80

Анонимен

преди 4 години

"По-дългото работно време и по-кратките отпуски в сравнение с членките на ЕС."Търсят по-евтини роби капиталистите и империалистите.

79

до 119

преди 4 години

явно нищо не си видял от турската индустрия, това което се продава за 30 кинта не е профи техника. Нормално е ако си го подкарал нон стоп да вадиш пари с него да каталяса. Все пак Кауфланд е хранителен магазим основно. *** в Бош и си вземи от там турски Бош и ми се обади...0887767078

78

Анонимен

преди 4 години

Преди време в Кауфланд продаваха един модел ъглошлайфи турско производство.Имаха турски баркод.Две седмици след това видях клиент който върна 2 такива ъглошлайфа!В Турция с добро качество се произвежда баклава,локум и дънки! Никакъв електроинструмент качествен турски не знам да има.Всички са с последно качество.И автомобилите им ще са такива.

77

до швабата

преди 4 години

явно си доста невеж, европа е преразпределена на парче хартия в ялта на срещата на тримата големи. Руските тоест съветските войски са били във Виена до 47 ***. и да си тръгнали, просто пазарлъка е бил такъв. *** се разходи до Виена и виж какъв мемориал на съветската армия поддържат виенчани и никой не пикае по него и не дращи простотии ...папагал си ти и нищо повече ...аде попрочети мемоарите на Чърчил аз тях ти цитирам за Ялта, Сталин нищо не е писал.

76

до швабата

преди 4 години

...Германците са си помислили ,че и сега ще им откажете за да не конкурирате Москвича и Ладата !.........не можеш 30 години все СССР и Русия да са ти виновни.Що не се сърдиш на Чърчил и Рузвелт че са продали България на Сталин или на думите на Чърчил за България че ще я направи картофена нива

75

Турчина

преди 4 години

Вие сте единствените виновници Германия да се напълни с турци------Гюбреджия ти, като определящ се за турчин(което е доста съмнително), защо не направиш едно добро на германците и не напускаш Алеманиата?

74

Анонимен

преди 4 години

Скоро турция ще си вземе половината България а другата половина (или третина с размерите на Северна македония) ще се радикализира и присъедини към евразийския съюз. А после алчния запад да не се прави на ощипан че руските ракети са на балканите. Руски ракети ще има и в турската и в руската част

73

до швабата

преди 4 години

какво си се хванал за това мито бе чук. Завода в Турция е пазара на азия и африка, а дори и за ЕС няма проблем, разходите за производство в Турция са в пъти но ниски от Германия, така че компенсира митото

72

Анонимен

преди 4 години

Кой си дава доброволно парите на мафията освен евро корумпурани чиновници

71

Анонимен

преди 4 години

Мда после да няма учудени защо в България русофилството и носталгията по соца процъфтява дори сред младежите родени след 2000 година. С тая алчна политика скоро България ще бъде поделена между Турция и Русия.

70

ей Турчин

преди 4 години

Турция е в Митническия Съюз на EU

69

зрелища и пасти

преди 4 години

след 2 седмици най-евтиният хляб ще започва от 1.50 , честито на печелившите .

68

овчи мозъци

преди 4 години

кога ли най-сетне ще разберете че Запада е смъртен враг на България !!!???западните гадове не ни позволиха да построим Белене,затвориха ни Козлодуй и Марица изток,забраниха ни да построим Южен Поток,набутаха ни 2 милиарда долара за 8 Американски бръкми запада УНИЩОЖАВА България !!!

67

kukla

преди 4 години

То сигурно е решено отдавна че заводът ще е в Турция, ама сигурно еврокомисията се опитва все още да ги спре. Трябва да си много наивен, че да мисилш че някой инвеститор ще дойде в България или където и да е в ЕС. Производството в ЕВропа от 70-те години тръгна да се изнася далече от Европа. ИНаче не може да преживее конкуренцията на Китай и сие.

66

Анонимен

преди 4 години

Ей затова икономиката трябва да е държавна. А не да чакаме на т.нар. инвеститори, които явно са купени от арабелите и скоро могат всички заводи да си преместят в пустинята.

65

Анонимен

преди 4 години

Квиченето на гюбреджията от Аламаня вече ми звучи като симфония за старите ми уши! Зърла, амджъкаазлъ, зърла ороспунун чоджуу!! :-))Та по темата - га ви руках преди месец, ке ФВ купува земя в Торбали, Измир съседна на фабриката на Опел някои дзурлатакиси ми квичаха като оня гюбредижйския доммуз, но ... германците са умни хора, не сакат да построят фабриката си в един пропаднал кеннеффистан обитаван от едно прокажено и крадливо племе като българското.

64

Айде Меркел

преди 4 години

Изнасяй всички заводи в Анадола щом е толкова хубаво там !Направо се преселвай при султан Е..доган. Машшалла...

63

Наблюдател

преди 4 години

Радев е виновен.

62

До привет от Германи

преди 4 години

И като не произвеждаме кво?Половината държави в Европа не СГЛОБЯВАТ коли. Като почнем от богатите Швейцария Норвегия Дания и стигнем до други бедни. Завода за сглобяване на тенекии не е толкова голяма работа.352

61

Ала бала

преди 4 години

Всичко това е ала-бала в сравнение с МИТОТО от едни 30% което Е.С. БИ ТРЯБВАЛО да въведе за всяка кола идваща отвън. Но евродепутатите са *** и прецакват слаборазвитите райони в ЕС по интерес на алчните големи компании. В Европа е -КРАЙНО НЕОБХОДИМ един като Тръмп