Хайгашод Агасян отнесъл юмрук след забележка за липса на маска в рейс

Според композитора хората са потиснати, а реакциите им са непредсказуеми
29 юли 2020 09:57, Ния Христова
95

 

Композиторът Хайгашод Агасян е бил ударен с юмрук в лицето, след като направил забележка на мъж, който е бил без маска в градския транспорт. Това разказа той в ефира на Bulgaria ON AIR.

"Аз съм за ясно спазване на правила, не съм полицай, но отидох и му направих забележка. Хората седяха и мълчаха. Обадих се на 112, шофьорът на автобуса каза да слезем да се разправяме вън", сподели Агасян.
 
Той смята, че реакциите на хората вече са непредсказуеми.
 
"Аз не съм възпитан така. Сигурно са много потиснати хората. Трябва да станем по-добри", категоричен е композиторът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Селяни. Същите после са на протест.
85
5
 
1
 
! Отговори
В преди 3 години
Тая па гнида слагай си маската и умирай
84
5
 
3
 
! Отговори
1 преди 3 години
Тоя където удари Агасян е един от водачите на протеста.
83
4
 
1
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 3 години
Сигурен ли е, че не е отнесъл юмрук заради песента за Банкя, дето е из....л? Аман от казионни псевдо интелектуалци и артисти...
82
8
 
1
 
! Отговори
Светозар преди 3 години
Хора, не сте малки деца. Не разбирате ли, че в обществен транспорт, на спирки, гари и в кръчми, забележки на непознати не се правят, щото не се знае, кой е отсреща, как ще реагира и какво ще стане. Трябва малко малко инстинкт за самосъхранение, да имате. Не се намираш в Бъкингам, а в автобус от градския транспорт, където може да попаднеш на всякакъв - рецидивист, луд, надрусан, индиец и т.н. Опичайте си акъла.
81
3
 
0
 
! Отговори
Калерги преди 3 години
Ваксината ще заличи бялата раса в Европа.
80
3
 
1
 
! Отговори
фиктер преди 3 години
само да кажа, че в морето плуват маски вече амбаси гадорията
79
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 66Добре де, че си умствено недоразвит става ясно от писанията ти, но нямаш ли поне нищожно малко в главата, което да те спира от подобни излагации?
78
3
 
5
 
! Отговори
До аз-ът преди 3 години
Спри се вече, разбрахме те колко си "умен" и "велик"! Укроти я тази душа изтерзана...
77
8
 
5
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
а и откъде подяволите знаеш, колко е талантлив тоя композитор, и дали не мирише на дамаджана и кисело зеле ? може да му е хоби да се тъпче с на баба си зелето, ти да не би да си му ходил на гости че знаеш ??---това... дори не знам как да го коментирам. Честно... Смисъл ... наистина не знам... Ако това е "нивото на форума" то моите коментари трябва в книга да ги съберат и да ги публикуват.
76
5
 
2
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
"коментарите" на аз-ът показват какво е "нивото" на този сайт!---моите коментари са единствените смислени коментари. И за разлика от повечето - без псувни и обиди. А това че ви го набивам на сухо в десетката и боли е лично твой проблем. Твоите коментари пък показват нивото в държавицата ви.
75
5
 
2
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
аз кисело зеле не ям, и дамаджани не използвам. ама ти явно, щом си отворил темата. защо да творя музика, като имам други таланти, които ми носят пари--да , да отпушваш канали е талант. и да чукаш ламарини. Кво е пред тебе некав си композитор?!
74
2
 
4
 
! Отговори
истината преди 3 години
Така или иначе ще се мре.Дайте да си ходим спокойно на работа да не е от глад поне.
73
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И аз щях да го прасна, промития мозък!
72
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До аз-ътаз кисело зеле не ям, и дамаджани не използвам. ама ти явно, щом си отворил темата. защо да творя музика, като имам други таланти, които ми носят пари. трябва да си композитор ли, че да си някой ? а и като си някой, защо трябва да даваш акъл на другите как си живеят живота ? а и откъде подяволите знаеш, колко е талантлив тоя композитор, и дали не мирише на дамаджана и кисело зеле ? може да му е хоби да се тъпче с на баба си зелето, ти да не би да си му ходил на гости че знаеш ??
71
10
 
1
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
До аз-ътГанец,потърси помощ!!!---дай телефона на родителката си?
70
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До аз-ътГанец,потърси помощ!!!
69
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега разбрахте ли как ще намалят населението на планетата ? - просто ще ни накарат да се самоизбием за некакви си маски.Човешката глупост и Вселената са безкрайни , за Вселената не е сигурно ! - А.Айнщайн
68
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
карайте си колата, и не ползвайте скаппaния градски транспорт, за да сте независими.ако нямате пари за кола, можете да си купите някакво миксерче, че дори и велосипед.по-добре е от тази миризлива блъсканица в обществения транспорт.
67
14
 
13
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
Получил е каквото си е изпросил. Извод - Никога не се мисли за голям аристократ и повече от другите, каквито и таланти да имаш-напротив Ганец. Той пак е ПОВЕЧЕ от тебе и себеподобните ти. Ти и целото ти семейство, децата, жената, родителите ти миришете на дамаджана и кисело зеле, той твори музика. И ти го разбираш, затова единствения начин го свалиш на твоето ниво е юмруците ти. Което действа единствено у БГто, щото ако този го пимнеш в БГ -дело и ти блокира заплатата, веднага. на момента.