26

булгур с говна

преди 3 години

Ако ви кажа, че ме е срам, че съм българин,пак ли ще ми се сърдите?

25

Случаен минувач

преди 3 години

Хайго, аз за такава забележка отнесох псувня. Казах му на един мъж, около 50 годишен, плешив, около 180 см висок, да си сложи маската в автобус 204. Отговори ми - Я се е-б-и в г-ъ-з-а! Аз също съм висок 1 и 80 и съм 90 кг. Ако му бях скочил, не се знаеше какво щеше да стане, но щяхме да направим шоу на другите пътници! Затова замълчах. Това е положението!

24

Анонимен

преди 3 години

ТОЯ ПА КВО СЕЕ МЕСИ ? ДА НЕ Е ГОСПОД , ВСЕКИ САМ СИ РЕШАВА !

23

Анонимен

преди 3 години

Къде се бърка като не му е работа?!Еми ще уяде шамарите така е!На пазара като се пазарят двама все се намира някой арменец да се намеша в спора за цената и накрая и двамата го набият.Те са си такива устати арменците!

22

Анонимен

преди 3 години

Не се е съобразил с българската реалност.Масираната и упорита 30-годишна акция по onpocmачванеmo на България дава резултат ...

21

Анонимен

преди 3 години

Има си хора дето слагат глоби за тия работи.Има и поговорка,не е арменска а българска:''Език кокали няма,но кокали троши!''Като си иде в Армения да прави забележки колкото иска!

20

x

преди 3 години

Има ясни разпоредби че в градския транспорт трябва да си с маска - важи за всички. Който не му харесва да се качва в колата си - там маски няма. Ореваха света, че всички са равни и всеки трябва да има достъп до плажа "Росенец" ама като е да се спазва лично правилата почват изключения.Простия *** що да е с маска като него закон не го лови...вирус не го лови...а ако пък случайно е заразен и зарази някой хич не му дреме.Естесвено всички в автобуса са си траели...шофьора не го касае...чудно.

19

Анонимен

преди 3 години

Как ше ми прави забележка тоя арменец бе?!Я да си ходи в Армения!Марш!Ше го накарам да я изяде маската!!!!

18

Възмутен

преди 3 години

До АнонименПростаци като теб бол.*** като теб с лопата да ги ринеш.Амън от ненормалници.Да ти треснат една хубава глоба е най добре.

17

Анонимен

преди 3 години

Хайги градски транспорт със сигурност не си използвал половин век. Защо трябва да се правим на интересни. Бях в градския транспорт с каска и маска и тъй като ми се изпотиха очилата и като говоря през маската фъфля не разбрах ко стана.

16

Анонимен

преди 3 години

Законите трябва да се спазват, на първо време да не се преминава на червен светофар, ако това не може да спазвате, какво може да очаквате по-нагоре. Спазвайте законите и след това изисквайте и другите (които можете) да ги спазват.

15

Анонимен

преди 3 години

Малко му е !Забележка ше ми направи и ше му извия врата на такъв!Да не е социализма това да ми се прави на активен борец?!!!!!!!!!!!

14

Анонимен

преди 3 години

Като нямате физическа възможност да правите забележки - подавайте сигнали. Не после да ревете по телевизиите и да търсите пет минути слава.Отделен е въпроса че въобще не изглежда ударен, още по-малко с юмрук. Като го гледам - от един шамар ще направи лупинг във въздуха и после интервюто щеше да е в реанимация.

13

Анонимен

преди 3 години

Какъв е тоя *** да определя кой какво да слага на лицето си.

12

Таню

преди 3 години

До АзТоа нагласен бард мноо ми паднА в очите... Б***хти държавната хрaнилка цял живот...

11

Анонимен

преди 3 години

Ами, всички разумни и спазващи закона, трябваше да застанат на страната на Хайго. А служебното лице шофьор, категорично.

10

Анонимен

преди 3 години

По принцип вероятността да отнесеш юмрук или поне псувня заради направена забележка, не е никак малка.

9

Анонимен

преди 3 години

Пълно е с ***, друсани и всякакви - *** собствения си живот, за което обвиняват другите хора и държавата - типична българска черта, ама времето не може да се върне назад.

8

Анонимен

преди 3 години

Хората и възпитание са непознати думи за нагли парапитеци които бият заради направена забележка... Пълно е с такива ***..

7

Гледам Тв

преди 3 години

Каква нагласена информация! Такива ВИП се возили в градски транспорт