30

Анонимен

преди 2 години

Млад човек, самоубиТ чисто по коМУНЬОстически, както след всеки комуно-преврат, включително тези през 1944 и 1989 г. За много още убийства НЯМА и да разберем - така и не разбрахме, че коМУНЬОизма пак си дойде, и влачи след себе си Ада (според ***-доганския учиндолски аватар на Резила). Засега с убийствата (включително на ПИЛОТИ) сме относително добре, да живее коМУНЬОизма!

29

Ъхъ

преди 2 години

Убили са го, защото е видял нещо, което не е трябвало да узнава.

28

Анонимен

преди 2 години

Във Военна полиция служат само психически нестабилни. Началникът пращаше голи снимки на интернет-партньорката си. Този пък се гръмнал.

27

зелен чорап

преди 2 години

чуматаДА ги тръшне тияКРАВАРИ !!!

26

Анонимен

преди 2 години

Бог да го прости!

25

Гаргамел Драгалевски

преди 2 години

Путин го е убил!!!!

24

Анонимен

преди 2 години

Глупаво е ,заради този инцидент да умира човек, без значение дали се е самоубил или е самоубит! А и може да е друга причината, кой знае.

23

анаЛизатор

преди 2 години

При тоз министЕр и при това ръководство на МО очаквам пореден инцидент с жертви и при ВОЕНОМОРСКИТЕ ни сили....Сухопътните и военновъздушните се отчетоха ,а сега иде ред и на военоморските...ДЕРЗАЙТЕ...!

22

Санди

преди 2 години

Дъртите безродни тъпоъгълни триъгълници си го изкатаха от младото момче.

21

Мдааа...

преди 2 години

Откак хамериканците ни превзеха,армията ни взе скоропостижно да намалява...ЗАЩО ЛИ ...?

20

Анонимен

преди 2 години

Разбрал е, че е обикновен колониален сепой и се е гръмнал. Кво толкова? Не е никаква загуба.

19

Геро Мустака да

преди 2 години

се ИЗВИНИ. Само гадости носи на страната ни това недоразумение на природата и тиквения й приятел.

18

ХероМУСТАКАТАТА

преди 2 години

Путин е виновен!Използвал е най новото руско психотронно оръжие за да накара този *** да се самоубие и да наклевети и обвини великите хамерикански командоси за смъртта на това голобрадо българско офицерче с лабилна психика...

17

Томас Биков

преди 2 години

По Устав и по Констатуция = Върховен Главнокомандващ е Фигуранта Радев...Той е задал командата на Американските Навлеци --да щурмуват цеха .......Пак прикриват кървавите ръце на Фигуранта....Той е виновен и за летеца от 9 юни и сега за това .

16

Споко!

преди 2 години

А какво става с "героите", които ръководиха полета на майор Терзиев? Едва ли тези връзкари изпитват чувство на вина Добър пример им дават ген. Янев, който изтипоса своя близка за военен министър в правителството на ИТН или неограничената злоба и кариеризъм в ген. Радев нямам никаква надежда!

15

Watchdog

преди 2 години

В неоколониалните територии подобни инциденти са нещо нормално. Още повече, че българската територия е окупирана от военни части на САЩ.

14

Анонимен

преди 2 години

Вашинтон заличава свидетелите.

13

Анонимен

преди 2 години

Да живее царство Чалгария! Смели Войни на царица Чалгатерина, изчегъртайте натовците!

12

не го е срам

преди 2 години

Вместо да отиде да гръмне хамериканос,взел че гръмнал себе си...

11

БГ

преди 2 години

Много от порядките в армията, трябва да бъдат премахнати и реформирани. Смазват психически хората, чист късмет, че не е решил да самоубие набедилите го! Да стане като из САЩ, някоя масова стрелба! Жалко за младия мъж, това е голяма загуба не само за семейството, а и за България. Светла му памет.