формата на ДДС, акциз, данък печалба и други данъци. В същото време платеният данък печалба е в размер на близо 21 млрд. лева, обяви генералният директор Валентин Златев на форум в Стара Загора, организиран от Българската петролна и газова асоциация

28

Бай Иван

преди 5 години

Виждам, че истеричните евроатлантици са се натопорчили пак,спокойно,милички плювчо плевнелиев ще ви пази от лошия Медведев, ще го замери с чехлите си и всички лоши руснаци ще избягат от Крим ;) !!!

27

Анонимен

преди 5 години

Любов и уважение и признание не се изискват както правят руснаците. А трябва да си ги спечелиш. Руснаците май мислят моята родина България за ***.

26

Анонимен

преди 5 години

До майорскиЩе споделиш ли колко данък печалба е платил ЛУКОИЛ последните 5 години бе *** смрадлив?ДДС и акциз се плащат от крайния потребител, не от лукойл.

25

Бате Гойко

преди 5 години

Агов даже един виц не може да разкаже, като хората.

24

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 21ами това е срамно ...че износът ни за Русия е толкоз малък ...... това е проблема !

23

Анонимен

преди 5 години

След Плевнелиев и Агов сега чакаме Цецо да каже някоя и друга приказка, ТРИМАТА ***.

22

Анонимен

преди 5 години

Николай Игнатиев след като разбира на къде са тръгнали нещата, че ще обесят Левски. Обажда се до Русия като казва за нас нещата се нареждат отлично.