78

Анонимен

преди 3 години

До Язе"Значи изкуствения имунитет от шипчето на вируса е много по-добър от естествения имунитет"С някои заболявания изкуственият имунитет е за предпочитане пред естествения.

77

Анонимeн

преди 3 години

До Анонимен 76Според мен през Танзания и плажуващите антиваксери.Там освен да лежиш на плажа и да отидеш на сафари кой знае какво друго няма.А и там е като тук, има ли работа / а в момента се пука по шевовете / и хората се насочват на там да изкарат някой долар.

76

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Тези които се ваксинираха за първата версия на ковид ще трябва да ъпгрейдват за Британския и Нигерийския ковид и пак нови вавксини и ново ваксиниране"Така е. А тези дето го преболедуваха и имат имунитет доживот (по Мангъров), трябва да преболедуват пак, за да имат още един имунитет доживот.

75

Гледна точка

преди 3 години

Добре де, нали мутациите били случайни.Как тогава новите такива са точно това което му трябва на вируса да избегне, ваксини, имунна система и да причинява вълна след вълна? Ами как: Тези които създадоха оригиналния вариант пускат нови в точния за тях момент. важното е да се правят и купуват ваксини. Да се спестят пари на пенсионните дружества и да забогатеят определени личности в световен мащаб. много станаха уж случайностите около този грип.

74

Анонимен

преди 3 години

Нигерийския щам нищо не е, сега като дойде Индийския щам да видиш щам който е минал през милиард и половина столипиновци колко е заразно заразен!!

73

Анонимен

преди 3 години

Доло Мотафчиски!

72

Анонимен

преди 3 години

И сега какво правим ?Тези които се ваксинираха за първата версия на ковид ще трябва да ъпгрейдват за Британския и Нигерийския ковид и пак нови вавксини и ново ваксиниране.И как е пристигнал в Европа при условие, че Нигерия е в червения списък а всички пътуващи от този списък са най наблюдавани.Не смятате ли, че ако във всички държави вземем по една сопа и натрошим главите на управляващите които се водят по акъла на изкуфяли дъртаци жадни да властват ковида тяма да изчезне на минутата.

71

Анонимен

преди 3 години

Що не помолят Ким Чен да пуска две атомни бомби и да се свършва. Ко да се занимаваме - един вирус, втори, трети кой от кой по жесток. Така ги представят новините всеки ден, че все едно смъртта е неизбежна.

70

Чоко

преди 3 години

Хайде стига лъжи бе. Не помните ли как само преди година ни лъготехте, че такова заразно нещо не е имало никога. хората падаха и умираха по улиците. Имаше клади за тела в парковете. Гробищата не смогваха и се правеха масови гробове. Какво от това се сбъдна? НИЩО. Същата работа и сега . Ами защо тогава да се ваксинираме при положение, че ваксината е ефективна за онзи китайския вирус от който вече няма и следа ???? Така да има тормоз и терор на населението.

69

Анонимен

преди 3 години

съобщи списание "Форбс", цитирано от "24 часа". ...Това са едни изключително надежни източници. 4 -та степен научни списания. Същото приказваха и за английския щам

68

Язе

преди 3 години

Значи изкуствения имунитет от шипчето на вируса е много по-добър от естествения имунитет, създаден при сблъсък с целия вирус (и то много вируси) и затова е по-голяма вероятността изкаралите заболяването да се заразят отново с тези разновидности на вируса?!? ЕГАААТИ И ТЪПООТИЯТААА....То бива манипулации, ама тия направо..

67

Анонимен

преди 3 години

До: 67Да, Илън Мъск вече е разработил ваксината срещу него!

66

Анонимен

преди 3 години

Испанският грип убил милиони преди сто години, защото имало много средства за пътуване,хората можели много да пътуват и стигнал чак до Антрактика.Смятайте сега до къде ще стигне.Сигурно вече и на марс са го разпространили с дроновете

65

проф. ген. мутаф.

преди 3 години

Другите щамове не ни накраха да измрем яко, я да видим дали нигерийският ще ни избие до крак.

64

Уплаших се леле!

преди 3 години

Да, а това което се премълчава е, че предишният щам на коронавируса, SARS-CoV-1, е десет пъти по-смъртоносен от сегашния, SARS-CoV-2, и е причинил пандемията през 2003 г., за която май не сме и чували.Познайте колко пъти по-заразен е сегашния щам в сравнение с другия, от 2003 г!

63

Анонимен

преди 3 години

Въпросът е как е стигнал от видиш ли ти Нигерия до Европа при условие че искат тестове и даже е забранено да се лети до много държави извън Европа. По въздуха ли е дошъл? Управата не може да контролира нищо а ние сме изкупителните жертви. Губим работа пари свобода щот сме управлявани от некадърници

62

Анонимен

преди 3 години

Само дето това не са мутации, а варианти.Коронавирусите мутират много трудно и бавно.Скоро истината ще се разбере.

61

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗаразиха и горилите в джунглите и няма да оцелеят.

60

Анонимен

преди 3 години

То това по-страшно от ебола бе

59

Анонимен

преди 3 години

Мутафчийски потрива ръце седейки на поръчаните 1 млн черни чувала, дето така и не влязоха в употреба