32

Анонимен

преди 4 години

Грубо казано от 1000 ваксинирани, ваксините помагат на 910, без ефект са върху 70 и на 20 вредят.

31

Анонимен

преди 4 години

Както каза един спец по телевизията, ваксините имат ефект най-много върху 95% от децата, т.е. от 1000 деца, при 50 или повече деца ваксините нямат ефект, т.е. в случая няма разлика между неваксинираното дете и тези деца, при които няма ефект от ваксините. Имат основания хората, отказващи ваксинирането - ваксините не са толкова безвредни, както ни лъжат. Ако се поразрови малко човек открива ужасяващи неща като последица от ваксиниране.

30

38

преди 4 години

НЯМА ДА ОСТАНЕ НЕНАКАЗАН ПОСТА ТИ, ГОСПОД ОТВСЯКЪДЕ ГЛЕДА!

29

Бай Иван

преди 4 години

Религията е малоумщина, която се използва да манипулира простолюдието от хилядолетия, последователите й са характерни с ниското си айкю и убедеността в твърденията си ;) !!!

28

AZ

преди 4 години

До до 30По-скоро участвал в катастрофа, при която някой го е нацепил отзад и затова сега решил да кара само в насрещното. Там някак как да го нацепят отзад.ааа, по нашите магистрали и в тунела на Люлин и това става :)

27

до 30

преди 4 години

По Вашата логика, веднъж участвал в катастрофа, никога да не се кача повторно в лек автомобил ли???===По-скоро участвал в катастрофа, при която някой го е нацепил отзад и затова сега решил да кара само в насрещното. Там някак как да го нацепят отзад.

26

Анонимен

преди 4 години

Сигурен съм, че евреите в Исрел всички се ваксинират, но техните НПО,- та ни проповядват колко било вредно.... сещате ли се защо, ами за да понамалеем

25

Анонимен

преди 4 години

Тоя като всеки поп разпространява лъжи и заблуди. Той е професионален лъжец.

24

Анонимен

преди 4 години

Няма проблем, ако ще да ги ваксинира децата си. Но да не ги натрапва в среда, в която други деца се отглеждат нормално.

23

Анонимен

преди 4 години

До БатманЕзикът се развива, следвайки световните тенденции. При това такива думички се използват и от двете страни на барикадите. Веганите са ясни. Както се разбра, има антиваксъри. Има затоплисти и антизатоплисти ... Има и екоталибани, но за противоположното не се сещам.

22

Я да видим

преди 4 години

кой съдия от Сливен се е правил на доктор!?

21

Идея си нямаш

преди 4 години

До АнтиваксърИдея си нямаш колко е важен колективния имунитет за децата, които по независещи от тях причини, не могат да си поставят ваксини! Познавам такъв младеж с ДЦП, освободено е от ваксиниране, защото трябва да му поставят пълна упойка, иначе никой не може да го удържи, и близките умират от притеснения!

20

Анонимен

преди 4 години

Ей това изречение ме същиса: "В решението си съдиите категорично отказват да обсъждат медицински проучвания дали неваксинираните деца са опасни за здравето на останалите."Демек съдиите не разбират материята, но не искат и да се допитат до знаещите. Ей това ни е съдебната система. Не знам тези кой ги пуска да стават съдии.

19

Мислеща

преди 4 години

Доколкото разбирам от друга публикация, другите деца са ваксинирани, но след реакция след ваксина на едно от децата, той спира да ваксинира най-малките. Нормално е човек, който веднъж се е опарил, да има едно на ум за другите си деца. Това е нормална човешка/родителска реакция и всички, които го обвиняват следва да помислят малко!

18

Анонимен

преди 4 години

Земята е пренасена вече, благодарение на ваксините, защото въпреки намалената раждаемост, средната продължителност на живота е нарастнала. Именно благодарение на ваксините. Само неук и невеж индивид може да твърди обратното.

17

Shark

преди 4 години

До Нищо ново. Също като веганите и псевдодемократите, които нищо не разбират но налагат мнението си за всичко. И след като наваксинираните деца не са опасни защо изобщо да се ваксинират децата. Не ви ли минава през *** тикви, че като е така и други родители ще откажат ваксини.

16

Georgiev

преди 4 години

Благодарение на ваксините сме живи и не много интелигентни хора имат възможност да пишат сега против ваксините.

15

Нищо ново

преди 4 години

Антиваксърите както винаги със слабо разбиране на материята, но силно изразено мнение.

14

Анонимен

преди 4 години

До АниДо голяма степен заради ваксините съществува съвременната цивилизация. Истерията срещу тях е една от многото, които се въртят в съвременното общество. Нечистоплътни плевдолекари и обществени деятели подклаждат тази истерия било от чисто финансов интерес, било за да се сдобият с аудитория и моментна слава. Затова има набор от страшни истории, легенди и митове за отровите във ваксините и световната конспирация, които звучат достоверно, именно защото са грижливо подбрани и шлифовани.

13

Анонимен

преди 4 години

Абсолютна безотговорност към децата.