120

Байфидан

преди 4 години

До 166. Това пасва идеално, ама за управленията на БСП. Пак това ли искаш?

119

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен Какви коментари за Сърбия ? Операция ПОДКОВА ,помниш ли ? Оттогава зурлата ни е там .

118

Анонимен

преди 4 години

Она мискинин ,от Банкя ,сега какво ще лъже ? Мискини с мискини ГЕРБави .

117

Анонимен

преди 4 години

Не разбирам отявления негативизъм по собствената ни държава!Толкова простотии не бях чел отдавна,а трябваше и коментари за Сърбия,примерно!Все пак тя също кроеше планове,питайте Вучич.....

116

Kiorsufra

преди 4 години

Ne sa milionite koiato uj Turcia 6te vloji v savoda,a seriosnoto lobi v nemskata politika.TE sa tam ot kraia na vtorata svetovna voina ,a nie edva ot 10 tina godini.Turcite proisvejdat Mercedes ot dosta otdavna.

115

бубу

преди 4 години

Ние ще сглобяваме запорожец.

114

Кореняк софиянец

преди 4 години

До Щерю "А уж София беше с едни гърди пред Измир"Как може да сравняваш София с тези селяни от Измир? Още Константин Велики е искал да направи София ,столица на Римската имеприя, но са се намесили онези селяни от Константинопол и са ни прецакали.Селяни, стойте си в Константинопол и не разваляйте хубавия ни град с присътвието си.

113

Анонимен

преди 4 години

До Solar Power"Виж капитализъм има в момента в Русия, Китай и САЩ !"И в САЩ има малко соц.- пенсии, здравни осигуровки...Капитализтм в най-чистия му вид, какъвто го описква Дикенс през 19 век има само в КитайМного е забавно е като русофилите, хвалят Китай и го наричат комунистическа държава и как громял капиталистическите такива.

112

Анонимен

преди 4 години

корупция и подкупна съдебна система,както и приемане на поръчкови закони в парламента в полза на някой,при тези наличности никой голям инвеститор не ще инвестира тук.Току виж не си си платил рекета на управляващите и приели законче срещу теб,трябва да е луд да си вложи парите в тая порочна държава,макар да е моята,не мога да не виждам действителността

111

Анонимен

преди 4 години

За да се оправи България трябва да се срине напълно. Само тогава хората ще се задействат да свалят властта и да направят нещо за този тих тоталитраризъм. И само тогава Властта ще се смени е тези крадливи *** ще си получат заслуженото. За да се изгради нещо трябва да се разруши това на неговото място.

110

икономист

преди 4 години

До НЕбългаринНе овчари, а балъци има в България(а и в почти целия Свят), които са съгласни да бачкат по 12 часа за заплата близка до минималната... Докато по-малко от един процент от световното население богатее на техен гръб, произвеждайки в много от случаите излишни стоки като леките автомобили.

109

Анонимен

преди 4 години

всичко е заслуженонарод който оставя съдбата на децата и внуците си в ръцете на най-крадливата и продажна шайканяма да има нищо- нито газопроводи нито атомни централи нито заводи за производство на коли- само народен съд е решението

108

Анонимен

преди 4 години

България трябва да издържа роми и нелегални емигранти!Производство не може да се подпомага - не е европейско!

107

Българин

преди 4 години

До НЕбългаринДа ,може да е малко грубо ,но е така .Има разбира се и друга причина и това е влияние ,ама това е друга тема .Както сам спомена локацийте ,това са най слабите области с оглед образование .

106

НЕбългарин

преди 4 години

Да правиш медни проводници ,пластмаси ,фарове и т.н не е висока технология ,а автоматика с червено и зелено копче на която ,можеш да сложиш и един овчар да работи До БългаринИскаш да кажеш, че са дошли в България, защото има голям брой овчарили?

105

Solar Power

преди 4 години

Сега VW ще си направят частен договор с Турция и ще си карат нещата 30 години без да ги барне никой ! Тук все още живеем в пост соц строй. Дори не мога да го нарека капитализъм. Виж капитализъм има в момента в Русия, Китай и САЩ !В България е едно никакво .......

104

Solar Power

преди 4 години

до 156: Не ,не работи срещу нас. Тук законите се сменят по 3 пъти в годината. Никой луд няма да хвърли 1 милярд без да знае и да е сигурен,че след 20 години ще бъдат същите правила. Ето един *** пример. Пазара на ток. Нали е свободен (беше). Отидох там като частно лице преди няколко години. Да беше добре с около 30% по евтино от регулирания. След 1-2 години въведоха за тези на свободния една такса 20% задължения към обществотото и опа :) Цената същата стана. Та това са правилата тук. Липсват !

103

Българин

преди 4 години

До НЕбългаринТези дето си ги изброил,са всичко друго ,но не и високотехнологични заводи.Със същия успех може да ги отвориш и в Бангладеш и Конго.Виждал съм им мега кадрите ,мъкнат ги от 80 километра и слизат директно с гумените ботуши .Не могат да си напишат името правилно ,ама видиш ли бачкат със супер технологий :). Да правиш медни проводници ,пластмаси ,фарове и т.н не е висока технология ,а автоматика с червено и зелено копче на която ,можеш да сложиш и един овчар да работи .

102

GENERAL PYRKO

преди 4 години

ei mnogo -prodazen narod e balgarskia -kypyva istrebiteli plashta nai skapo -a sme nai bedni v ES. idvat investitori pak triabva da plashtame -navsiakade po sveta -ivestitora tozi koito plashta -balgarska rabota ..... f16 - za kakvo shte go polzvame 4e nerazbrax -tyrcite s C400 niama da dadat i da izlitnat ot zemiata - ta pitam 1 milard i 200 milono DOLARA za kakvo -za snimki i potypvane po ramoto xa xa xa xa - 4estito na pe4elivshite -a naroda baiganio si mal4i kato -pytiovci .

101

Турчина

преди 4 години

Инвестициите може да са на юго-изток , но хубавият живот си остава на запад ! Западняците където и да инвестират няма да направят така ,че животът тук на запад да стане лош ! Всичко се прави за доброто на запада и в името на запада ! Да живее Германия !--Хахаха гюбреджия много бързо размисли ха? Нали до преди няколко часа говореше против Германия, че вече няма да караш немски коли? Ама се сети, че ако те засекат в нета да говориш против Алеманиата и може да ти спрат социала!