433

Ха ха ха

преди 3 години

ТОЙ ТОДОР ЖИВКОВ БЕШЕ РАЗСЛЕДВАН И СЪДЕН, МАКАР И СЛЕД КАТО ПАДНА, А РАДЕВ....НЕ?????? НЯМАТЕ ВРЪЗКА С ГЛАВНИЯ МОЗЪК!!!!

432

Проф. ПЛАМЕН КИРОВ

преди 3 години

" ПРЕЗИДЕНТЪТ МОЖЕ ДА БЪДЕ РАЗСЛЕДВАН, НО НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ СЪДЕН ПО ВРИМЕТО НА МАНДАТА МУ." ЧЕТЕТЕ. ЧЕТЕТЕ, Р.У СКИ ПО.Д.ЛОГИ!!!!!!

431

Анонимен

преди 3 години

Каскета на Дебелян, Лойко и Доган е пълен провал и резил. Само министъра на правосъдието Барни го бие по тъп0тия и то с много, но са си голяма конкуренция. Най-добре ще е да се вземат заедно и да заминат извън страната с еднопосочен билет - денят ще бъде обявен за национален празник и ще е неработен ден.

430

Анонимен

преди 3 години

Когато един президент направи нещо кофти, народът се вдига и го сваля от власт, същото е и когато някой министърпрецедател започне да крде безобразно и реши че държавата му е бащиния. Така работи демокрацията и така трябва да бъде. Народът дава мандат, плаща им заплатите и народът им го взима.

429

Анонимен

преди 3 години

Тъпиа летиц пак го скриха

428

Анонимен

преди 3 години

Само *** може да пита такова нещо !

427

Анонимен

преди 3 години

Хаха,Глупи го питат за решението на съда,а той - Аз ви казах,че тези протести ще променят държавата :-))

426

Анонимен

преди 3 години

Приятелю, никой от нас не се страхува от съюзниците ни в САЩ, по скоро ме притеснява информация дадена на руснаците, защото те не са ни съюзници, а като капак на всичко са дружки с арабите! Информация в ръцете на последните много ме притеснява, защото русофилчетата дърпат шалтера на метрото, а ония другите правят други неща в метрата! И по тоя повод- някой от вас знае ли въобще къде е шалтера на метрото!?

425

Й.Йовчев

преди 3 години

От Световния гимнастически съюз съобщиха, че коремното възлизане на лост, вече е патентовано под името "фигурантно"

424

Анонимен

преди 3 години

радефф КАТО Е ПРЕЗИДЕНТ ДА НЕ Е МИРОПОМАЗАН ,ЩЕ СИ ПЛАТИ ЗА ВСИЧКО КОЕТО Е НАДРОБИЛ!КАТО ПАДНЕ ОТ ВЛАСТ ГЕШЕВ ЩЕ СИ СВЪРШИ РАБОТАТА!

423

До 447

преди 3 години

Абе пич, ти луд ли си, каква е тая секретна информация която американците не я знаят. Американското разузнаване знае всичко за всеки, колкото и да не ти се вярва. Знаят много добре точно какво се случва в тая продадена страна и кой кой е.

422

Още идеи

преди 3 години

По радикални - две прокуратури едната както е сега централизирана и субординирана в изпълнителната власт с шеф мин. на правосъдието. Осъществява държ. политика в наказателното правораздаване. Другата - абсолютно независима с прокурори пожизнени и несубордунирани никому освен закона. Следят за законността на държ. Органи, конституционност на закони и т. Н. И евентуално дела срещу лица на висши държавни длъжности

421

Анонимен

преди 3 години

Не четете ли? Президента може и ще бъде съден за държавна измяна и нарушаване на конституцията - при РР те са очевадни. От ГЕРБ обаче решават да изчакат края на мандата му.-------Не чета нищо такова.Ти къде го прочете?

420

до 429

преди 3 години

Ей другарю, предаването на секретна информация на нашите бойни съюзници от Американското посолство не подлежи на санкции, а иначе освен славният Росен Плевнелиев, всичките ни предишни президенти бяха руски шпиони, затова никой не ги разследваше и не се прави на интересен...

419

Анонимен

преди 3 години

Това което съдът ни каза е да избираме президент по това, коя държава искаме да има достъп до секретната ни информация! ОК, разбрахме! От сега нататък това ще ни е единственият и основен критерий при избор на президент! Хубаво е че ни го казахте преди избори, за което благодаря!

418

До мечо кух

преди 3 години

То ако ще прави сериозен полит проект, по-добре да събира идеи, отколкото ***. Ето една-две от мен:След Гешев да стане гл. Прокурор, такъв от кариерата, който е почнал като младши и е стигнал до ВКП. Досега имахме адвокат, съдии, научен работник, следовател. Президентът в парламентарна република да се избира от НС. Иначе с прекия избор се получава разделяне на легитимността на властта и от това сегашната криза.

417

Анонимен

преди 3 години

Кучетата си лаят, кервана си върви...

416

Тонката

преди 3 години

"НЯМА КАК С НЯКАКВИ ПИКЛИВИ 5-6-хил.ЧОВЕКА ДА ИСКАШ СВАЛЯНЕ НА ЗАКОННО ИЗБРАНОТО ПРАВИТЕЛСТВО!" При Орешарски колко бяха? 6500? Тогава можеше, сега не? Хахахахха лице мери

415

Зозо

преди 3 години

Кешев не може ли да прочете в Гугъл какво е позволено и какво не, ами занимава конституционни съдии да попълват дупките в образованието му?

414

Хаха

преди 3 години

След 30 - сет години "право" на избор, поне един свестен и почтен беше ли избран от народа? Другари и другарки, комунизмът не си е отивал, а всички управляващи биват назначавани. Да не би да се заблуждавате, че бай Тошо е спечелил властта на избори?