352

Шаши

преди 3 години

Има, има значение, приятелю. Министър Османи, ха - ха. Не знаех че Османи, е македонско име. От най - старата държава в света.

351

До 379

преди 3 години

Що за глупости говориш, ти чел ли си негови писма ?!! И изобщо вие тъпо-умците не разбрахте ли, че тук отдавна не става въпрос за някакви отделни народи, а за нации, съставящи жителите на държавите ! Траки, българи, "македонци", дори гърци и др. отдавна сме размесени, така че определящите неща са езикът, културата и самосъзнанието, а не някаква измислена териториална принадлежност, още повече когато името на дадената територия никога преди не е било име на държава ! Хайде осъзнайте се вече !

350

Какво значение

преди 3 години

Има дали говорят на български или северномакедонски?! Нито ще живеем по-добре, нито по-зле. 2 милиона души нямат значение. Пак мераклиите ще могат да пътуват до там, пак ще идват и те в България. Разбирам нещо да прокопсаме, всеки един от нас, в духовно или финансово развитие...няма да има такова нещо. Не се занимавайте с глупости, драги сънародници. Тези неща са измишльотини и загуба на време и нерви. Пазете се!

349

Анонимен

преди 3 години

Защо трябва да се приема С. Македония в ЕС. На кого му е нужна. Да слага вето на законите ли. Те имат проблеми не само с нас и Гърция. Ако влязат още държави от бивша Югославия ще имат проблеми и с тях. И без македонците вече е доста трудно в ЕС. Не виждам нито една полза. За съжаление инициативата за присъединяването им беше основно от България. Поредна грешка на българската външна политика, която се надявам да бъде коригирана твърдо и безкомпромисно. Нека се извиним на ЕС за направената грешка

348

Шаши

преди 3 години

Александър Македонски е производно от Зевса на на някой тракиец и майка му. Тя си е с елинско име. И са говорили на един от 4те диалекта на Елада.

347

Касандар од Антиката

преди 3 години

Значи винаги на такава тема ще се появят разни македоноиди и ще пуснат поредния си тъпизъм... Гоце бил нямал български паспорт...Ами ти от къде знаеш бре, празна главо? Кой ще го пусне да учи в българско военно училище ако не се е изяснил за българин и съответно не е български гражданин!?! Какво е правил през 1900 г. в Бургас и Одринска Тракия? Искал е да повтори похода на Александър към Персия ли?

346

Анонимен

преди 3 години

"континуитет" е ИЗКОННА МАКЕДОНСКА дума!!! На поне седУмдесет и седем иляди години!

345

тъпото

преди 3 години

Достатъчно е да изчакаме няколко години и ще водим преговори за присъединяване с държавата Източна Шиптерия. Толкова *** може да са само сърбите - от една Югославия след управлението на Слобо се превърнаха в жалък анклав. СРБЕ на ВРБЕ

344

Анонимен

преди 3 години

На мен лично не ми пука нито за македонците, нито за хората с македонско потекло, които живеят в България. Масово има такива например в София и са меко казано отвратителни. Има един мохабет "Какво се правиш на по-католик от Папата?!"... Подобно е с тия хора. Правят се на по-българи от останалите българи и постоянно парадират с това. А реално всичкото им е гадна позьорщина. Гадни фашаги! То е ясно, че всичко е от посръбчване, ама българинът масово лизкa Г3 на сърбите. Сами си го правите! Точка!

343

Анонимен

преди 3 години

Стига с тази македония не искаме иникога няма да искаме нееее не разбрахтели не искаме

342

Шаши

преди 3 години

Истинските българи са.Македонците и част от Сърбите. Тук - ее, тук всичките знаете каква салата сме. Сръбската плескавица, ущипалец, мущипалец - всичко е прабългарска кухня.

341

Влашорите

преди 3 години

В основата на античкиот македонизъм стоят куците власи в Македония. Според тях те са истинските македонци. До появата ня коминтерновската идея те са си куци власи и имат румънски училища. Според техни им оценки до 1944г. са били 150 000. След като се конструира макенонскиот язик и държава броят им бързо намалявя и днес официално са 8000. Не са сублимирали а сиочкото куц влах се е писало върл антички македонец,а наивните българи ги ползват за ракета носител.

340

Шаши

преди 3 години

Не пиши смешки. Гоце се определя БЪЛГАРИН. Македония какво е ?Или пък, да не би случайно да си намерил вестници, дето пише, че е провинция на Сулавеси.

339

Анонимен

преди 3 години

Г. Делчев се определя като българин а внучката му като македонка.-----Гоце Делчев не се е определял като българин и макар, че е учил в българско училище, български паспорт не е взел. Внучка му може да се определя като всякаква и нямате право да и търсите сметка.

338

Шаши

преди 3 години

От тези ни писна много отдавна. Затворете гишетата за паспорти. Затворете границата. Остава им Косово или Гърция. Да се оправят. Ние си живеем и без тези. Да палят моторите! Язък за приятелите, ДАТО ги имам там. Тъпанарите командват и в Македония.

337

asparuh makedonski

преди 3 години

breej abe gancovci dbloglavi abe sikter od nas makedoncite be aj facajte magla vo azija

336

От вистински македон

преди 3 години

Ванчо Михайлов: Македония без българи - огън да я гори

335

Леле до Алекдандър

преди 3 години

"Откажуваш се" си написал на нашето момче!? "Мислиш", че той не мисли? Вярно ли не осъзнавал падението си, тъжна и ненужна т в ар... Пък и продажна на всичкото отгоре....

334

Хахахаха

преди 3 години

Че мааана ги прибия тия от мани...

333

Леле до юбералес

преди 3 години

Никак не е жалко, че не се разбираме с агентите на Белград ;) този очеизвадно е такъв. Българин ( от Македония!), който си губи времето да пише в български сайтове.... Сещай се какъв е. Само ще кажа : Анри Пози - "Войната се връща". Не ти трябва тази книга, братчето ми, на АлександЪр му е много спешна обаче. И изобщо не ми е жал за тея селян дури неадекватни. Жал ми е за Украински, Банатски и Молдовски българи- какво ми пука за тези сърбомани. Ще правят супата студена и това е, техен избор.