110

Анонимен

преди 3 години

до 146: вие от герб сте жалка работа, работа, работа

109

Радеф

преди 3 години

Тези новите стари злобата ги тласка в грешна посока и скоро ще бъдат натирено от НС.

108

г-жа Лъжа

преди 3 години

То се виждат моите тролчета ама не им обръщайте внимание!!!Плащам и в рубли на коментар и за това бълват едно и също по сто пъти!!!

107

Никога гроб

преди 3 години

Нама такава партия Има Такъв Народ, но има такава примадона!

106

Анонимен

преди 3 години

Герберите сте за затвор само, защото откраднахте от 0ркитe работа, работа, работа

105

Анонимен

преди 3 години

Мика е страшна, казва истината, нема какво да губи на възраст е жената :)) Като им каза на герберастчетата, че сме най-бедни в ЕС, онез скочиха като орангутани, беше епично :))

104

Анонимен

преди 3 години

Баба била, ви направи за 5 стотинки герберите и освен да пишете обиди не може да свършите никаква друга работа, работа, работа

103

Анонимен

преди 3 години

"На калпавия все някой друг му е виновен. Няма го вече Борисов, да ви видим какво можете, чалгарчета и стари комунистчета"Гърбав фегет, не всички сме чалгари и червени!

102

До Анонимен 131

преди 3 години

За ИТН имаме съгласие. Останалото не го разбираш.

101

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Мика каза от трибуната в Парламента и на народа,че...царят е гол.което се знаеше отдавна,но чак сега взеха всички да се...смеят и да го сочат с...пръст.

100

Анонимен

преди 3 години

На калпавия все някой друг му е виновен. Няма го вече Борисов, да ви видим какво можете, чалгарчета и стари комунистчета

99

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Добре че скоро ще има нови избори, това гарантира че баба Мика няма да почине от старост преди края на мандата си.

98

Анонимен

преди 3 години

Тези започнаха да се филмират още от самото начало! Е как ГЕРБ ще ги саботират, като имат само 78 депутата от общо 240!? Ама след като досега чуваме само как ще развалят направеното, ще ревизират и премахват, а не как ще градят, възстановяват, подобряват, ще трябва да си търсят виновник за провала си.

97

Анонимен

преди 3 години

Извън решетките, герберите нямат никаква работа, работа, работа!

96

Доц Мангъров

преди 3 години

Бсп винаги гледаше да саботира работата и не се регистрираше, всичко се връща

95

asd

преди 3 години

Тоя парламент сам се саботира като вместо да работи се занимава с плюене по Бойко. Защото лесно се плюе, трудно се работи. Те всичките са там с умението си да плюят, да видим могат ли да работят. Май не. Какво саботира ГЕРБ? Саботира плюенето? Ами и вас да ви плюят ей така, за кеф на члагаризираните сервитьорчета, и вие ще саботирате плюенето.

94

Анонимен до 106

преди 3 години

Много повърхностно разсъждаваш и ако се понапънеш какво съм написал може и да стигнеш до някакъв извод.За ИТН какво трябва да пиша те са изпята песен и отиват в канала при следващото преброяване.

93

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 117 Това им е работата, работата, работата... да тролят, нали Севда им плащала за тази "работа" :))

92

Мишо

преди 3 години

Тези ***, които влязоха на реваншизъм на ГЕРБ, ще постигнат нещо немислимо. След време управлението на ГЕРБ, ще се смята за най-доброто на прехода, ако продължават подобни извращения в парламента. Почвайте по-бързо да работите по поетите ангажименти и си представете собствения план и програма за устойчивост. С Борисов се занимавайте като стабилизирате държавата, ***. Той си е вързал гащите така или иначе. Няма изведнъж да го вкарате в затвора, а тои сам няма да влезе.

91

Анонимен

преди 3 години

На гербавите *** им е спукана оная работа, работа, работа