75

Спешни стъпки:

преди 2 години

3. Статута на учителя от общински да стане държавен служител. Уеднаквяване на нормативите по всички дисциплини, уеднаквяване на заплатите, премахване на надбавка стаж (за да могат да се финансират новоназначените колеги след изравняване на нормативите), запазване на съществуващата структура за Професионално квалификационни степени като в скандинавските страни всяка такава степен добавя към трудовото възнаграждение.

74

АНОНИМЕН

преди 2 години

А кой се опитва да ги редактира?Май това е точно президента Радев.Той се мъчи да ги представи като нещо незаконно.Но щом е имало санкция на съдебните органи за това претърсване и арестуване значи всичко е законно.Ако някой се смята за незаконно задържан,то да подаде иск и казусът да се решава в съда.

73

Тц, тц

преди 2 години

Ходатайстването за Втора длъжност и ЗАПЛАТА (разбира се) на Г-жа Президентшата НЕ МОЖЕ ДА СЕ РЕДАКТИРА!

72

ЛИКВИДИРАТ ТРИФОНОВ.

преди 2 години

ИТН-.... СТАВА ПАРТИЯ НА РУМЕН РАДЕВ............

71

Анонимен

преди 2 години

Радев и Плешивия туллуп спящ до 14ч. са твърдоглави като малките деца, обичат да се цупят и да трошат. Само че малките деца чупят играчки, а тези цялата държава.

70

ЦЕНЗУРА...

преди 2 години

ПО БОЙКО БОРИСОВ - МОЖЕТЕ ДА ПИШЕТЕ ВСИЧКО.......................... ПО РУМЕН РАДЕВ - ВСИЧКО ПИСАНО СЕ ИЗТРИВА--НАЙ ВЕЧЕ ИСТИНИТЕ..!!!

69

Спешни стъпки:

преди 2 години

1. Храмът на българските държавници и владетели известен като "Св. 40 мъченици" веднага да стане държавна собственост и всички религиозни символи освен артефактите от първа и втора българска държава да бъдат отстранени. Да се подаде заявление към Юнеско за паметник от световно културно наследство. 2. Всички училищни сгради построени през периода 1945 - 1990 - променят веднага статута си на държавна собственост, а не общинска.

68

Престанете гаврите

преди 2 години

на първата си стр, този гъзетник държи от една седмица статия за "Убиецът от Бояна. . ." Това инсуитивен намек ли е за униец от Банкя или кво. Престанете гаврата с Бойко. Публикувате снимки където е облече просташки а лицето му е направо канибалско. дори да е така той отдаде това което можа за развитието на България колкото и нескопосано и крадливо да изглежа, въпреки че пишат че било чист пладнешки грабеж и пъдарски справедливо

67

Забравих:

преди 2 години

Онова роботърговско *** Даниел Вълчев!

66

Приемете факта:

преди 2 години

Че реформите на Игнатов, Дянков, Абрашев, Рашидов - са престъпни и съгласувани с цялостната политика за умъртвяване на българската държавност и в противовес на статута на знанието, познанието и науката. В един южноафрикански университет сложили табела с надпис: За да унищожиш един народ и една държава не са ти нужни бомби и каквото и да било. Нужно е просто да унищожиш образованието.

65

Анонимен

преди 2 години

Момчета, ще коментирате ли оценката на ЕК за прокуратурата няколко статии по-надолу? Защо така се криете тука?

64

Анонимен

преди 2 години

До 70 СостинВърховенството на закона го видяхме като съда отхвърли като незаконни всички действия на прокоратурата тогава.Там има само престъпници с бухалки. И такива като теб без мозък в главата

63

Состин

преди 2 години

Значи искаме върховемство на закона, нооо когато извлечат отрепките на Радев е проблем. Жалки сте бе хорица...

62

Анонимен

преди 2 години

Първата задача на първия главен прокурор в историята на ЕС беше да дойде в България, което е ясен показател къде прокуратурата е най-зле.

61

РАДЕВ..,

преди 2 години

КОГА ЗАПОЧВАШ С РЕПРЕСИИТЕ КЪМ СИМПАТИЗАНТИТЕ И ГЛАСУВАЛИТЕ ЗА ГЕРБ/СДС..??......РАШКОВ - ЗАСЕГА РЕПРЕСИРА САМО СТРУКТУРИТЕ НА ГЕРБ/СДС......

60

Анонимен

преди 2 години

Не му е чиста съвестта на Чорапа щом атакува, толкова яростно главния прокурор... Отмъстителен .

59

Анонимен

преди 2 години

Когато в Президентството има съмнения за шпионаж така ще се влиза.Жалко че главният шпионин има имунитет.

58

Мъдрец

преди 2 години

Ти да не си богопомазан , че да не те разследват ,бе ? Ти си сгазил лука , и твоите слуги също, какво иакаш, да те погалят по кухата глава ли ?

57

Статут

преди 2 години

Президентът има статут на недосегаемост, но това не важи за му.

56

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен Правилно!..НО:-ИМАШЕ ЛИ БОМБА в президентството,когато "службите" нахлуха?..Какво намериха там и какво "обезвредиха"?!...Или си беше чиста проба ЦИРКАДЖИЛЪК от страна на гешевата мафия за СПЛАШВАНЕ на Радев?...Обоснови се,чакам с нетърпение!