131

??

преди 5 години

Пича има апартамент 360кв метра. Явно е успял предприемач или е бил шеф на някоя банка. Не знам доста е успешен. Може пък жена му да носи парите в къщата. Но простата и логична хипотеза за тези апартаменти сигурно е и най-вярната.

130

Анонимен

преди 5 години

Като е дал факти, къде са, нещо статията много голословна, дава че изнесъл факти, ама те фактите едни голи твърдения и че бил жертва. Тераската колко е, каква е общата цена и тн Има признание, че данъчната оценка е объркана. Това според него опровержение ли е или не е ...

129

Анонимен

преди 5 години

Да сте видяли европейски лидери да посещават България или български лидери да посещават европейски държави и лидери в последните години?Къде са ЮП и Белене,къде е търговията,къде са инвестициите,защо скъсаха от рекет фирмите и всички останали,увеличават цените на всичко?ГЕРБ не само унищожава България,а и я откъсва и от Европа!Гласувайте за левите и ПЕС,иначе няма отърване!

128

$$$

преди 5 години

Прочетете какво е ставало между Антикорупционната и ВКС: "Лозан Панов - съдията на олигархията" в пик.Това може наистина да е контраудар!Оставете партийните пристрастия, ами погледнете хладнокръвно на "ламята" в очите ако не искате да ви третират като разярени добичета които реагират първосигнално на всичко. Да, всички са маскари ама разберете какво точно правят тези маскари за да знаете къде да режете един ден, ако можете (образно казано).

127

Анонимен

преди 5 години

Откато ГЕРБ е на власт,държавата е обхваната в здравите пипала на мафията и изсмуква всичките и сили,държавност отдавна няма,герберите я убиха!

126

$$$

преди 5 години

Сигурно има предвид Висшия Касационен Съд шефа на който, пишат, бил кум на собствениците на Артекс. Това наистина може да е контраудар заради скандалите с апартаментите:ВК Съд е ограничил правото на Антикорупционната Комисия, която той оглаваява, да конфискува неправомерно придобито имущество! Сега един герб и един дпс депутат внасят предложение тя да не може да привиква свидетели!Внимавайте и не се оставяйте чрез емоциите да ви манипулират -тази комисия ако не може да конфискува и да разпитва - какво ще може? Притискат го.

125

Анонимен

преди 5 години

Колко ли е платил за да му оправят документите за една вечер? Или е използвал служебно положение? Или и двете ... може ли докаже как с жена си копуват апартаменти за 500000 лева???

124

робско племе

преди 5 години

ХОРА КОГА НАЙ-НАКРАЯ ПРОТЕСТ! КОЛКО ОЩЕ? КОЛКО?

123

Анонимен

преди 5 години

уф и тоя ли бе! Абе няма ли 1 свестен човечец в тая държава останал да ръководи нещо!

122

майндърбайндър

преди 5 години

шефът на ГЕПНИ така се е оял, че когато и да го порнат все ще е късно.

121

ДокАпарт

преди 5 години

Най-напред да извади апартаментите с документите, а после документите за апартаментите!

120

Ами

преди 5 години

Народното събрание или прокуратурата

119

Въпрос

преди 5 години

След като шефът на КПКОНПИ Селена да е обект на проверка, кой ще трябва да го проверява?59733

118

ined

преди 5 години

Все честни политици и чиновници с мезонети и тризонети, етажчета с асансьорче и с по един декар тераски, обидени че ги очернят несправедливо

117

Е как защо

преди 5 години

За да го разследва. покаже, че всичко е законно!

116

Защо

преди 5 години

Прокуратурата не се самосезира, след като отвсякъде, даже и от прасешките медии, оповестиха скандалите с имотите на шефа на КПКОНПИ?Крадецът ли ще разследва крадеца?Ако вторият в държавата е подал оставка, защо протежето му Георгиев не го последва?

115

Анонимен

преди 5 години

Данъчната оценка я прави общината, никой не си я изсмуква от пръстите. Така че той няма нищо общо и никой в нищо не може да го обвини. А колкото до терасата, това пак са журналистически измислици.

114

La France

преди 5 години

Във всяка държава има мафия, но в България мафията си има държава.

113

124

преди 5 години

Европол

112

124

преди 5 години

Европо със заплата петцифрена в евро!