101

Велик е нашия войник

преди 3 години

Велик, велик, велиииииккк - виж сега при доказване на тези факти мисля си господин президент да покажем на негово нищожество, че не всичко е пари и от някой ситуации не мое се измъкне с пари ...

100

Анонимен

преди 3 години

До БелоруссияТи да не си някакъв крепостник?! Да ти имам усещането за свобода, мазохист изоглавен. Ходи там, неНорМалник!

99

Разбирате ли?

преди 3 години

Информацията наречена банкова тайна е строго секретна освен при определени условия - като разследване на ОЛАФ - и да кажем, че имам тук там разни методи да дедуктирам информация въз основа на тази с която разполагам. И не банков служител не е издал тази информация - просто ми не излизаха към 150 милиона и се чудех какво ли ги е направил. Държи ги за откуп ... А на мястото на държавата ще дам с пет милиона повече да му светите маслото и на целия род. Ама не съм държавата ...

98

до 102 от славянин

преди 3 години

''Единствената останала независима и свободна страна в Европа !''Питай някой средностатистически белорус колко ''свободен'' се чувства! По твоята ''логика'' северна Корея е ''най-свободната и независима'' страна в света!

97

Анонимен

преди 3 години

От Борисов и Радев категорично избирам Радев. Може да не съм 100% съгласен с всичко, което е заявил и направил, но поне има гръбнак и собствена физиономия. Не е слънчоглед като Борисов. Има чувство за достойнсто, не гоори празни приказки. Не хвърля пясък в очите на хората с измислени теми за "***" и тем подобни..

96

Анонимен

преди 3 години

Когато нямаш политическите аргументи, когато нямаш програма, когато не можеш да отчетеш какво си свършил като представител на дадена изборна длъжност

95

Анонимен

преди 3 години

Писах, че Луканката се държи като *** от с министрите си, заради некакви крави, тро*четата ми изтриха коментара, щото виждат връзка с Бокича :)) После били против комунистите. не се виждат какво изглеждат отстрани :)

94

Анонимен

преди 3 години

КОЙ СЕГА Е НОМЕР ЕДНОО ? 80 % на последните избори .Еврог.ея пиши .

93

Анонимен

преди 3 години

Трябваше да го свалят тоя агент на цру със С-400!

92

Българин

преди 3 години

До сравнениетоСлед 11 юли ще ви изпратим там на почивка!

91

Нелегален

преди 3 години

До Резидента Фигурант---Радев не е подкарал никакви ГЕРБери, а го подкараха лидерите на Европа и насвиха в миша дупка. Интересно е да се чете, какво заявява Радев. Да си военен, да нямаш халхабер от политика и дипломация, да имаш незавидно ниско IQ е сериозен проблем. Гледайте кадрите от Брюксел. Нашиьот зяпа като напикано мушкато.

90

Белоруссия

преди 3 години

Единствената останала независима и свободна страна в Европа !

89

сравнението

преди 3 години

Малко да светнем дращещите в сайта!Ето тема-какво общо има с правата на човека действията на САЩ в заграбената кубинска земя на която имат военна база!Там се държат дестки затворници отвлечени от цял свят с измислени обвинения в тероризъм!СЪЩИТЕ СА ПОДЛОЖЕНИ НА ЗЛОВЕЩИ МЪЧЕНИЯ И ИЗТЕЗАНИЯ!Хайде евроатлантически еничари коментирайте факта!

88

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

СПОКО ,БЕ...ТАКА ЩЕ ИЗИСКАМЕ И ОТ ЦРУ , ДА НИ ДОКАРАТ ЦВ.ВАСИЛЕВ И ЧЕРЕПА ЗА ОГРАБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИ БАНКИ И ФИРМИ!САМО ЧЕРЕПЧЕТО ДА СЕ КАЧИ НА САМАЛЬОТА ...И Е ГОТОВ...ХА,ХА,ХА.. ГЕШЕВ ГО ЧАКА!

87

Анонимен

преди 3 години

Всички които не са съгласни с диктаторските режими на Путин и Лукашенко били терористи и западни шпиони...Това само нашите съвеЦкофили могат да изрекат.

86

Анонимен

преди 3 години

Егати гнycните *** на ГЕРБ, хванали са се за сайта като удавници за сламка и си мислят, че с троленето и досаждането на всички ще се върнат на власт. Абе, дори да успеете на фалшифицирате изборите и да "спечелите" с 99.99% хората ще ви изхвърлят. Хващайте си куфарите и заминавайте я за ЮАР, я за Южна Америка докато е време. Оставете хората тук да дискутират нормално!

85

Анонимен

преди 3 години

Неможе да призоваваш на неподчинение своите симпатизанти заради политически противник

84

Българин

преди 3 години

Не разбирам яростните коментари на русофилите, като побеснели са!

83

Анонимен

преди 3 години

можеше да го свалят ракета

82

Резидента Фигурант

преди 3 години

Радев подкара ГЕРБ-ерите по домова книга. За това *** на умряло