268

Анонимен

преди 4 години

искал пасито да продава територии на сащ,а стига бе,руснаците като продадоха аляска прокопсаха ли,получиха два тона напечатани хартийки ,а само по време на златната треска щатите добиха сигурно 50 тона злато,а сега е нефтодобивна зона и пълна с минерали и руди земя

267

Анонимен

преди 4 години

Слугата отиде да се поклони на Господаря си и да си подложи за пореден път

266

Анонимен

преди 4 години

Срещу няколко 4-5 милиарда.... екскурзия до Хамерика, снимка с президента и няколко тона скрап за спомен. Браво Бокич, браво тиква. Имаш бизнес нюх, колкото скъсан пантоф.

265

Ал.Константинов

преди 4 години

Бай Тиквун ще ходи до ФАЩ и обратно както бай *** в "До Чикаго и назад"...нищо ново под слънцето...резил,излагация,слугинаж и т.н....

264

Анонимен

преди 4 години

Сигурно ще му представят новата си космическа програма от китайски фенери, а нашия ще се похвали, че оризовата хартия за тях, ще я правим тука

263

Анонимен

преди 4 години

Дървен самолетоносач с платна ще му пробутат, ужас

262

национални предатели

преди 4 години

кристалина георгиева искаше да заселва България с араби и африканци соломон паси пък ще я продава! какви са тия бе, за какви се мислят?

261

Анонимен

преди 4 години

Баси, сега сигурно ще купим и подводница на дизел с доставка 2030г

260

Анонимен

преди 4 години

До Ало Соломоне Ако трябва да сме точнине "Конфуций" а "Кун Фу Дзъ"/учителят Кун/като ще ми се правиш на разбирач!"Конфуций" е латинската транскрипция на името.

259

Хохохо

преди 4 години

Отива да го щипнат благодарствено по бузката .

258

Анонимен

преди 4 години

Аз съм на мнение,бойко вече да пътува с инструкторския /двуместен/ F16,когато ни го доставят!Няма защо да се дават излишни пари за нов Фалкон.Заради тия самолети пътека направиха до Американското посолство ,значи, редно е да се возят на тях, защото освен за возене, 8 самолета за друго не стават.И за паради.

257

Анонимен

преди 4 години

Вие, разбира се, нищо не разбирате!Но надолу има таквиз по.люциии....Назначаването на нов посланик и скорошна среща с президента е интерес и подхващане на дела, а вие все за пустите визи. Те американците не пускат, който трябва. Аз съм бил поне 15 пъти до щатите и в петък пак бях.А на българите като им кажат 2 милярда и те го делят на 5 мильона, колкото са и смятат, че са им взели от устата 400 долара.Долу един иска заводи за ф16, форд и крайслер!Боже! Колко мъка потоя свят, Боже!

256

Ало Соломоне

преди 4 години

Туй за котките е на Конфуция, но може да го знаеш от Дън Ксиао Пин.Както и да е, трябва да знаеш че земя не се дава току така. Сун Тзи.

255

Анонимен

преди 4 години

защо всички се редят на опашка за да купят руски ракети и самолети, а ние купихме американски?

254

Тодар Правешки

преди 4 години

До анонимен 262Алоу ушанката. Явно имаш нужда от опресняване на паметта!Ние искахме, даже ДВА пъти искахме да сме 16 - тата република на СССР, обаче братята не пожелаха!По малко бояршник и повече Гинкобилоба!Апропо, как са децата в Европа, пари пращат ли?

253

Анонимен

преди 4 години

от тази американска *** алергия получавам вече,преди да си отвори устата зная какво ще каже-хвала,хвала на сащ ,о велики американци,елате ни покажете своето величие,да занемеем в захлас-американски шут и цру прислужник,да отива да си живее в америка,не свърши ли вече своята мисия тук

252

позор

преди 4 години

Паси с идея: Да предложим на САЩ да купят остров и АЕЦ "Беленебългарската територия да не ти е бащиния?

251

Анонимен

преди 4 години

И дори и да ги доставят, ще бъдат безполезни смешните самолетчета.Руските генерали през смях са казали, че им трябват само 11 минути, за ни заличат напълно, независимо какви оръжия ще насочат американци и други натовци от нашата територия.

250

Койчо

преди 4 години

Дано на тази визита на баце да му се случи това което стана в Симитли

249

Андрешко

преди 4 години

Този дебел овчарин пак ли ще ходи да се снима с восъчната фигура на Тръмп и да носи снимки струващи 2 млрд. *** народ - слаба държава.