132

h

преди 3 години

Поздравления за хората които са се заблудили и са гласували за чалгаджията и ще си коригират избора на предстоящите избори към които все по-вече ни тласка руското *** радефф. аз също се подлъгах да гласувам за ДБ ( божков от Дубай) и ще се коригирам също в посока ГЕРБ. честит хаос във държавата.

131

Анонимен

преди 3 години

ТОШЕ- САМОИЗЧАГЪРКАЙ СЪ- ИЛИ ТА ИЗМИТАМЕ ЗАЕДНО С МЕНТОРА ТИ И СПОНСОРИТЕ.

130

Анонимен

преди 3 години

Омръзна ми да слушам как "суверена" иска мажоритарни избори. Колкото и да повтарят това а и другите искания от референдума никога вече няма да гласувам за Слави и партията му. Той се подигра със СУВЕРЕНА.

129

Андрейчо

преди 3 години

Я па тоя - нещо се е объркал,завалията ?! Той в правителство ?! Не само смях в залата,ами и извън залата !!! Доживяхме хора от улицата да станат парламентаристи ... Дерзай,бъл гарино,тия си показаха рогцата още от първвия ден - най-важното за тях бе да си вдигнат НЕЗАБАВНО заплатите ?! И те като БСП започнаха да лъжат и то още от първия ден - ха да видим дали ще хващат повече ...риби ?!

128

Гиб Мелсън

преди 3 години

Да имаш три валета и три деветки и да кажеш пас, вместо да играеш всичко коз. Жал ми е за избирателите на Слави. Гласуваш за Слави, получаваш Тошко. Искат да им се паднат четири валета и 4 деветки и тогава ще играят. Гласуваш за Винету, получаваш ДПС. През 2019 ДПС предложиха закон според който партиите да бъдат финансирани от фирми без ограничение в размера на парите и заедно с партията на Винету гласуваха този закон. Вчера конституциония съд е отменил закона на Герб и ДПС. Опичайте си акъла!

127

крайната им цел?

преди 3 години

До комедиантизагадка!

126

комедианти

преди 3 години

Подигравка с електората!

125

Ганди

преди 3 години

Слафчо ,купи му едно сако че много му къси ръкавите на тоя исполин бе,все пак при президента го пращаш или най малкото му дай това на Ванката метеоролога

124

Анонимен

преди 3 години

Тодоре ,Тодоре... животът не е само тв шоу ...

123

Анонимен

преди 3 години

Ако вместо сегашните 10 000 лв. на месец за непълна работна седмица се гласува почасово заплащане, минимално възнаграждение или работа на доброволни начала дали големият интерес към депутатските места ще е толкова масов? Ще имат работа с кауза. България.

122

Анонимен

преди 3 години

Спънаха ГЕРБ добре супер но нали трябва да покажеш, че си по-добър иначе какъв е смисъла? 2 мил. отидоха да гласуват напразно. Пoдигрaвкa. Слави показа, че е политически импoтoнтoн.

121

Ганди

преди 3 години

Тошко провинцията,дето се прави на Жельо Желев(докарва го само на прическа де) изригна:) то беше ясно ние правителство няма да правим,тука сме за едните 10 000 хил. на месец

120

АК-47

преди 3 години

До ОбективенДа, тези чалгари няма да имат по висок резултат. Нормалните хора няма да се излъжат втори път да гласуват за човек, на когото му пишат всяко изказване, а сценаристите влезли в Парламента се държат като слон в стъкларски магазин.Такова падение скоро не се е виждало. Напомнят ми за ранното СДС, за рошавите глави, за пуловерчетата, за невъзможност да се говори нормално, дипломатично, за *** изцепки, както при тези агресивни, невъзпитани чалгари. Кой е луд да гласува пак за тях...

119

къде

преди 3 години

Бе ясно, бе...

118

до ОБЯВА В

преди 3 години

То май стана ясно че не само кабинет но нищо друго не могат да правят.Да дрънкаш стари вицове да правиш кичозно чалга шоу е едно, да управляваш държава съвсем друго.Разиграха си комедийката , сега да си вземат реквизита и обратно на село, при мама.

117

Менто

преди 3 години

Тошко африкански с бели *** дамски.!.

116

ЧАЛГА ПОЛИТИЦИ

преди 3 години

НОВОИЗБРАНИТЕ ГЕНИИ СА ВКАРАЛИ В ИЗБОРНИЯТ КОДЕКС ОТМЕНЕНИ РАЗПОРЕДБИ ОТ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИЯТ ИЗБОРЕН КОДЕКС ОТ 1971Г- РАЗДЕЛЕНИЕ НА ВЛАСТИТЕ.

115

Анонимен

преди 3 години

Нищо третия мандат ще сформират някакво недоносче щото много сълзи се проляха а и ковито и то дебне, малките играчи уплашени че ако излязат няма да влязат а големите обратно ги страх че те пък може да влязат кой на топло, кой на студено, така че ще се спогодят и паричките имат значение особено за новобранците ще ни изиграят сто процента.!

114

Qwerty

преди 3 години

Да имаш почти всички козове в ръцете и да си под ръка, но вместо да ги изиграеш да пасуваш не е никаква далновидност. Това е показване, че не можеш да играеш.

113

тва

преди 3 години

беше с итнСбогом комедиантиНяма да липсвате на никой