329

Анонимен

преди 4 години

До да,да ама неНа генерал Майтапчийски!

328

да,да ама не

преди 4 години

Да си припомним!29.02 Коронавирусът е най-обикновен грип! Недоумявам защо е тая паника!13.03 Коронавирусът е най-страшната пандемия в човешката история!19.03 Маските е вредно да се носят от здрави хора! Не виждам никакъв смисъл!30.03 Маските стават задължителни за всички!03.04 една седмица след Великден ще сме в ада! Дано ни стигнат чувалите за трупове!19.04 Ада се отлага за неопределено време!Чии са тези думи?Сега какво!?

327

Пак ли тоя

преди 4 години

На какъв ли пост в политиката ще го назначат този за цялостната дезинформация по време на т. н. коронавирус? Може би министър?

326

Грета Тумберг

преди 4 години

Доле Гешеф доле Филчев

325

КО, НЕ!

преди 4 години

"Ген. Мутафчийски: Починалите от коронавирус са можели да живеят с години"Това важи за починалите от почти всяко едно заболяване - инфекциозно или не!Те и починалите от грип са можели да живеят с години.. А за починалите от лекарски грешки или от стреса и паниката поддържани от националния оперативен щаб (НОЩ), както и за починалите поради липса на лечение на хронични и други заболявания през измисления "карантинен период" ДА НЕ ГОВОРИМ..

324

Анонимен

преди 4 години

Ти да видиш

323

komitataда

преди 4 години

сериозно ли бе докторе

322

Обективен

преди 4 години

Генерал Годжи да се скрие в миша дупка. Има много поздрави от овцата, козата и папаята!

321

новия бизнес на МНЗ

преди 4 години

До 3000лв. премия за здрав пациент с фалшив вирус в брой!

320

Доктор Ох Боли

преди 4 години

До Извинявам сеЗа хемороиди има свещички. Нали знаеш какво да правиш с тях?

319

Извинявам се

преди 4 години

предварително за неудобната тема и проблема,но имам възпалени хемороиди,и сега не знам какво да правя?!?Днес,сутринта звъннах на джипито и още преди да му кажа "Добро утро докторе",той вика "Корона..."?!?Опитах още един път да му обясня проблема който имам,той не,та не!?!Вика ми в телефона само "Корона...".Имах чувството или усещането,че си е включил телефонният секретар единствено и само с този текст!?!Сега се чудя дали да го търся пак или директно да тръгвам за моргата?!?Чувствам се обречен?!?

318

Тъй, де!

преди 4 години

Днес Мутафа призна, че е хипертоник от 12 г. Той е болен човек и затова не става за президент!

317

Анонимен

преди 4 години

Ако хората не се качват на коли няма да има катастрофи. Ще живеят дълго. Да забраним колите. Над 1000 човека на година умират от катастрофи в България. Те са можели да живеят с години. Това е криза! Бат Бойко също да слезе от джипа че дава лош пример.

316

@338

преди 4 години

Съгласна съм, че вирусът може да (и най-вероятно ще) остане. Точно затова трябва да сме подготвени психически и да престанем да се държим като разглезени деца. Това са 99% от коментарите тук. Омраза към човека, който се беше нагърбил да ни опази в първия етап. Аз също мразя вируса и мерките, защото ми объркват живота много сериозно. Обаче, вирусът взе наистина много жертви по света, и още ще взима, така че да се преструваме, че го няма няма да помогне.

315

Анонимен

преди 4 години

бате Майтапчийски намери си свестна работа бе - не глашатай на вожда

314

Анонимен

преди 4 години

Пълен абсурд. Как със заповед , независимо от кой променяте кодекса на труда.Кодекс - закон - наредба. Пълен юредически абсурд и неграмотност. В това МЗ няма ли поне един читав човек.

313

123

преди 4 години

До @317Ами лошата новина е, че ще се появи отново. Който каквито и ограничения да налага в рамките на една обществена система, нови вируси и бактерии ще се появяват и ще убиват хора. Милионите спасени животи от антибиотиците създават нови и резистентни бактерии, които убиват десетки и стотици хиляди. Това е цената да си част от обществото, алтернативата ти е изолация, която, перифразирайки Генерал д-р Професора може да ти скъси живота по-скоро от вируса

312

Анонимен

преди 4 години

Мхм, черепно-мозъчната травма, терминалния стадий на рак в комбинация с инсулт и перитонита с перфорираната язва са все неща, с които можеш не с години, а с векове да живееш

311

Анонимен

преди 4 години

На тази гололава политическа "принцеса" още ли давате трибуна? Много му разбира главата, ама не - тръгнал акъл да дава.

310

Анонимен

преди 4 години

ден - година храни!