54

българин

преди 3 години

Новото Народно Събрание трябва да въведе глоба и други наказания за министър председател, който откаже да се яви пред депутатите и да дава отчет!Трябва да се възстанови парламентаризма и демокрацията в страната!

53

Калеко Алеко

преди 3 години

Ами нормално е, Вие какво очаквахте ... Хаосът от улицата се пренесе в парламента и ще рефлектира в/у всички Вас, защото безучастно гледахте как русофилите от "Възраждане" и тези с гумените лодки, и Маямите, бабикяновците и хаджигенчовците развяваха анархистичните си знамена под вдигнатия юмрук на Кремълският парашутист - мUнчо и със спонсорството на Черепа ... Тя държавата веднъж като се разтури - трудно може после да се събере ... !!!

52

Анонимен

преди 3 години

Руската култура е само войнстваща.

51

Анонимен

преди 3 години

До51. Някога е бил. Но след 1990г. Е ренегат, както и много други. А на мен ми харесват хората, които се коригират с времето с епохата. Например Станишев, стана социалист Европеец, Костов, Коритаров, Инджов. И много други

50

нормалениобразован

преди 3 години

Войнстващате простотия е "изключително интересна"? Не разбрах, в някакъв социален експеримент ли участваме?

49

Жалко, но факт

преди 3 години

Ако продължават в същия дух , и ако на есен има нови избори много хора ще подкрепят ГЕРБ

48

До до мислете

преди 3 години

Мислиш, че Слави не дърпа конците в партията си? Та нали им беше забранил да говорят даже. Това го каза бивша координаторка. Ти откога имаш впечатления от този човек? Той е пълен деспот, казвал го е сам и се гордее с това.

47

Анонимен

преди 3 години

Най-хубавото е,че дъртият комунист Боко отлетя.

46

Анонимен

преди 3 години

До МислетеЩо ,да не би пък мутра или криминал да е по-малко унизително,но му се цаниха всички заради изгода и власт? То се вижда,че Слави не управлява, ако подберат добри кадри с познания и на чужди езици,няма да е зле,по-добре всички да участват в управлението,отколкото един да командори цялата държава.

45

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 44"дайте шанс на новия парламент поне 3-4 години ,"Хахахахахахахаха.Мокрите сънища на червените на показ ...

44

Мислете

преди 3 години

Слави трябвало да подбере по-добри кадри?! Абе, хора, вие замисляте ли се като говорите? Кой уважаваш себе си експерт било финансист, здравен, или какъвто и да е, би се съгласил да влезе в проект, воден от неосъществен музикант? Вие, ако имате кариера, печелите добре, ще рискувате ли да ви казва един водещ какво да правите по телефона и то за месец-два? Разбира се, че успя да навие мика зайкова и сценаристите, даже без Сиромахов! При него са гостували много експерти, но да ги виждате в партията?

43

истина

преди 3 години

Сега 5 партии вървят по прав път - анти ГЕРБ. След правия път следва кръстопът - петте кюшета. От там всеки по своя път.

42

Анонимен

преди 3 години

До Един PkОще когато взех да се гъбаркам в Днес, тоест от първия ден :) Забелязах , че прекалено много хвалят гърбавите, тоест са комунистчета модчетата, нема нищо случайно :)) Снощи аха да се заям за статията за Нинчето, тез "гърбавите" модчета ме триеха като за последно, сами си направете сметката :))

41

Анонимен

преди 3 години

До РеваншизъмА диктатура повече ли ти харесва? Че ББ и ЦЦ смазаха буквално цяла България, дайте шанс на новия парламент поне 3-4 години , ако не се справят,тогава връщайте който си искате на власт,а не още от сега герберските *** да оплюват масово новия парламент и конкуренцията си,герберитете когато дойдоха в началото,никой не се държеше така хулигански с тях в парламента и не ги оплюваха *** по сайтовете,както те правят с конкуренцията си!

40

Анонимен

преди 3 години

Обидите са за пазара. Не за парламента. Нищо скоро на изборите и това недоразумение ще бъде поправено

39

Анонимен

преди 3 години

Този парламент е уникален само в броя на про-руските партии в него - никога не се е налагало на руснаците да се явят с толкова много пионки, за да се докопат пак до властта.

38

Анонимен

преди 3 години

Много хубаво, че на някой му е забавно и интересно, но само да не беше държавата в такъв икономически и здравен хаос, защото има хора, на които им се реве!

37

Внимавайте

преди 3 години

Народа гледа. А идват избори!

36

Един Pk

преди 3 години

Важно е да имаш пари и медиите.Вчера и днес пълно с ГЕРБ активисти по телевизиите.Днес брифинг на Борисов.А и всички *** са активирани. Пишат и слагат минуси на поразия.

35

Анонимен

преди 3 години

До 70527Герб никога не са били доминираща партия, както и всичките партии не могат да бъдат некога :)) Не може един/една личност да говори за цялата нация, ще кажеш всеки се опреличава с тях :)) Хората искат справедливост, естествено нема да я получат, но както каза Вожда - такава е играта :)))