Самоуби се военен - участник в нахлуването в цеха край Чешнегирово

Информацията за инцидент с военнослужещ е потвърдена от МО
20 юли 2021 13:10,
110
Самоуби се военен - участник в нахлуването в цеха край Чешнегирово
Снимка: МВР

Старши лейтенант Тодор Манчев е открит мъртъв с огнестрелна рана на полигона в Ново село. Той е участвал в учение на полигона, а по-късно се е самоубил в стаята си. Информацията за инцидента е потвърдена пред „24 часа“ от Министерството на отбраната.

Според слуховете той е сложил край на живота си, тъй като бил набеден за нахлуването на командоси в цех до бившето военно летище в село Чешнегирово край Пловдив. Инцидентът стана на 11 май.

Още по темата
Запознати твърдят, че служителят на „Военна полиция“ е бил наказан за грешката и това го сломило. Младият офицер бил в логистиката на въпросното учение в Чешнегирово, когато американски командоси накараха нищо неподозиращи работници да легнат на земята, насочвайки срещу тях оръжие.

Пред „24 часа“ собственикът на цеха заяви, че не е получавал информация за инцидент с военнослужещия. След случката той е получил само устно извинение от Министерството на отбраната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
1
 
0
 
! Отговори
Вики18097 преди 2 години
Съгласно ЗУТ военно летище и други подобни обекти са специални обекти и са със специален режим на защита. Как до такъв обект някой си е позволил да даде разрешение за строеж, да го въведе в експлоатация . Товап, че даден обект е с отпаднала необходимост за отбраната, не значи , чу му е променено другото. Това става с ПУП................Нали тези проекти се съгласуват с пряко засегнатите страни.
89
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
смоубиха го , огнестрелната рана е в челото ..... от свидетели на погребението
88
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И пак заради млади пенсионери на пенсия и заплата, които са неграмотни, си отиде бъдещето! Момчето чакаше дете!!!!
87
1
 
5
 
! Отговори
хахахаха преди 2 години
Основно драсканици от 3 *** гейберски трола.И естествено *** бълХарче ще обвинят,не краварите.А за конспиративните теории за излизане от НАТО-НЯМА как да стане!Не цехче да атакуват,ами и да сринат НС,пак няма да излезем.Нужни сме за пушечно месо-бази за атака срещу рашите.А пък дрънканиците на провокаторите...Президентът ръководи армията само по време на война.Освен това ВСИЧКИ офицери,генерали и прочие *** са назначени по бибитково време.И се вижда че просто са ЛАБАВИ.ЛГБТ.Нища више.
86
3
 
0
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 години
Ако греша по добре да е тъй.Но ако не, ще е поредният случай. Първо майор Терзиев сега този офицер.....Радев е в мъглата
85
0
 
3
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 години
Бонго Бонго теория, може да не вярна.Замисълът е бил, подвеждат америкосите тънко да сгафят и те се хващат на въдицата и голям гаф, уса да напада мирни български граждани и целта е била да има пореден повод за скарване, конфликт с уса до там, че да е повод за излизане от НАТО. Въпросният офицер е бил наясно, не се е самоубил. Наместено всичко. Той е бил офицер не какъв да е, а професионалист в сферата си и с опит. Изкарайте заслугите му. Говорете със съпругата му и ще видите,че всичко е било ок
84
3
 
5
 
! Отговори
наблюдател преди 2 години
Бог да го прости , слаб му излезе ангела.
83
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така действат комунистите. За тях, човешкият живот не означава нищо. "Какво тук значи някаква си личност..." Н.Вапцаров.
82
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някои са градили политически проект Еваазииски. И трябва да се преобърнат така , че да не се вдига много шум.А сега се гради финансов ЕС с разширение на Изток.
81
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Германия това е Европа". - Кондрад Аденауер 1961г.
80
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е как да е хем европеец , хем да е против НАТО. ЕС трябва да се разширява на Изток. Да се развива европейската демокрация, култура, финанси, ред, политика. В противен случай ще се развива тоталитаризъм, корупция, разбойничеството , мизерия, мърляв живот.
79
5
 
9
 
! Отговори
Радеф убиец преди 2 години
Радеф отстранява неудобните. Така стана и с пилота Терзиев
78
2
 
4
 
! Отговори
преди 2 години
Много *** трябва да е някои , че да не желае НАТО в България. От както сме в НАТО и ЕС. Децата , внуците на комунистите се учат на Запад. ТЪРГУВАТ СЪС ЗАПАД.Финансови сметки в ?>Преди само в СССР.
77
5
 
5
 
! Отговори
Румен преди 2 години
До76. Превзет си ти. В България има демокрация , е все още се изгражда. Но ако бяхме диктатура , като при Живков. За всичко щеше да се пита Москва. Не само по външната ,а и по вътрешната политика.
76
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Военната хунта замете следите за да прикрие некадърността на генералите.
75
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
америакнчетата много взеха да си позволяват. самоубил се е колкото и Макафи
74
1
 
3
 
! Отговори
До 66 преди 2 години
Ти казарма помирисвал,ли сиКолко Волен-Бялата Златка е помирисвал родната казарма,толкова и този.
73
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Почивай в мир момче младо,жалко много жалко големите началници винаги излизат сухи.Така и с летеца виновни няма....
72
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
" Инцидентът стана на 11 май. ", а на 12 май 2021 правителството на мутрите бе сменено от служебното правителство.
71
2
 
3
 
! Отговори
Котето Гувнаров преди 2 години
Волен Сидеров-Гюлето,щял да ходи да разследва....